Szerelés és Tuning > Szerelés és Tuning

Világítás (halogén vs. xenon, hátsólámpa tuning, műszerfal)

<< < (1045/1048) > >>

gattuso21:

--- Idézetet írta: zimurgy - 2016 Szeptember, 08, 13:42:29 ---S3-nál (tehát a duplaoptikás fényszórónál) távolsági esetén továbbra is világítania kell a tompítottnak is.

Itt kell összeforrasztani a világításkapcsolóban, hogy jó legyen a mostani kapcsolód:


--- ---
hello sziasztok valaki meg mutatná hogy mit hogy kell módosítani hogy jó legyen a lámpa ?

zimurgy:

--- Idézetet írta: gattuso21 - 2019 Május, 04, 12:42:04 ---hello sziasztok valaki meg mutatná hogy mit hogy kell módosítani hogy jó legyen a lámpa ?

--- ---

Most nem tudok hirtelenjében jól használható képfeltöltő szolgáltatót, így ha dobsz egy email-címet, akkor email mellékleteként el tudom küldeni a fotót.

gattuso21:

--- Idézetet írta: zimurgy - 2019 Május, 06, 13:14:30 ---Most nem tudok hirtelenjében jól használható képfeltöltő szolgáltatót, így ha dobsz egy email-címet, akkor email mellékleteként el tudom küldeni a fotót.

--- ---
auvalszkyviktor1987@gmail.com

Laci0915:
Sziasztok,vettem két bontott fényszórót,motoros mint az eredeti,de ebben egy db.H-4-es izzó van,az eredetiben kettő H-7-es,a lámpa csatlakozó az eredetin és bontotton is öt pólusú,kérdésem az,hogy a vezetékezése egyforma-e,tehát csere után lehet-e csatlakoztatni bontás nélkül.

zimurgy:

--- Idézetet írta: Laci0915 - 2022 Március, 14, 16:23:10 ---Sziasztok,vettem két bontott fényszórót,motoros mint az eredeti,de ebben egy db.H-4-es izzó van,az eredetiben kettő H-7-es,a lámpa csatlakozó az eredetin és bontotton is öt pólusú,kérdésem az,hogy a vezetékezése egyforma-e,tehát csere után lehet-e csatlakoztatni bontás nélkül.

--- ---

A csatlakozóik azonosak, a méretük is, tehát be tudod építeni. Viszont nem fog helyesen működni, ugyanis 2×H7 esetén a távolsági fényszóró esetén a tompított továbbra is világít, míg H4 esetén nem szabad együtt világítaniuk.
Vagy cseréld ki a hozzá valóra a világításkapcsolót, vagy alakítsd át, hogy ne tudjon együtt világítani a H4-es lámpában a két izzószál. Ehhez tudok képet küldeni, ha kéred. Egy helyen egy áramvezető sínt át kell vágni a szétszerelt világításkapcsoló belsejében...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal