Adok - Veszek > Adok - Veszek
Börze
tibcsi:
--- Idézetet írta: megla gábor - 2007 Július, 20, 15:41:45 ---Továbbra is várjuk a Börzére a különbözö csere-bere tárgyakat ,csak bátran irjatok nem kell szégyenlősködni. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- ---
Csak hogy ki ne maradjak!
Eredeti gyári fekete rádió beszerelő keret bármilyen peugeot ajándéktárgyért(matrica már van) elcserélhető.
Így megfelel Gabibá'? :-)) _pug
megla gábor:
--- Idézetet írta: Tibcsi - 2007 Július, 20, 15:50:30 ---Csak hogy ki ne maradjak!
Eredeti gyári fekete rádió beszerelő keret bármilyen peugeot ajándéktárgyért(matrica már van) elcserélhető.
--- ---
Tökéletesen megfelel ,erre gondoltam Tibcsibá barátom. Nézz körül otthon biztos te is találsz olyan dolgokat amit már nem használsz ,de kidobni viszont nem akarod, ha van még ilyen cuccod hajitsd fel ide. ;D ;D ;D :-)) :-)) :-! 8)
tibcsi:
--- Idézetet írta: megla gábor - 2007 Július, 20, 15:54:47 ---Tökéletesen megfelel ,erre gondoltam Tibcsibá barátom. Nézz körül otthon biztos te is találsz olyan dolgokat amit már nem használsz ,de kidobni viszont nem akarod, ha van még ilyen cuccod hajitsd fel ide. ;D ;D ;D :-)) :-)) :-! 8)
--- ---
Az a gond, hogy erős helyhiánnyal küzködtem, és az elmúlt nyáron 2 kisteherautóval mentek az aprólékok szemétbe :'(.
Amim van azt meg már meghírdettem. :-)) Viszont szívesen körüllesek a környéken, ha kell valakinek valami.
megla gábor:
--- Idézetet írta: Tibcsi - 2007 Július, 20, 15:50:30 ---Csak hogy ki ne maradjak!
--- ---
Jut eszembe ilyen gyári keretem nekem is van egy ,szintén cserélhető. ;D
Kádas Nándor:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=nandiweb
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal