HP 656C tintasugaras nyomtató eladó patron beszáradva, de van utántöltő cucc.....
El cserélném Sony 8mm handicam Lcd szines kijelzös videó camerámat hordtáskával minden tartozékával (eredeti japán) bármilyen értelmes dologra Pl ovál hagszoróra ami jó a kalaptartóba,jobb minőségü Mp3-as magnora vagy ki mit ajánl érte kb 30 ezer értékben. Tehát ebbe a börzébe ilyen és ehhez hasonló dolgokat irjatok ha lehet. Köszi.
További csere tárgyaim: E30-as Bmw küszöb spojler garnitura, kartervédö , Lada Nova sport kagyloülés,7x13 Ford alufelni 175/70-es 80% gumival,2db ,Bosch litiumos kis csavarhuzógép fémdobozban(tökéletes kisebb barkácsoláshoz), 2db 205/60/15-ösnyári gumi kb 70%-os. Ismétlem ezek csere tárgyak nem pedig pénzért árulom.
Mit szeretnél kapni a Bosch csavahúzóért?
Nézd a boltban olyan 12ezer körül van , intézz érte a kalaptartomba két ovál hangszorót a mérete a lyuknak 22x15 legalábbis ekkora kellene bele, ha ez neked jó és megfelel, de mondd hogy mid van vagy mit ajánlasz érte. A csavarhuzó kb 6 honapos lehet és eddig egyszer használtam.
Ok szétnézek a kincsestárban!
Továbbra is várjuk a Börzére a különbözö csere-bere tárgyakat ,csak bátran irjatok nem kell szégyenlősködni.
Csak hogy ki ne maradjak! Eredeti gyári fekete rádió beszerelő keret bármilyen peugeot ajándéktárgyért(matrica már van) elcserélhető.Így megfelel Gabibá'?
Tökéletesen megfelel ,erre gondoltam Tibcsibá barátom. Nézz körül otthon biztos te is találsz olyan dolgokat amit már nem használsz ,de kidobni viszont nem akarod, ha van még ilyen cuccod hajitsd fel ide.
Hogyé' adod? Tesóm keres otthoni használatra nyomtatót..
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=nandiweb
Na eladó lett a monitor??
266mm-s első féktárcsa betétel együtt (felszabályozni kell mert űt)elcserélendő egy karon Radler citromos sörre!!!
Szóval van 1 HP 610C színes tintasugaras nyomtató gyári dobozával (patronokba még van és a fekete tölthető)Erre cserélhető lenne, vagy másnak is ha tetszik mondjon valamit vagy valami árba megegyezünk.
Házastársam társasházra cserélném!!!!!
kB milyen vastag a tárcsa?
Nekem aránylag jó állapotu olajdekni kéne. Cserébe adnám az én rozsdásomat
Elcserélném Rolex GMT-Master II karórámat (karcmentes) Peugeot 306 Cabriora!!!!!!olyan 650-700eFt környékén mozog az óra használtan...
Nekem is van 2 (az egyik daytona limited) és 1 Tag Heuer! Én 2 órát is adok 1 cabrióért!
csak az enyémet akár a rolexnél be is lehet vizsgálni!!!nekem nincs olyan jó kapcsolatom mint egyeseknek a ***nál...
Azt ne mond hogy vetted! Ezt is be lehet. CH!
Mondj valamit és viheted!
Kaptam német rkonytól...
Ez sima tárcsa? Úgyértem jó az enyémre? Kettő van belőle?
Nick az XSi-s kalaptartó hangszórókat mennyire tartod? mint említettem engem érdekel
3-ért viheted a felső alsó takaróval együtt kábelezve és az 1 minta hangszóróval!
de azt tudnod kell, hogy a slim hangszóró is csak préselve fér bele!!!én ezt alig tudtam bele paszirozni: http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=5358&cikk=SL-F165kicsit el is nyomja...
Ennyire kicsi lenne az a burkolat? 44 mm-es hangfal alig fér bele ?? Húha az elég szerény. Gondolom melegítéssel se lehet alakítani a kosarat. Bár őszintén szólva engem a kultúrált kábel elvezetés miatt érdekel inkább lehet a kosarat leműteném róla. A nagyobb hangfal nem gond de utálnám hetente kábelezni a cuccost csak azért mert elszakad a vezeték mert beleakadok. Thx Nick még körbenézek de továbbra is opciót jelentek be a cuccra
nem jó a tiedre mert a tieden jóval kisebb és nem hűtőt tárcsa van!
Ha gondolod oda adom az enyémet érte ,max levágom a tetejét . Renben van igy?