Peugeot 306 Klub - Az Első Magyar Peugeot 306 Klub

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  
Oldalak: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Dátum: Tegnap - 16:22:44 
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta Laci0915

Hát én rosszul fogtam neki,valószínűleg meghalt a panel,úgyhogy kellene az a "maradék"elektronika,írj egy árat légyszives,és köszönet!

 2 
 Dátum: Tegnap - 16:18:58 
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta Laci0915
Szia

Nekem is gyengének tűnt a zöld visszajelző,nappal alig lehetett látni így kicseréltem egy ugyanolyan 3mm-es kiemelt fényű kék ledre így már jól látszik  biggrin
Úgy oldottam meg mint zimurgy,levágtam a ledet a lábairól és azokhoz forrasztottam a másikat  whistle
Ha nem sikerül életre keltened a panelt,akkor nekem van egy "felesleges".Anno nekem csak az előlapra volt szükségem,így az elektronika megmaradt tartaléknak.

Üdv:Krisztián

 3 
 Dátum: Tegnap - 13:35:43 
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta krisztian
Szép napot márkatársak,S3 klímakapcsolót akartam javítani-LED hol világított hol nem-kiderült,mindkét LED lábain a forrasztás elengedett,kivettem mindkettőt,sajnos a fólia tört el a zöld lednél-az jelzi a bekapcsolást-és most nem találom,hová lehetne forrasztani,és nem is kapcsolja a klímát.Gondolom javított már valaki  ilyen hibával,vagy panel csere-már ha kapható valahol?Előre is kösz a segítséget!

Szia

Nekem is gyengének tűnt a zöld visszajelző,nappal alig lehetett látni így kicseréltem egy ugyanolyan 3mm-es kiemelt fényű kék ledre így már jól látszik  biggrin
Úgy oldottam meg mint zimurgy,levágtam a ledet a lábairól és azokhoz forrasztottam a másikat  whistle
Ha nem sikerül életre keltened a panelt,akkor nekem van egy "felesleges".Anno nekem csak az előlapra volt szükségem,így az elektronika megmaradt tartaléknak.

Üdv:Krisztián

 4 
 Dátum: Tegnap - 13:21:05 
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta zimurgy
Szép napot márkatársak,S3 klímakapcsolót akartam javítani-LED hol világított hol nem-kiderült,mindkét LED lábain a forrasztás elengedett,kivettem mindkettőt,sajnos a fólia tört el a zöld lednél-az jelzi a bekapcsolást-és most nem találom,hová lehetne forrasztani,és nem is kapcsolja a klímát.Gondolom javított már valaki  ilyen hibával,vagy panel csere-már ha kapható valahol?Előre is kösz a segítséget!

Jártam már hasonlóan, ám ott én magam idéztem elő a hibát. Keveselltem a gyári zöld led fényerejét, így átcseréltem erősebb fényűre. Sajnos a vacak fólia nem bírta a hőterhelést, és pár hónap múlva megadta magát. Esélytelennek láttam a javítását, így bontott panel került be.

(Folyomány: továbbra is keveselltem a fényerőt, de a második esetnél már óvatosabban jártam el: csak a ledet zúztam szét fogóval, a lábait hagytam, és egy SMD-ledet forrasztottunk be. Így évek óta remekül működik...)

 5 
 Dátum: Tegnap - 12:35:22 
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta Laci0915
Szép napot márkatársak,S3 klímakapcsolót akartam javítani-LED hol világított hol nem-kiderült,mindkét LED lábain a forrasztás elengedett,kivettem mindkettőt,sajnos a fólia tört el a zöld lednél-az jelzi a bekapcsolást-és most nem találom,hová lehetne forrasztani,és nem is kapcsolja a klímát.Gondolom javított már valaki  ilyen hibával,vagy panel csere-már ha kapható valahol?Előre is kösz a segítséget!

 6 
 Dátum: Tegnap - 09:43:19 
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta Pallagitamas
Köszönöm megnezem

 7 
 Dátum: 2017 Szeptember, 18, 21:33:41  
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta zimurgy
Szia lehet néztem valaki már piszkalta meg az alsó rózsaszín relenek a csatijaba nincs feszültség

Rózsaszínű relé?
Olyan színű szerintem csak a fényszórómosóhoz van, szóval azt kötve hinném...

Kettősrelé a HDI-nél is van, de az nem rózsaszínű, hanem barna.
Viszont ez látja el tápfeszültséggel a kisnyomású üzemanyag-szivattyút is, érdemes ránézni (az akkudoboz hátoldalánál).
A biztosítéka a motortéri biztosítéktáblában van.

 8 
 Dátum: 2017 Szeptember, 18, 20:39:29  
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta Pallagitamas
Szia lehet néztem valaki már piszkalta meg az alsó rózsaszín relenek a csatijaba nincs feszültség

 9 
 Dátum: 2017 Szeptember, 18, 17:57:02  
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta krisztian
Sziasztok egy kis segítség kellene van 99es 2.0hdi pugom
Az van vele hogy egyik pillanatról a másikra megszüntetése a táp ellátás az üzemanyag szivattyú vezetekeböl a szivattyú az jó mert direktben müködik valaki tudna segíteni hogy mi lehet a gond elöre is köszönöm

Szia

Nem tudom hogy a dízelekben van-e "inercia" kapcsoló (az akku környékén egy piros nyomógomb) az tud ilyen jelenséget produkálni ha jól tudom.  ???
De érdemes lenne átnézni a biztosítékokat (a motortérben és az utastérben is) és a reléket.

üdv:Krisztián

 10 
 Dátum: 2017 Szeptember, 18, 17:23:04  
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta Pallagitamas
Sziasztok egy kis segítség kellene van 99es 2.0hdi pugom
Az van vele hogy egyik pillanatról a másikra megszüntetése a táp ellátás az üzemanyag szivattyú vezetekeböl a szivattyú az jó mert direktben müködik valaki tudna segíteni hogy mi lehet a gond elöre is köszönöm

Oldalak: [1] 2 3 ... 10

Az oldal 0.086 másodperc alatt készült el 18 lekéréssel.