Peugeot 306 Klub - Az Első Magyar Peugeot 306 Klub

Peugeot 306 Klub => SzabĂĄlyzat => : Peugeot 306 Klub 2008 May, 20, 16:27:41 PM

: SzabĂĄlyzat
: Peugeot 306 Klub 2008 May, 20, 16:27:41 PM
Az oldalak hasznĂĄlata:

Kérjük, hogy a Peugeot 306 Klub weboldal használata előtt olvassa el az alábbi használati feltételeket. Az internetes oldalak használatával ezeket a feltételeket magára nézve kötelezőnek fogadja el. A Peugeot 306 Klub az alábbi internetes oldalakon található anyagok kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását, valamint az anyagok letöltését engedélyez a felhasználó számára, azzal a feltétellel, hogy ő az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A jelen oldalakon található anyagokat, sem azok bármely részét a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jelen Feltételek értelmében ezen anyagok, illetve azok részeinek más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos.
 
 A szoftverek hasznĂĄlata

Amennyiben ön a jelen oldalakról szoftvert tölt le, felhívjuk figyelmét, hogy annak használata kizárólag a szoftverhez mellékelt Szoftver Engedélyezési Megállapodás engedélyezési feltételeivel összhangban lehetséges. A Szoftver Engedélyezési Megállapodás tartalmának elolvasása és annak elfogadása előtt a szoftver letöltése vagy telepítése egyaránt tilos.

 SzemĂŠlyes adatok

Amennyiben olyan információt közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel az személye azonosítható, úgy ezeket az információkat csak a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeljük.

Adatait kizĂĄrĂłlag talĂĄlkozĂłk szervezĂŠsĂŠhez szeretnĂŠnk felhasznĂĄlni. Adatai megadĂĄsĂĄval hozzĂĄjĂĄrul ahhoz, hogy a Peugeot 306 Klub talĂĄlkozĂłk szervezĂŠsekor felhasznĂĄlja azokat. Ezt a hozzĂĄjĂĄrulĂĄst bĂĄrmikor visszavonhatja, ĂŠs kĂŠrheti szemĂŠlyes adatai kezelĂŠsĂŠnek megszĂźntetĂŠsĂŠt, ill. azok tĂśrlĂŠsĂŠt e-mailben (web@306klub.hu)

 MĂĄs Internetes oldalakhoz valĂł kapcsolĂłdĂĄs

A jelen oldalakról más Internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag az ön kényelmét szolgálja. Amikor ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszi, a jelen oldalakat el fogja hagyni. A website-ot működtető Peugeot 306 Klub ezen további kapcsolódó Internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállalnak. A fentiekből következően a Peugeot 306 Klub az ilyen oldalakat, illetve a rajtuk fellelhető információt, szoftvert, terméket vagy más anyagot nem hagyta jóvá, azokért, vagy a felhasználásuk következményeiért nem vállal garanciát. A jelen oldalakhoz kapcsolódó valamennyi más internetes oldalra való belépés az ön kizárólagos felelősségére történik.

 A felelőssĂŠg korlĂĄtozĂĄsa

A website-ot működtető Peugeot 306 Klub és a jelen oldalakon említett harmadik személyek kifejezetten kizárják az oldalak, az ezekhez kapcsolódó egyéb internetes oldalak, illetve az ezeken található anyagok és információk használatából, vagy a használat következményeiből származó bármely kárért való, akár szerzödéses kötelmen alapuló, akár szerződésen kívüli károkozásból eredő, vagy más jogszabályra, elvre hivatkozó felelősséget, korlátozás nélkül, ide értve a profitveszteségből származó, adatok elvesztéséből vagy az üzletmenet megszakításából származó károkat. Ez a rendelkezés akkor is érvényes, ha a website-okat működtető cégeket a bekövetkezett kár felmerültének lehetőségére előzetesen figyelmeztették.

 Vegyes rendelkezĂŠsek

A website-ot működtető Peugeot 306 Klub jogosultak a fenti Feltételek tartalmát naprakész állapotba hozni, azt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítani. Tanácsoljuk, hogy a jelen oldalakat időről időre ismét tanulmányozza át, hogy a mindig időszerű információk birtokában legyen.


