Sziasztok! 1997 S1 SL-hez keresnék ködlámpás löklapot, illetve dupla optikás (H1,H7)fényszórót. Lenne valakinek?
Szia!Nekem van, de sajnos csak az egyik oldali ép, azt most nem tudom megmondani, hogy melyik. A másik oldaliban nincs benne a sárga optika és lyukas a fényszóróüveg, de talán van üvegem is, ezt is meg kell nézzem. Ha így is érdekel, akkor írj.Üdv.: Levente
Egy jobbosom van ép, hátha neked meg a bal lenne jó. Nézd meg légyszives. Bár nekem egyik sem sárga....Ilyenre gondoltam.
Nem látszott a kép, amit feltöltöttél, viszont mikor írom a választ, akkor látszott a link, így meg tudtam nézni a tiédet.Nekem is ilyen van az autóban. Valószínű félreértettelek, elnézést érte. Van egy olyan típus is, hogy dupla optikás H1/H7 és a nagyobb optika előtt van még egy sárga optika is.
Sziasztok!Tegnap nézelődtem hahun, és rábukkantam erre a gyönyörűségre:https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/peugeot/306/peugeot_306_2_0_s_16-15161653Gondolom többen is láttátok már, de azon sem lennék meglepődve ha egy klubtag oroszlánja lenne.Egyszerűen csoda ahogy kinéz.Ha lenne rá pénzem... Bocsi, csak nem bírtam ki szó nélkül elmenni mellette.
Sziasztok! Véleményeket szeretnék kérni:Eladósorba kerül szeretett Zsókám, nem tudom, hogy mennyit kérhetek érte, hogy ne verjem át magam sem és a el is vigyék.PUG 306, 1996. 1.9 XrDT, 5 ajtós, klímás. Km óra állása 373.000.- 8 éve hoztam Ausztriából. (Valós km. természetesen ismeretlen, szerintem több az)Mindene a szeptemberi műszakira felkészített állapotban, 2 éves gázos csillapítók elöl, kb 20 ezret futott fékek elöl-hátul, gömbfejeket egyebeket nem említem mert ha csak gyanús koppanást hallottam párban cseréltem amit kellett, a hétvégén épp kormányösszekötő gömbfejeket. Olajcsere elejében 8000km-enként olaj-, gázolaj-, és légszűrőcserével mindig, amióta nyugdíjas az autó és nem dolgozom vele (max 5000km/év) azóta évente. Ja és az adagoló mögötti izzítókat is cserélni szoktam. :-) Motorja mindig indul, megy előre ahogy az elvárható egy XUD9TE-től.A fos Lucas helyett 7 éve építve lett hozzá egy Bosch VE adagoló, azzal nem mostanság lesz gond. (Csikós Gyuszi bá, Keszthelyen). Hátsó híd szintén 7 éve volt Dunakeszi cseredarabosra cserélve, még rugózik. Üléskárpitok elöl kopottak, a beltér többi messze nem patika de elmegy. A porladó peremű géptetőt és hátsó csapóajtót bontott rozsdamentesre cseréltem majd fényezve lettek. Alja lakatolást igényel, legfőképp ahol a kontár lakatos két éve drága pénzért megcsinálta. 14" lemezfelnin, 4db még 1 szezonra biztosan jó Michelin Alpin A4 téligumikon. Mindene működik, még a hátsóablakfűtés is, egyedül a jobb oldali ajtóátvezető kábelköteg igényel némi törődést, a jobb első ablakot csak a baloldali gombbal lehet le/felhúzni. Projektor+parabolatükrös FK lámpatestek. Rengeteg pótalkatrészt adok hozzá: (a teljesség igénye nélkül) hűtő, intercooler, gyári lámpák, +hátsólámpák, szervós tartalék kormánymű, tartalék bontott turbó, díszlécek, egyéb műanyagok, elektromos cuccok, ablaktörlő mechanikák, lámpaáll. motorok, ablakmosótartály, csavarok, 4 oldalajtó(1 komplett szett), stb. Se időm, se energiám külön kiárulni. Ez a 306 nem volt törve soha, bontottunk egy másikat amikor a korábbi benzinesemet lebontották rólam.Vonóhorgos amit én szereltettem fel 4 éve, kb 3x húzott futót, közben kaptam céges áruszállítót. De rajt van, felépít még egy-két házat valakinek az öreglány ha ilyenre kell.Köszi!
Sziasztok!Hát, elég nehezen megy el az autó... Ha esetleg valaki tudna segíteni az eladásban (vagy ismer valakit, mondjuk a keleti, szegényebb országrészben, ahol esetleg még sokáig elmehetne családi autóként az autó), az mindenkinek jó lehetne, nem lennék hálátlan. Kár lenne a bontóba tolni vagy odaadni egy marok drazséért valami rossz arcú neppernek. Ez egy műszakilag tökéletes autó most is.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/peugeot/306/peugeot_306_1.8_xt_kuriozum_20_eve_1_tulajdonos_automata_176ekm_elnapfenyteto-18675461#sid=3fdde0ee-afe7-4143-9398-5e8dec01316dSziasztok! Kuriózumként hirdetik ezt a példányt. Milyen volt a visszhangja ezeknek a korai 1.8-asoknak automata váltóval?