1
Dátum: 2022 Május, 16, 18:28:01
|
Indította Peugeot 306 Klub - Utolsó üzenet: írta krissz306
|
Szerintem meglehet, hogy kisebb kerületű gumit használsz, mint ami gyárilag kellene.
Sejtettem, köszönöm. A nyári 185/65 R14, a téli meg 175/65 R14.
|
2
Dátum: 2022 Május, 16, 11:54:13
|
Indította Peugeot 306 Klub - Utolsó üzenet: írta zimurgy
|
Sziasztok! Utazások előtt legtöbbször google maps-on szoktam útvonalat tervezni. Egy ideje arra lettem figyelmes, hogy az autó az útvonal tervezőhöz viszonyítva 10 megtett kilométerenként +1 kilométert mér. Múltkor a maps szerint 120 km-es út végére a kocsiban 132km volt. Valaki tud erre magyarázatot? Van egy tippem, de inkább megvárok egy-két hozzászólást. Köszönöm.
Szerintem meglehet, hogy kisebb kerületű gumit használsz, mint ami gyárilag kellene.
|
3
Dátum: 2022 Május, 15, 07:56:33
|
Indította Peugeot 306 Klub - Utolsó üzenet: írta krissz306
|
Sziasztok! Utazások előtt legtöbbször google maps-on szoktam útvonalat tervezni. Egy ideje arra lettem figyelmes, hogy az autó az útvonal tervezőhöz viszonyítva 10 megtett kilométerenként +1 kilométert mér. Múltkor a maps szerint 120 km-es út végére a kocsiban 132km volt. Valaki tud erre magyarázatot? Van egy tippem, de inkább megvárok egy-két hozzászólást. Köszönöm.
|
4
Dátum: 2022 Április, 16, 21:59:29
|
Indította Rozsahegyir - Utolsó üzenet: írta krissz306
|
Hali! Április 14-én csütörtök délután, az 53-as főúton Kiskőrös felé láttam egy szép bordó 306 cabriót. Integettem is nekik.  Ha itt van a tulaj, szívesen megnéznék pár fotót a gépről! 
|
5
Dátum: 2022 Április, 11, 13:54:23
|
Indította Peugeot 306 Klub - Utolsó üzenet: írta Mersault
|
Szia Mersault, példaértékű volt végig, ahogy az autódhoz viszonyultál, nagyon jó volt olvasni a bejegyzéseidet! Jó egészséget, sok balesetmentes kilométert kívánok, bármilyen autóval fogod is folytatni.
Köszönöm, viszont kívánom! (Küldtem priv. üzenetet.)
|
6
Dátum: 2022 Április, 11, 08:04:17
|
Indította Peugeot 306 Klub - Utolsó üzenet: írta zimurgy
|
Sziasztok!
Nos, az autót tegnap eladtam. Fáj a szívem, de úgy hiszem, nagyon jó helyre került és értő kezekbe, ahol még sok-sok évig szolgálhat. Ez a legjobb forgatókönyv, mert a bontó mint dicstelen végállomás méltatlan lett volna. Zimurgynak köszönöm a rengeteg segítséget és tanácsot, illetve mindazoknak, akik válaszoltak a kérdéseimre. Remélem, a 306-osok még sokáig az utakon maradnak, ahogy a többi régi szép Peugeot típus is. Egyre fontosabb lenne a jelenlétük ebben a mai uniformizált-degenerált SUV-os autós világban. Itt köszönnék el: sok balesetmentes kilométert kívánok mindenkinek, vigyázzatok magatokra és az autóitokra! Sziasztok!

Szia Mersault, példaértékű volt végig, ahogy az autódhoz viszonyultál, nagyon jó volt olvasni a bejegyzéseidet! Jó egészséget, sok balesetmentes kilométert kívánok, bármilyen autóval fogod is folytatni.
|
7
Dátum: 2022 Április, 10, 08:59:37
|
Indította Peugeot 306 Klub - Utolsó üzenet: írta Mersault
|
Sziasztok! Nos, az autót tegnap eladtam. Fáj a szívem, de úgy hiszem, nagyon jó helyre került és értő kezekbe, ahol még sok-sok évig szolgálhat. Ez a legjobb forgatókönyv, mert a bontó mint dicstelen végállomás méltatlan lett volna. Zimurgynak köszönöm a rengeteg segítséget és tanácsot, illetve mindazoknak, akik válaszoltak a kérdéseimre. Remélem, a 306-osok még sokáig az utakon maradnak, ahogy a többi régi szép Peugeot típus is. Egyre fontosabb lenne a jelenlétük ebben a mai uniformizált-degenerált SUV-os autós világban. Itt köszönnék el: sok balesetmentes kilométert kívánok mindenkinek, vigyázzatok magatokra és az autóitokra! Sziasztok! 
|
8
Dátum: 2022 Április, 01, 15:16:20
|
Indította Dakar 306 - Utolsó üzenet: írta zimurgy
|
Sziasztok!
Hát, elég nehezen megy el az autó... Ha esetleg valaki tudna segíteni az eladásban (vagy ismer valakit, mondjuk a keleti, szegényebb országrészben, ahol esetleg még sokáig elmehetne családi autóként az autó), az mindenkinek jó lehetne, nem lennék hálátlan. Kár lenne a bontóba tolni vagy odaadni egy marok drazséért valami rossz arcú neppernek. Ez egy műszakilag tökéletes autó most is. 
Sajnos kicsi az esélye, hogy ennyiért elvigye valaki. Negyed millió forintot szerintem rá kell költeni, ha valaki igazán szépre meg szeretné csinálni. Pedig igazad van: ezt meg lehet csinálni hibátlanra, és érdemes is lenne...
|
9
Dátum: 2022 Március, 31, 14:21:41
|
Indította Dakar 306 - Utolsó üzenet: írta Mersault
|
Sziasztok! Hát, elég nehezen megy el az autó... Ha esetleg valaki tudna segíteni az eladásban (vagy ismer valakit, mondjuk a keleti, szegényebb országrészben, ahol esetleg még sokáig elmehetne családi autóként az autó), az mindenkinek jó lehetne, nem lennék hálátlan. Kár lenne a bontóba tolni vagy odaadni egy marok drazséért valami rossz arcú neppernek. Ez egy műszakilag tökéletes autó most is. 
|
10
Dátum: 2022 Március, 22, 19:30:58
|
Indította Peugeot 306 Klub - Utolsó üzenet: írta suli.j
|
A légtelenítő csavarokkal óvatosan, nehogy eltörjön!
|
|