A Peugeot 306 Klub fĂłrum szolgĂĄltatĂĄsĂĄt az itt olvashatĂł feltĂŠtelek elfogadĂĄsa esetĂŠn vehetik igĂŠnybe. Jelen feltĂŠtelek vĂĄltoztatĂĄsĂĄnak jogĂĄt fenntartjuk, az aktuĂĄlis verziĂł ezen a lapon olvashatĂł.
1. A szolgĂĄltatĂĄs dĂ­ja
    A fĂłrum hasznĂĄlata ingyenes valamennyi felhasznĂĄlĂłnk rĂŠszĂŠre.
2. A felhasználók által közzétett tartalom minősége, felelősség
    FelhasznĂĄlĂłi tartalomnak tekintjĂźk mindazokat az informĂĄciĂłkat, amelyek a TartalomszolgĂĄltatĂł ĂĄltal biztosĂ­tott technolĂłgia segĂ­tsĂŠgĂŠvel, a TartalomszolgĂĄltatĂł felĂźletein, a felhasznĂĄlĂłk bĂĄrmelyike vagy egy csoportja ĂĄltal elkĂŠszĂ­tve kerĂźlnek megjelenĂ­tĂŠsre - tekintet nĂŠlkĂźl arra, hogy e tartalmak utĂłlagos korrekciĂłjĂĄnak (moderĂĄlĂĄsĂĄnak) jogĂĄt a TartalomszolgĂĄltatĂł fenntartja-e.
    A fĂłrumon a felhasznĂĄlĂłk ĂĄltal kĂśzzĂŠtett adatokĂŠrt, szĂśvegekĂŠrt, a szerkesztősĂŠg teljes felelőssĂŠget nem vĂĄllal. A fĂłrumban kĂśzĂślt informĂĄciĂłk hitelessĂŠgĂŠt, minősĂŠgĂŠt nem vizsgĂĄljuk, Ă­gy az ebből szĂĄrmazĂł esetleges kĂĄrokĂŠrt semmilyen ĂŠrtelemben nem vĂĄllalunk felelőssĂŠget.
3. A fĂłrumra vonatkozĂł tartalmi korlĂĄtozĂĄsok
    Nem helyezhetők el olyan hozzĂĄszĂłlĂĄsok, amelyek sĂŠrtik a Magyar KĂśztĂĄrsasĂĄg hatĂĄlyos tĂśrvĂŠnyeit.
    Nem helyezhetők el reklĂĄmok, amelyek nem rendelkeznek a szerkesztősĂŠg előzetes Ă­rĂĄsos engedĂŠlyĂŠvel.
    Nem helyezhetők el politikai tartalmĂş hozzĂĄszĂłlĂĄsok, hĂ­rdetĂŠsek!
    A moderĂĄtorok jogosultak a fenti pontokat megsĂŠrtő hozzĂĄszĂłlĂĄsok, illetve a moderĂĄlĂĄsi alapelveket sĂŠrtő hozzĂĄszĂłlĂĄsok eltĂĄvolĂ­tĂĄsĂĄra.
4. Technikai korlĂĄtozĂĄsok
    Tilos a fĂłrumfelhasznĂĄlĂłk adatainak technikai vagy egyĂŠb mĂłdszerekkel valĂł illegĂĄlis gyĹąjtĂŠse ĂŠs tĂĄrolĂĄsa, mely korlĂĄtozĂĄs vonatkozik a lĂĄtogatĂłk IP-cĂ­meinek ĂśsszegyĹąjtĂŠsĂŠre is.
5. Szerzői jogok
    A hozzĂĄszĂłlĂĄs elkĂźldĂŠse utĂĄn a szerző a hozzĂĄszĂłlĂĄsban kĂśzzĂŠtett informĂĄciĂłk utĂĄn szerzői joghoz kĂśthető vagyoni kĂśvetelĂŠssel nem ĂŠlhet az Ăźzemeltető irĂĄnyĂĄba.
    A hozzĂĄszĂłlĂĄsok egyĂŠb mĂŠdiumban tĂśrtĂŠnő felhasznĂĄlĂĄsa a hozzĂĄszĂłlĂĄs kĂśzzĂŠtĂŠtelĂŠtől szĂĄmĂ­tva csak az Ăźzemeltető ĂĄltal adott engedĂŠly ellenĂŠben tĂśrtĂŠnhet, mely termĂŠszetesen nem zĂĄrja ki a felhasznĂĄlĂł sajĂĄt hozzĂĄszĂłlĂĄsĂĄnak ĂĄltala tĂśrtĂŠnő tovĂĄbbi szabad felhasznĂĄlĂĄsĂĄt.
    A fĂłrumban kĂśzzĂŠtett bĂĄrmilyen informĂĄciĂłra az ĂşjrakĂśzlĂŠs jogĂĄt fenntartjuk.
6. RendelkezĂŠsre ĂĄllĂĄs
    A Peugeot 306 Klub jogĂĄban ĂĄll a fĂłrumszolgĂĄltatĂĄst technikai vagy egyĂŠb okbĂłl korlĂĄtozni, vagy felfĂźggeszteni.

MODERÁLÁSI ALAPELVEK

A Peugeot 306 Klub összes fóruma moderált. A moderátorok tevékenységüket a szerkesztőség felkérésére, társadalmi munkában végzik. Alapvető feladatuk, hogy lehetőleg biztosítsák a normális beszélgetést. A moderálás ebből adódóan szubjektív: egyetlen kontrollja, hogy a különböző beállítottságú moderátorok látják, figyelik és alkalmanként felülbírálják egymás tevékenységét.
A moderátorok a fórumokban megjelenő üzeneteket szerkeszthetik, illetve törölhetik teljes egészében. A moderátorok száma korlátozott, így előfordulhat, hogy van olyan hozzászólás, melyet egyik moderátor sem lát. Ezért kérjük, ha olyan bejegyzést találnak, amely megítélésük szerint akadályozza a kulturált társalgást, jelezzék azt!

