Hy!Samsung SyncMaster 793 Mb monitor eladóóóó!!!Ára?...
Valami árat azért irj oda ,hogy tudják a tőbbiek az elképzelésedet, vagy ha esetleg cserélni akarod valamire azt is ird oda. Köszi.
Hát akkor mondjuk legyen 10000,esetleg valami citromkompatibilis alkatrész!!!
Van 4 citrom emblémás szelepsapkám! Isten éltessen!
:-!Zsír!De kevés lesz...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, dehogy én négyet adok 1ért!
Ez Ricardonak nem jelent akadályt ugy be préseli ,hogy az isten se szedi ki többé.
Tesó!!!Ezzel mit akartál kifejezni?
Elcsereberélhető kék színű kültéri beltéri 12v-os led pár.
Mennyi sörre cserélhető?
No lehet hogy megtörténik az 1. csere a topic-ban? 1 kocka stella és viheted. :'(
Hát nem is tudom, miért pont 1 kocka ,és miért pont stella?
Mert nem olyan édes! Könnyű szállítanod!
Nálad az 1 kocka mit jelent számszerüen?
Nálam?Mondjuk 1 ilyet:6x fél---->
Rendben ,de csak azért csere berélek ,hogy megtörjem a jeget tehát megtörtént az első ugy mond Börzés business na meg azért mert szépen lefényképezted a stellácskát. A csere le bonyolitására hivatalosan Szántódon a talin Rendőri kordonnal védett területen kerül sor az időben és helyben a későbbiekben időpont eggyezztetéssel egybe kötött fogadáson kerül sor. Muszály volt ilyen hivatalos keretek közzé szoritani abotot ,hiszen a topic első bótja ,vagy mi a szősz. Renben van igy Nick Tessa?
Petmo zső' mösziő! 4 - 3 - 2 - 1 Csapó! ELKELT a No.1 darab. A következő darab a .....................
Nick miért kérdezted a csavarhuzót?
Továbbra is érdekel csak hangszóróm mincs helyette, Más?
Holnap ugy is mész a bazáros srácchoz irdd össze hogy mik vannak nála a pugokhoz ,de neletsd el a diszlécet hátha lesz az is ,tehát ugy is össze irod ,hogy mi a felhozatal aztán majd kiatálunk valamit ,hátha lesz olyan cucc ami érdekel engem is. Ha meg nem akkor ajánlj valamit érte azt majd meglátjuk hogy mi lesz a dologból .Esetleg érdekelne még motorház kitámaszto pálca mégha van nála.Bár ezt most igértek máshonan is ugy hogy ez most talonba teszem ,de ha már ott vagy esetleg rá kérdezhetnél erre meg a diszlécre ha még tudod ,hogy melyik hiányzik ,de tagok listáján ott van a kép azon is látszik ,hogy melyik hiányzik .
Kitámasztót én is tudok szerintem. A jobb első kis darab hiányzik ha jól emléxem!Ok!
Nick ki találtál már valami okosságot a furóra?
Még nem de itt a hétvége és agyalok majd 1 kicsit!
Az nem Petmo zső hanem fetvozu Mössziö, de sebaj.
Miközben megiszol egy üveg jager-t, mi?"Jagerkirály!!!"
Már megint OFF-olsz és 1 korty jagert se ittam! Figyelj oda 1 kicsit!
Nincsen valakinek egy kb. 105*65 cm nagyságú 9.5 mm-es gipszkarton tábla maradéka? Ennyi hiányzik a plafonomból, egész táblát meg nem akarok venni...
Annak örülnék...
Voltam délelőtt betekinteni, de sajnos csak 1 kisebb 3szög alakút találtam! Más lesz az embered! :'(
Remélem nem a legrosszabb helyre írom.. először az alkatrészt keresekbe akartam, de itt talán jobb helyen van..Keresek Romet komar motorkerékpár(oka)t! Lehetőleg működőképeset vagy legalább 70% -ban egybelévőt..
Duen-en árulnak most!
Eladnám vagy elcserélném Ferrari F40-es 2 sebességes Shell benzinkutas kisautómat. Bontatlan gyári csomagolással.Ajánlatokat ide vagy privibe várok!
Mi ez pontosan?Távirányítású vagy mi?
Hi All!306 cabriot akarok venni, és egy kis szakmai tanácsadásra lenne szükségem...Ha jól tudom, 96-ban volt az arculatváltás az autónál...A kérdéseim a következőek:-van-e különbség a váltás előtti és utáni motorkban(1.8 és 2000 benzin)?-ha igen, melyik megbízhatóbb-van-e valami extra dolog a cabrio-nál, amit érdemes lenne tudnom(akár pozitív, akár negatív jellegű)...?Előre is thxBufi69