Összes szavazó: 160
Keresek 205/60R15 -ös téli gumit ha valaki tud jó árban használtat .
A6 V620/914-36-34hívatkoz rám!
Köszi hivom.Amugy az A6 V6 az autó tipus amin volt?
195/65 R15 nem jó? Mert az sokkal gyakoribb és még olcsóbb is! Nekünk is van 2 garnítura a garázsban felnikkel, csak nem eladó, még szükség lesz rájuk...Szóval szerintem inkább olyat kellene keresned!
A sima sedánoknak van a 195-ös megadva
Most néztem, tényleg az van megadva, de olyan minimális a különbség a két gumi között, hogy szerintem nyugodtan rá lehetne tenni.
Na ezt akkor most átgondolom mert nem mindegy azért pénzügyileg.
Átmérőben pár mm a különbség, meg 1 cm-el keskenyebb. Ami szerintem még télen előny is, mert egy keskenyebb gumi jobban megtapad pl hóban.
195/65R15 szerintem is jó választás! 11ezertől vannak jók! Ha olcsót akarsz és relatíve jót akkor Dayton DW500. Apám ezt használja 4 éve és napi 130km-tesz bele, pályán 20cm hóban is megállja a helyét! Szerintem jó választás!
Az a gumi a D500 téli változata?
Nemtom, nyáriban én D200-ról tudok...
Most tudok nagyon akciós 205/60R15 öt Matador MP58 ast 11.900-ért az szerintetek milyen
Lehet a matador már nem a régi, de én akkor se raknám rá a bömbire :S
De mondjuk télre lehet elég, bár nem tudom, Hegyus hogy vezet télen.
Télen egy kicsit még sportosabban mert azt hiszem magamról ,hogy jól vezetek :lol: Szóval akkor a matadort ne eröltessem azt mondjátok.
Ahan! De ultra grip6-ot se vegyél! Nekem az van, és az 5 is és a 7-es is jobb szerintem. Mondjuk a matadornál jobb azért!
195-ösbe meg ezek vannak 14 körül. Kléber KRISALP HP, BARUM POLARIS 2Vélemény?
A kléberről hallottam jókat, de tapasztalatom nincs! És én a barumot sem ismerem téliben. Népítéletben nics semmi ezekról? Vagy a gumis oldalon?
A kléberről nem találtam eddig semmit,viszont a polaris2 volt cég autón és nem volt vele semmi panasz,de mondjuk egy régi astra ,nem egy nehéz kemény gép ugye.
Nekem Kristalp HP-van, meg vagyok vele elégedve!www.gumiteszt.com
A tesztek alapján a Matador MP58 -assal is mindenki nagyon meg van elégedve.
Nekünk sok éve volt még ladán és kicsit szálszakadt lett, innen a rossz emlékem....
A szálszakadás nem biztos, hogy gumihiba, hanem lehet patkázás miatt is vagy ilyesmi.
Mind a 4-et lepadkáztuk mi?:DDD
Hegyus! Végülis felhívtad akit Rob ajánlott? Csak mert korábban én is vettem pár garnitúrát tőle és merem ajánlani.
Még nem hivtam ,mert egyenlőre vacilálok ,hogy új gumit vegyek vagy használtat.
Télit! Újat! Sokáig jó az, hidd el!
Én is ezzel gyözködöm magamat mert ha újat veszek akkor egy pár évig nincs gond legalább
Szerintem is újat ha hosszú távra tervezel a bömössel :!: (és van rá keret) Használtban nagyon sok szakadt öreg gumit is hirdetnek, nehéz is jót találni.
egyík munkatársam vett michelin energy gumikat valami 6000Ft/db de semmi baja se volt még bőven fel lehet tenni
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek 14"os vagy 15"os felniket vegyünk.Nyáron kaptunk egy nagy kátyút és a jobb oldalon mondkét felni tojás alakú lett, így most esedékes a csere. persze alu kerekeket szeretnénk na de mekkorát?fontos a gumi ára is hogy ne legyen túl húzós de a szépsége sem elhanyagolható. nekem ez :(http://www.startgumi.hu/images/type/2/9021698321.jpg)tetszik igazán csak a méret kérdéses.Kérlek nézzétek meg és segítsetek.Péter
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek 14"os vagy 15"os felniket vegyünk.Nyáron kaptunk egy nagy kátyút és a jobb oldalon mondkét felni tojás alakú lett, így most esedékes a csere. persze alu kerekeket szeretnénk na de mekkorát?fontos a gumi ára is hogy ne legyen túl húzós de a szépsége sem elhanyagolható. nekem ez :tetszik igazán csak a méret kérdéses.Kérlek nézzétek meg és segítsetek.Péter
Hát attól füg mit szeretnél és mit bír a költségvetés... De a kátyúzottakat nem lehet görgőzni?A 15-ös jobban néz ki, sportosabb, de drágább, és ált. drágább rá a gumi is. Jól néz ki amit kinéztél, az egyik kollégámnak van ilyen Corollán!
A korolla az 4*100-as. Tuti van ilyenben 4-*108?
Új felniben általában mindig több fajta méret van.Kivéve a gyári felniket.És szerintem is 15"-ost érdemes felrakni mert az sokkal mutatósabb.
Azért én találtam sok olyan gyártót mikor nézegettem felniket, amiben nem volt 4*108.