Mi az, amit a moderĂĄtorok ĂĄltalĂĄban tĂśrĂślnek?
1. TĂŠmarombolĂĄs
    Technikai rombolĂĄs: KisregĂŠnyek bemĂĄsolĂĄsa, a tĂŠmĂĄk letĂśltĂŠsĂŠt akadĂĄlyozĂł vagy lĂŠnyegesen lassĂ­tĂł elemek elhelyezĂŠse. Minden olyan beavatkozĂĄs, ami megvĂĄltoztatja a tĂŠma mĂŠretĂŠt, megjelenĂŠsĂŠt, illetve akadĂĄlyozza annak rendeltetĂŠsszerĹą hasznĂĄlatĂĄt. SzĂśveg nĂŠlkĂźli hozzĂĄszĂłlĂĄsok stb.
    Tartalmi rombolĂĄs: a kulturĂĄlt, folyamatos tĂĄrsalgĂĄst feltĹąnően ĂŠs szĂĄndĂŠkosan akadĂĄlyozĂł ĂŠs zavarĂł, agresszĂ­v vagy "off topic" hozzĂĄ- ĂŠs beszĂłlĂĄsok.
    Flood: ha nem szĂĄndĂŠkos, (pl. vĂŠletlen az ismĂŠtlĂŠs), egy bejegyzĂŠs meghagyĂĄsa mellett a tĂśbbi pĂŠldĂĄny tĂśrlĂŠsre kerĂźl. SzĂĄndĂŠkos flood, ha valaki egy beĂ­rĂĄst hĂĄromnĂĄl tĂśbb tĂŠmĂĄban helyez el.
    TĂśrĂślt hozzĂĄszĂłlĂĄs rĂŠszleges, vagy teljes visszamĂĄsolĂĄsa.
2. Alpári, illetve agresszív, fenyegető hangnem
    KĂśzszereplők vagy a beszĂŠlgetőpartnerek szemĂŠlyĂŠt indokolatlanul sĂŠrtő, bĂĄntĂł, gyalĂĄzkodĂł, szemĂŠlyeskedő megnyilvĂĄnulĂĄsok minden esetben.
    A szerkesztĂŠssel, a moderĂĄlĂĄssal, a szerkesztőkkel vagy a moderĂĄtorokkal foglalkozĂł bejegyzĂŠsek, ezeket az ĂŠszrevĂŠteleket kĂŠrjĂźk az web@306klub.hu e-mail cĂ­men jelezni.
    BĂĄrki valĂłs, szemĂŠlyes adatĂĄnak (pl. nĂŠv, munkahely, lakhely, beosztĂĄs) engedĂŠly nĂŠlkĂźli kĂśzzĂŠtĂŠtele, feltĂŠve, hogy az ĂŠrintett azokat nem maga hozta nyilvĂĄnossĂĄgra.
    A jĂł Ă­zlĂŠst sĂŠrtő szĂśvegek, nemzetek nemzeti jelkĂŠpeinek szidalmazĂĄsa, gyalĂĄzĂĄsa, kegyeletsĂŠrtĂŠs, gyĹąlĂśletkeltĂŠs, valamint az ilyen tĂŠmĂĄjĂş weboldalakra mutatĂł linkek.
3. Nick hamisĂ­tĂĄs
    Abban az esetben, ha valaki szemĂŠlyek, jelenkori kĂśzĂŠleti szereplők nevĂŠt vagy egyĂŠb, jogokkal vĂŠdett neveket, elnevezĂŠseket illetĂŠktelenĂźl illetve megtĂŠvesztĂŠsre alkalmas mĂłdon hasznĂĄl, a beĂ­rĂĄsokat tĂśrĂśljĂźk.
4. ÁthelyezÊsek
    A moderĂĄtorok azokat a hozzĂĄszĂłlĂĄsokat, amelyek vĂŠlemĂŠnyĂźk szerint nem a tartalmĂĄnak megfelelő fĂłrumba kerĂźltek, ĂĄthelyezhetik oda.
 
A Peugeot 306 Klub fĂłrumaihoz kapcsolĂłdĂł szabĂĄlyok kialakĂ­tĂĄsakor a Magyar TartalomszolgĂĄltatĂłk EgyesĂźletĂŠnek a tartalomszolgĂĄltatĂĄsra vonatkozĂł mĹąkĂśdĂŠsi, etikai ĂŠs eljĂĄrĂĄsi szabĂĄlyzatĂĄt vettĂźk alapul.
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal | Fordítás: SMF-Portal.com
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.