2 személyes?az összes hírdetésben 4 meg 5 személyesnek van írva...
Olyan kérdésem lenne még, hogy minden autónak van valami gyengéje, a 306 mivel nem büszkélkedhet???
Eladnám vagy elcserélném Ferrari F40-es 2 sebességes Shell benzinkutas kisautómat. Bontatlan gyári csomagolással.Ajánlatokat ide vagy privibe várok!
Hali!Nekem van egy gyári P306 rádiósmagnóm 3020-as oda-vissza játszós + 4 db gyári hangszóró.Ha valakit érdekel 12 ezer egyben.
Hello!Hát igazából nem gondolkoztam ilyenen! Mid lenne cserébe?
látom voltál manikürösnél tessa, yo lett!!
Feleslegessé vált üléseimtől megválnék Árat nem mondok,ha valakinek kell akkor tegyen egy ajánlatot,később lesz hozzá ajtókárpit is. 3 ajtós pugba való és a vezető oldali ülés háttámlája ki van kopva. Ha kell akkor még a pugos trikót is adhatom hozzá
Mi lett helyette tesa??
Szigorúan komolytalan: Vennék egy P306 RG-t vagy cabrio-t, olyan színben mint a Bobeeké vagy a Robé...álmodozom...Zimunak is kéne RG sportülés... Cserébe minden kapcsolati tőkémet bevettem a P306 klub érdekében.Segítek a kajafőzésben talikon.P306 kamionponyvát is gyártatok... És lehet P306 Love Parade.Mellesleg amire összejön egy jó ajánlat talán pénzem is lesz rá.
1 nagyon cép Cabrio:http://cgi.ebay.de/Peugeot-306-Cabrio-2-0l-132PS-Phase-II-17-Navi-Leder_W0QQitemZ170147023616QQihZ007QQcategoryZ9859QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Tényleg nagyon szép...egyelőre csak álom marad.Viszont újabb ötleteimet leírtam a kocsivásárlós fórumra...
Itt egy RG.Bár biztos festegetve volt ,de kép alapján szép.Az s2-es lökös egy kicsit csálé...http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1499649&command=ugras&screenwidth=1024
Keresek Blaupunktos előlap-tartót.cserébe van egy,asszem Pioneer-es
Az az a keret ami körbe fogja az elő lapot? Mert nekem van egy valszeg javithatatlan blum csak el kell mennem érte.
Nem,az előlaptartó az,amibe beteszem az előlapot éjszakára,miután levettem a fejegységröl.A cseredarabom nem Pioneer-es,hanem Kenwood-os.
Ez kell Dakar papi?
Igen,ilyenre gondoltam! Ha esetleg jönnél a talira,ott megboltolhatnánk!
Oké Ricardo, lehetsz Te sofőr, szerválok alád valami tutti Scaniát...
Elcserélhető 1db piros színű kerékpáros villogó (hátsó) lámpa gyári csomagolásában elemekkel. Névértéke 1eFt.
A lámpa ennyiért? Tág fogalom kép vagy tipusleírás?
3 Led-es piros villogó 2 elemmel 4 villogási funkcióval. 2 féle felfogatási bilincsel. Bővebbet mit lehet 1 ilyen szerkezetről írni. (boltba drágábban vesztegetik gondolhatod)
Nem akarom rontani az üzletet, de utángyártott kínai van 1e Ft alatt első lámpával együtt... Only FYI.
Akkor ne rontsd! Azok olyanok is lehetnek!
Mit kérnél érte?Mire lehetne használni?
Digit óra nekem is van egy felesleges,ami gyárilag volt a kocsimban.Egy Mcfarm szendvics és egy nagy epershake a mekiben az ára
Játszol vele vagy csak kiteszed a polcra. Stellában meg lehet váltani!
Ezzel az árral nem tudok versenyezni!Kábel van hozzá eladó!