Összes szavazó: 160
Sziasztok!Mi az a gumiméret ami még kényelmesen elfér 15-ös alufelnin a 306-oson?
Sziasztok ti használtok kerékőrt a alufelnihez ha igen mennyibe fáj egy ilyen??
Tegyél váltóméretet és nem lesz gondod, lentebb írtam is, ha 175/70R13, vagy 185/60R14 -n vagy, akkor ahhoz a 195/50R15 passzol.
Keresd Berez-t a fórumon neki lehet megvan még az eladó eredeti gyári.
Rendben nekem majd cyclonhoz kell jövöhéten megyek megvenni
Mennyiért találtál?(ha nem vagyok indiszkrét)
Sziasztok!Valaki nem tudna egy képet küldeni,hogy hogyan mutat egy 306-os 15-ös felnivel és 50 magas gumival?
SziaA képen szereplő felni és gumi: BORBET 205/50 R15 7Jhttp://kepfeltoltes.hu/160331/205_50_R15_7J_a_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/160331/205_50_R15_7J_b_www.kepfeltoltes.hu_.jpgÉs ezen pedig a (majdnem)gyári méret: 185/60 R14 5,5Jhttp://kepfeltoltes.hu/160331/185_60_R14_5.5J_www.kepfeltoltes.hu_.jpgJövőhéten tudok küldeni teljesen gyári méretről is képet (185/65 R14 5.5J),az új gumik már várják hogy felkerüljenek Üdv: Krisztián
Szevasztok! olyan kérdésem lenne hogy vennék egy alufelnit aminek a mérete a következő 6x14" 4x108 ET24 ez jó lenne a Pug306-ra!Igazán az ET ami engem aggaszt!
Én egyszer megjártam igaz az Et28 as és 15 felni volt nekem beleért nagyon mondjuk a lemez felnim Et24 es az per pill nem ér bele 175/65 gumival
De milyen széles a felnid ami fent van?
Üdv mindenkinek! Nincs időm sokat böngészni, lehet volt már pont ilyen téma... Szóval, megtetszett egy 16"x7" ET38 Borbet felni, de mielőtt hülyeséget csinálnék hozzátok fordulok, hátha ti tudtok okosat mondani hogy elfér-e a felni, vagy nem. Ha nem fér, mi a maximális méret és ET szám amit fel lehet rakni 306-ra? Esetleg ezt nyomtávszélesítéssel, vagy úgy nagyon kilóg? Sajnos én nem értek hozzá annyira, ezért kérem segítsetek! Szép napot!Józsi
Hello!7 colhoz et12 körüli kellene, szóval 26 mm nyomtáv nagyjából...
Illetve mivel elég nagy ez ET-je meg kellene nézni a középfurat méretét, mert ha esetleg Fordra való, akkor az is kisebb lesz...
Középfuratra rákérdeztem, 72,5.
Szevasztok! Alufelnit keresek baráti áron6jx14 ET18 4x108
http://www.jofogas.hu/nograd/Peugeot_gyari_alufelni_gumikkal_elado_47599594.htmNem én árulom, de ez jó vételnek tűnik.
(a cyclone 15")
Yoko felhasználónak írtam. Csak nem idéztem.
Látom itt mindenki nagyobb felnit keres:D Speciel nekem is van eladó sorban 16os felnim. (gyári peugeot 307) fehér. Nyomtávszélesítővel együtt adom ha érdekel valakit küldök képet/ linket.Üdv,Szabi
Sziasztok!Valakit hátha érdekel! 😊Eladó lett egy garnitúra Peugeot Speedline alufelni Hankook nyárigumikkal,csavarjaival! A felni 14"-os. A gumik jó allapotúak kb 80-90%-osak. A felnin találhatóak parkolásból keletkezett horzsolasok,esztetikai hibák. Ára gumikkal együtt 35000ft! Képet tudok küldeni emailben! 😉[/quoteHalló engem érdekelne a dolog!Tudsz képet küldeni?De én az ország másik felén vagyok!
sziasztok.Van egy alufelni, és az van rá írva 6j*15*44S3 jó ez?
Amennyire én értek hozzá ez 6" széles 15" "magas" talán 44-s ET-jű. A középfurat és osztókör stimmel? Ha a 44 az ET, akkor az sok lenne nyomtávszélesítő nélkül (gyári 6xJ15 az ET18 körüli).Ez a nagy ET talán Fordra utal, ott a középfurat is ~63 a pugnál ~65, fel sem megy.
Ez egy volvo s40-em volt
Sziasztok!Egy xxr527en gondolkozok, 16"8.25j ET0..195/45 gumivalKinek mi a véleménye,esetleg tapasztalata?
Sziasztok! Vettem egy felnit a következő paraméterekkel: 15"-os 7" széles ET20. A gumik amik rajt vannak 195/50 15. A probléma az,hogy 4 személynél már beleér a műanyag dobba a kerék(belső oldala),viszont csak a jobb hátsó! Amíg egyedül járok vele addig nincs gond... Két lehetőséget látok, 1. 185-ös gumi ugyan ezzel az 50-es magassággal,2. nyomtávszélesítő. Valami tippetek van melyik a jó megoldás? Vagy valami más javaslat? Egyébként belül elég necces a hely teher nélkül is kb fél cm van...
Nem terpeszt a hátsó hidad?Sajnos ez tipushiba,és idővel csak rosszabb lesz(ergo hiába cseréled szűkebb gumira később még jobban bedől)
Nem terpeszt különösebben, ismerem a hibát mert régebben volt egy berlingonk és az terpesztett. Két éve van nálam az autó, de az előző tulajnal már fel volt ujitva a futómű. Mondjuk az nem garancia rá hogy azóta bem adhatna meg magát. 😊 A lengescsillapito onmagaban nem okozhat ilyet?
Nekem is dőlt a felújitott hidam,most egy hdi tárcsás hidra cseréltem és meglepően kintebb lett a jobb hátsó kerekem,még a kézfejem is befér közé.Ja és 195/50 r 15 van fennt