Összes szavazó: 75
sziasztok! tippet kérek, s3 as kombiból a hátsó ködlámpában hogy tudok izzót cserlni, a lámpát kipiszkálni- visszatehetően- a lökösből? illetve az kombi ajtóban lévó hangszórók vezetéke melyik oldalon megy hátra?
Koszi. Furcsallottam, hogy csak a bal hatso vilagit, mikor ketto is van belole....letezik kulon csak bura, vagy kpl lampat kell cseréljünk
Köszi,zimurgy., értem,mindenesetre érdekes,. A sedanon is 2 volt s működött is. 3-3 hátsó helyzetjelző oldalankent? Mit alakitottál át?
Sziasztok. Szeretnék kérni egy kis segítséget. Vettem új fényszórot és nagyon lefelé világít. A kérdésem hol lehet rajta állítani hogy felfelé mozduljon mert már próbáltam csavarni rajta ahol kell elvileg de meg se mozdult. A típusa Depo 550-1124R-LD. Köszönöm a segítséget!
A fényszórómagasság-állító egység tetején van egy 6-os imbuszkulcs-nyílás. Azt elforgatva lehet a magasságot állítani. Már találkoztam olyan utángyártott (TYC és Depo is) fényszórókkal, ahol egyszerűen nem működött, hiába tekergettem...
Tekertem de semmi. Akkor lehet pont belefutottam olyanba ami pont ilyen. Akkor ezt hiába viszem el beállítani ha nekem se akar megmozdulni...
Egy bajonettzár-szerű megoldással van rögzítve a magasságállító a fényszóróhoz. Próbáld óvatosan elfordítva kivenni. Előrefelé egy műanyag rúd végén egy gömb van, azt kell óvatosan kiakasztani a művelet végén a lámpatestben lévő vájatból. Ha jól van összeszerelve, akkor nem könnyen adja magát. Ha rosszul, akkor könnyen kiakad, vagy eleve bent sem volt a helyén...Ezt még próbáld ki szerintem.
SziasztokVolna egy lis problémám.Vettem ledes izzót hogy kicseréljem a régivel-Gondoltam a hátsó irányjelzőt cserélem vele fel.A problémám az hogy kicserélés után müködik, de úgy mintha ki volna égve egy izzó. ( Mégegyszer olyan gyorsan villog mint a szokásos.) Ez egy S3 kombi. Gondolom mível kevesebb áramot vesz fel ezért reagál úgy mintha egy ki van égve.Ha kicserélem az összeset ( elöl oldalt hátul) ez a probléma megszűnik?Köszi a válaszzt előre is
Üdv!Belsőtér világítás kapcsolási rajza nincs meg valakinek? Az ajtó nyitására nem működik az utastér világítás! Az ajtónál lévő kapcsolók ki lettek cserélve. A világítást direktbe kapcsolom világít! Hol találkoznak ezek a kábelek tud nekem valami infót adni? Köszönöm!
Az utastári biztosítéktábla F15-ös biztosítékáról kapja a tápfeszülstéget ajtónyitás-üzemmódban.Általában az ajtókapcsoló nem testel megfelelően, az szokott a hiba lenni.Próbáld az ajtókapcsolóra menő szálat direktben megbízható testre kötni, hogy úgy világít-e?
Sajnos úgy sem világít! További ötlet? A biztositékját megtaláltam ha kiveszem akkor nem is működik a lámpa!
S3-nál (tehát a duplaoptikás fényszórónál) távolsági esetén továbbra is világítania kell a tompítottnak is.Itt kell összeforrasztani a világításkapcsolóban, hogy jó legyen a mostani kapcsolód:
hello sziasztok valaki meg mutatná hogy mit hogy kell módosítani hogy jó legyen a lámpa ?
Most nem tudok hirtelenjében jól használható képfeltöltő szolgáltatót, így ha dobsz egy email-címet, akkor email mellékleteként el tudom küldeni a fotót.
Sziasztok,vettem két bontott fényszórót,motoros mint az eredeti,de ebben egy db.H-4-es izzó van,az eredetiben kettő H-7-es,a lámpa csatlakozó az eredetin és bontotton is öt pólusú,kérdésem az,hogy a vezetékezése egyforma-e,tehát csere után lehet-e csatlakoztatni bontás nélkül.
A csatlakozóik azonosak, a méretük is, tehát be tudod építeni. Viszont nem fog helyesen működni, ugyanis 2×H7 esetén a távolsági fényszóró esetén a tompított továbbra is világít, míg H4 esetén nem szabad együtt világítaniuk.Vagy cseréld ki a hozzá valóra a világításkapcsolót, vagy alakítsd át, hogy ne tudjon együtt világítani a H4-es lámpában a két izzószál. Ehhez tudok képet küldeni, ha kéred. Egy helyen egy áramvezető sínt át kell vágni a szétszerelt világításkapcsoló belsejében...
Szia,küldj képet a kapcsolóátalakításról.köszönöm előre is.
kérlek adj email-címet, ide újabban nem tudok képet feltölteni...
daruslaci@citromail.hu
Köszönöm,megkaptam a képet,kinyomtattam.Mégegyszer köszönöm Zoli!
Sziasztok. Szeretném kérdezni hogy a 306-os lámpákban hány fényszóró világít? A tompítottaknál is van fényszóró ha felkapcsolom, vagy csak a két belső az?
Feltételezem, hogy csak az S3-as, duplaoptikás az, amiről érdeklődsz. Ezeknél egy izzószálas mindkét izzó a lámpatestben, így a külső csak tompított, a belső csak távolsági. Ám ha távolságira kapcsolsz, a tompított továbbra is világít.
Köszi.Igen S3. azt hittem olyan mint az 1500 LADA ahol négy fényszóró van.
306-nál hogyan lehet megoldani, hogy esti parkolásnál csak az úttest felőli lámpák világítsanak elöl-hátul? Más autóknál láttam ilyet. Van a családban egy 1. szériás Punto is, annál sem tudom hogyan lehet megoldani.Csak azt ne mondjátok, hogy csavarjam ki a járda felőli izzókat.