Meg nyitóm ezt a Topikot, hogy neki is legyen...Igy nem keveredik be a szerelésbe meg ilyenekbe!
De jó!!! Mikor linkelsz be egy fotó arról a rádiókeretről amit igértél?
Hali, Ha erölködőt akarok berakni hátulra, akkor a 2x 8 vagy 10mm-es tápkábelt ugye az akkuról kell direkt lekötni, de hol viszem be a kaszniba a pugnál?Valaki csinált már ilyent?
holnap
Mikor holnap???
az akksi mögött a tűzfalban van egy lyuk, ami tökéletes erre a célra! belülről a biztosítékok magassában találod valahol..
Nézegettem a motortérből, de nem leltem, látni a lyukat onnan vagy csak az utastérből?Van esetleg valami vízzáró a lyukban? Gumidugó....
Ha nem boldogulsz akkor szólj és csinálok egy fotót!
akkor csinálj légyszi
Sziasztok!A kalaptartoba mekkora hangszórómegy a gyári helyre, ha nem akarok buherálni?Tudom, hogy a gyári cuccok nem nagy durranás, de mégis mennyiért érdemes venni gyári rádiot, és hátra hangszórókat?
Van gyári helyed a kalaptartóba???
Van bizony, még rács is van, és benne vannak a csatlakozók is tudod, XT-m van, csak régi.
Készítettem egy képet,egy kicsit sötét lett ,de szerintem mindent ki lehet nézni: KÉP
milyen akksid van neked te ember!!!
Van szíved ezzel a szarral indítani verdát!!!! >
Hogyan is építsük a hangtechnikát!http://www.showyoursound.nl/Public/ShowCase/Showcase.asp?id=2918
Ahha....És, ha ott elkezdem tolni a kábelt, akkor a biztositéktáblánál érkezik meg valahol?
sziasztok!Tudom, hogy ezhttp://www.vatera.hu/peugeot_306_gyari_radio_23063362.htmlszerintetek nem biztos, hogy ide tartozik , de vajon megérné megvenni? és ugye jol hűgondolom, hogy kormányoszloprol vezérelhető, és nem cd vezérlő a 3. ISO csati?Nem vagyok 1 hifi mániás white fülű, csak szóljon valami az autóban, és ez mégis csak 306 és nem enné meg a pénztárcámat. (Nincs se mélyládám, se semmi extra, és 25-30 ezrem se 1 "normális" rádióra)
cd-tárat is tud vezérelni, meg kormányról is lehet.. legalábbis az enyémet igen, mondjuk picit másképp néz ki..látod nekem is gyári van még, pedig szeretnék valami jó cuccost, de mindent a maga idejében..
Én lehet eladom az én rádiómat ha érdekel:Blaupunkt acapulco mp52
Az XT-ben kéne, hogy legyen hátul hangfal a kalaptartban? Mert nekem sajna hiányzik. Az első hangszórókat is ki kell cserélnem mert nem nagyon bírja már a jobb oldali a hangerőt eléggé torzít. Hátra meg még kábelezni és vágni kell mivel semmi nincs bevezetve. Kérdés persze milyen fejegységre cserélem le a 100 éves sony magnót ami bent van. Egyetlen előnye hogy van egy 10-es CD tár a csomagtartóban mit kezel (szintén sony). De tegnap szétszedtem hát elég gányul van berakva. Az egész rédió kivehető mint egy mobil rack de a háza nincs rögzítve bent és lifeg természetesen a kábelek csincsenek szivacsba tekerve hogy ne zörögjenek. Ebből aztán az jön ki, hogy rezeg és zörög az egész középső konzol magnóstul ami eléggé csökkenti a vezetési élményt De a legjobban az zavar hogy úgy van bekötve hogy gyújtás nélkül nem megy a rádió.. .
Szia!Nekem is XT van és nem volt még kábelezve sem!
Spórolós francia békazabálók Na majd akkor rakok bele egy Mac Audió Premium ovál hangszóró párt
Te tudod de komoly hifinél nincs hátul hangforás max mély láda!koncerten is elöted van a zenekar és nem körülöted!!!!nekem is csak azért van hátúl hangszoró ha valaki hátúl utazik akkor ő is valamit halljon ne csak a mélyet! De ha nincs hátúl senki akkor le is kapcsolom!
Több hangfszóró szebb hangzás. Persze egy szép mély kihagyhatatlan. Azért mai napig az Astrákban volt a legjobb gyári hangzás blaupunkt rádió és 5-7 hangaszóró. Ha csak 2 van az is elöl akkor annyira nem jön ki szerintem egy zenei mélység és térhangzás összhatása. Azt azért kétlem, hogy annyira átépíteném a gépet mint ami a fenti linkben szerepel... sajnálnám a csomagtartót feláldozni az első ajtós csipogón viszont elgondolkodtam. Az annyira nem vészes .
Ez stimmel is de előre akkor is kell másik tisztábban hangzású hangfal. Hátul a mély az rendben is van mivel máshova úgy se fér. De ha már szétkapja az ember a hátulját nem célszerűbb beépteni még 2 hangfalat? Father régi astrájában 7 hangfal van azt a hangzást nehéz más gyári felszereltségű autónál visszaadni. Több hangfal jobb hangzás.
a 7et legalább 2vel osztani kell mert 1 ajtóban 2 van mély közép és a hozzá passzolo magas és az nem 2 hanem 1 csak ők azt mondják, hogy 2!illetve az aszmákban van a legjobb gyári hifi!
Nándi!nem vagy el felejtve!!! már le fotóztam de még nem jutam el odáig, hogy fel varázsoljam ide!
Sziasztokvitatkoznék, ha lehet. engem pl. nagyon zavar, ha hátulról hallom a hangot. nem vagyok vájtfülű, nem mondom, hogy hallom, de érzem hogy később ér hozzám, mint elölröl. akármelyik autóban ültem, sokkal zajosabbnak találtam ua. zenét, mint a saját verdámban, ahol csak elöl vannak hangszórók. meg persze hátul a mély, de azt az ember úgysem hallja, honnan jön. szóval saját tapasztalataim alapján a négy hangszóró árából vennék két jót előre. mint ahogy így is tettem természetesen kivételt képezhetnek a DSP-vel szerelt cuccok, de olyanhoz még nem volt szerencsém