75w90 total
Gyári olajat használok én is,nálam is előfordult már hogy hidegben nagyon nehezen vette az egyes fokozatot
És mit csináltál vele?
"ámbár volt már 3 váltócserém"
Nekkem csak 2 legutób most hétvégén, felmerült bennem a dolog, hogy mi volna ha más olajat töltök belle nem a gyártó által előirtat.Nincs e valalmi jobb? Vagy más viszkozitásu amitöl jobb a kenés...Félek hogy ez a válto sem fogja tulságosan sokat birni... Vallami tanács?
Most volt a kocsimba előző héten olaj csere viz pumpa vezérlés azonban azt vettem észre valahonét csöpög az olaj ez ilyenkor normális vagy valami tömítés elszált?? Kb holnap lesz egy hete hogy cserélték ezeket rajta
Sziasztok!Kb 4-5 hónapja történt először hogy amikor mentem kanyarodás közben elkezdett egy ponton akadni. ...Valakinek volt már hasonló gondja vagy estleg pár tipp a probléma okára?
Helló. Tudnátok segíteni hogy egy peugeot 306 1.4es 2000es évjáratú 300ezer kilométeres autóba milyen motor olajat vegyek?? Köszönöm
Sziasztok néha olyan furcsa a szervó milyen olaj kell bele vagy milyen javasolt,szerintem sose cseréltek benne lehet már eljárt felette az idő
http://olajborze.hu/spd/560/Total-Fluide-ATX-1-literNekem 1 liternél egy kicsit több kellett bele.
Üdv!Váltóban szeretnék olajat cserélni. Eddig még nem csináltam ilyet. Hol van a leeresztő és a feltöltő nyílás?A szervóban is szeretném lecserélni az olajat. Milyen olaj és mennyi kell hozzá? Házilag ezt meg lehet csinálni?
Szia A váltó olaj leeresztő csavarját a váltó házon a bal kerék felőli oldalon találod,egy belső négyszög kulcs (8x8-as) nyílású csavar lesz. Két ilyen csavar van rajta,a felső a szintjelző. Én Total 75W80 váltó olajat használok,nekem bevált.Az enyémbe 1.8l kell,de ha jól tudom akkor az 1.6-os motornál 2l szükséges. Feltölteni pedig a motortérben lévő "szellőző" nyíláson lehet. (ez a váltó tetején van egy műanyag kupakkal le van fedve). A szervó olaj cseréről nem tudok info-t mondani,nekem a szerelő cserélte le benne.Ezen az oldalon találsz pár hasznos info-t: http://autokotua.com/motorolaj/peugeot/306.htmlüdv:Krisztián
Sziasztok Fagyibol 1.8 benyás-ba mennyi megy 93 as unixba 7.5 litert nézet a pali de 5.5 ment bele és fullon van a rendszer megvártam mig nyit a termosztát is valakinek tipp??
Az összes hűtőfolyadékot nem tudod leengedni, mert a motorban is marad valamennyi, illetve a fűtőradiátorban is. Megfelelően légtelenítetted?
Sziasztok!Tegnapelőtt cseréltem le az olajat (10W40 Total Quartz 7000) és a szűrőket és ma reggel egy enyhe kopogást hallok a motorból.Ez lehet a nem megfelelő olajszűrő hibája?? (Amúgy Bosch-t tettem bele, előtte Alco volt benne.)
Plusz infó, ami ehhez jön hozzá, hogy 1500-as fordulat környékén jelentkezik és főleg, amikor elveszem a gázt , vagy kuplungolok és visszaesik a fordulat.
Tegnapelőtt cseréltem le az olajat (10W40 Total Quartz 7000) és a szűrőket és ma reggel egy enyhe kopogást hallok a motorból.Ez lehet a nem megfelelő olajszűrő hibája?? (Amúgy Bosch-t tettem bele, előtte Alco volt benne.)
Szia!Abszolút nem!A használt motorolaj viszkozítása nem egyezik az új, tisztával. A régi trutyis tele lehet olyan szennyeződésekkel, amitől sűrűbbnek tűnik. Ha nem hígult fel az üzemanyagtól, akkor ez a jelenség adódik. Nem kell megijedni tőle.Persze csalódás, mert az ember azt várja, hogy az új olajtól minden szebb és jobb lesz. Félig igaz is. A kenés, tömítés, hőelszállítás, súrlódás, szennyeződés elválasztás és lebegtetés, korróziógátlás igen. És sorolhatnám. Csak elsőre picit zajosabb lehet a motor hangja.A zajhatás ne aggasszon! Ettől a kenésed és motorvédelmed rendben lesz még.
Sziasztok!Remélem jó topciban kérdezem. Lényegében motor generál előtt állok egy 306 Cabrio 1.6 benzin-el (1998). Viszont addig keresek egy olyan adalékot vagy egyebet ami ideiglenesen tömíti a hengerfej alóli olajszivárgást. Nem súlyos a dolog, de addig is beletennék valamit, ha létezik.Köszönöm
Szia.Ne tegyél. Inkább töltögess utána olajat, ha olyan sok elmegy.
Sziasztok!Szerintetek mennyire normális az, hogy kemény a kormányzása a 306-osnak? Összefüggésben lehet ez a szervóolajjal? Vagy maga a kormányzás "gyárilag" kemény a szervo ellenére? Milyen gyakran kell/érdemes amúgy cserélni a szervóolajat? Különösen akkor tűnik ez fel különben, amikor egy újabb (mai) agyonszervózott autóból ülök át a 306-osba. Elég nehéz tekerni a kormányt, különösen álló helyzetben....
Üdv!Hát ez nem igazán jellemző a 306-ra, legalábbis én nem éreztem annak soha sem.Esetleg első körben a folyadékszintet kellene megnézni a rendszer tartályában.
Szia!Köszi a választ. Nyilván viszonyítás kérdése az egész. A 306-os kormánya szerintem önmagához képest is nehézkes, legalábbis a szervós autók között. Ma sokkal könnyebb tekerni a kormányokat, amit könnyű megszokni (de nem feltétlen jobb, mivel "cserébe" kevesebb a visszajelzés az útról). A folyadékszint abszolút rendben van, a MAX felett egy kicsivel. Valószínűleg ez ilyen...
Sziasztok!Még egyszer a kormánymű téma., bocs, ha kissé . Szóval mennyire normális, hogy apró (és nagyobb) kormánymozdulatra hallható sivító hang hallatszik a kormányszervoból? Ez normális? Ma tűnt fel, parkolásnál. Amikor alászedem a kormányt, akkor kifejezetten sivító hang hallatszik elölről. Nem vészes, de hallható. Kezdjek aggódni?!
Nem csak a szíj laza és elcsúszik?
Köszi a választ!Lehetséges, nem tudom. Házilag lehetséges az ellenőrzése?
Persze. Felnyitod a motorháztetőt és bal szemben állva az autóval bal oldalon megkeresed a hosszbordás szíjat ("ékszíj") és megnyomkodod. Ha 0,5-1cm-nél jobban be tudod nyomni a leghosszabb szabad felületen, akkor laza.
Üdv!Egy banális kérdésem volna: Hogyan lehet a fékolaj-tartály szűrőjét kiszedni ahhoz, hogy a régi fékolajat ki tudjam szívni és az újat feltölteni?