Összes szavazó: 160
Mennyibe fáj egy ilyen átalakítás? 😊
Én vettem egy donort és abból vettem de láttam neten árulnak 30 körül már tárcsás hidat
Sziasztok,vettem Sirocco felnit a 306ra és hátul kicsit beleér a dobbetétekbe (futómű rendben, minden érték OK). A gumiméret 185/60 r15.Az elképzelés az, hogy rakok 10 mm nyomtávszélesítőt oldalanként.A kérdésem arra irányul, hogy kapható-e az alátétes csavarból hosszabb méretű vagy teljesíti-e még így is a csavar a megfelelő rögzítést?köszönöm és üdv,Márk
Nem magasságilag ér bele, hanem hiányzik neki az a 10 mm szélesség, ami az ET-ből adódik. A 306 gyári felnik ET 18-ak, a Sirocco ET28, vagyis a felni 10 mm-rel beljebb van, mint a gyári lenne. Ha teszek alá 10 mm nyomtávszélesítőt oldalanként akkor rendben lesz, csak a csavar a szűk keresztmetszet, hogy létezik-e hosszabb.
Minden rendben van vele, gyári magasság, gyári dőlés és összetartás hátul (apám futómű-beállítással foglalkozik). Az ET különbség nem tetszik neki, de ez nyomtávszélesítővel orvosolva lesz.Köszi mindenkinek a segítséget!
Üdv mindenki! Nagy segítségre lenne szükségem felni vétel előtt állok az a kérdésem hogy jó lenne-e a kocsim alá http://www.jofogas.hu/magyarorszag/Bwa_4x108_Peugeot__Citroen_k_tr_szes_alufelni__15__ny_ri_gumikkal_48489196.htm ez volna az amit szeretnék kérdés hogy jó lenne-e.95-ös ferdehátu 306 alá mennénekSegítséget előre is köszönöm!
így nem fog felmenni.- a peugeot középfurat 65mm- mivel széles és nagy az ET, hátulra amúgy is beleérne.egyedi pogácsával menne csak fel.Ha jól emlékszek a gyári gumiméret 185 55 15.A 195 60 15 is talán felmenne, de eléggé "terepjárós" hatást keltene
195/50 15 ál jól a pugon nekem az van nem terepjárós vele 60 al nekem pl beleért hátul és nem terpeszt a hátulja mondjuk 185/55 igen csak komfortosabb mert 195/50 se sok hely arra elég ne érjen bele
Nagyon köszönöm a válaszokat már hajnalban olvasva a fórumot lemondtam igazából a felniről csak megerősítést akartam hogy jól értelmeztem-e mindent Gondolom ez a felni megint nem igazán jó választás lenne de azért kíváncsi vagyok mit mondotok http://www.jofogas.hu/magyarorszag/Elad__Egy_Haszn_lt_Tit_n_4X108_15__Alufelni_Garnit_ra_48425795.htm
Ilyet nézegettem én is magamnak, meg persze a gyári Cyclone-t ,de végül acél felnit vettem a nyári szetthez. Egyelőre megteszi, olcsóbban jöttem ki. Majd talán jövőre beruházok egy sportos alu szettbe, 195/50 R15-tel. Cyclone-nal és Sirocco-val ****án néz ki a 306, nekem bejön
Jaja mondjuk lehet vissza fújtatom gyárira de igy se rossz kombo a cyclone!
Fekete perem kicsinyíti a kerék méretét vizuálisan.Tommy tól van a cyclone?
Persze de élöben más amúgy de lehet le homok fújatom róla a festéket és megkapja a gyári színt!
Láttam élőben;)
jah tényleg találkozókon de nekem az ezüst jobban tetszik valahogyan furán néz ki zöld kocsival!
Nem találkozón,oda nem járt soha.Itt lakik nem messze tőlem
Sziasztok ismét segítséget kérnék hogy ez a felni így ezekkel a gumikkal jó lenne-e a kocsi alá???http://www.jofogas.hu/magyarorszag/Sz_p__llapot__Aez_Icon_5_4x108_15__6_5J_ET_15_alufelni_elad___48386686.htmsegítségeteket köszönöm!!
Sziasztok,Egyből a sűrűjébe kezdek Adott egy XSI enyhén ültetve, de nekem vannak ilyen elég nagyon fura mániáim és szeretném betenni alá a Jr15 8x15 Et20-at, szerintetek mekkora pogácsát csináltassak alá illetve akinek volt már dolga et20 körül 8 col széles felnivel, mennyire kéne kiszélesíteni a sárvédőket hogy kényelmesen elférjen alá és mekkora a legkisebb gumi méret ami szépen áll rajta és nem nagyon robbantott? :/ HELP PLS ÜdvözlettelSzmajLee/Béla
https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/disp/6323ff23481127.56323baabb14d.jpg Valami hasonló lesz a tervem, annyi különbséggel, hogy én egy 93-as 5ajtós xsi alá akarom bepasszírozni Illetve elég költséges mutatvány, mert csak uj garnitúra létezik magyarországon belőle (csak 1 Jr15 garnitúráról van tudomásom magyar autón) így 160 ezer lesz csak a 4 db felni és minden áron ki kell pogizni (4x100/108 74,1mm középpel) + azért gumi is kell rá Ezért próbálok tanácsokat kérni 8col szélességnél mert hát nem tudok csak úgy felpróbálni ilyen kereket És igyekszem nyár elejére már elvileg meglesz rá a pénz ha minden jól megy.
Hello!Érdeklődnék,hogy a 206-os 14-es lemezfelnije használható e a 306-on.Kombim van.Előre is kösz a választ!
Köszönöm az ajánlatot!Sajna 14-es nyárijaim vannak,így a 15ös alufelniket nem tudnám használni . ET számokkal hadilábon álloka 306-osnál,eddig VW Passatom volt,ott egyszerűbben ment..Csak rávalót vennék.
Roland Garroshoz a gyári speedline felnire 185/55 R15 gumik stimmelnek, ugye?
Sziasztok!Peugeot Partner 14" lemezfelni jó a 306-osra?Méret,ET szám(24-es) stimmel...
Használ valaki 17-es kereket a 306-on ? Nekem a nyári szett 16-os , azzal még teljesen jó a komfort...195/50r16-al. Kiváncsi lennék a 17-re. Kizárólag gyári 17.