Képeimet itt hogy lehet lecserélni?http://www.306klub.hu/tagok/pistike.html
Úgy, hogy megkéred Nándit a cserére.
kérdésem mikor és hová és mennyi az utalandó tagdij 2010-re Üdv Break 306
Kis türelmet kérünk, még megbeszélés alatt. De a fizetési határidő sosem az év eleje volt.
Hali jutottatok valamire a tagdíjjal kapcsolatban?
Nos eddig úgy volt, hogy én szedem. De mivel az idén lesz néhány tali, amire biztosan nem tudunk elmenni(mert állítólag válság nincs, viszont lesz szalagavató, ballagás, fürdőszobagenerál, stb..), meló után meg már nem érek nyitva bankot, hogy nyissak egy független számlát ahova lehetne utalni, így nem tudom bevállalni sajnos... Majd biztosan lesz rá más jelentkező.
Bár én talira nem hiszem, hogy el fogok jutni!De továbbra is szeretnék teljes körű klubtag lenni!
Nyugika, lesz. Égeti a lé a zsebed? Tudok adni addig 1 számlaszámot....
Akkor neked utalhatjuk? Mármint a tagdíjat. De nem a fizetési módozatról érdeklődöm hanem az összegről.
Nem beszéltünk változásról.
Akkor ezt lett volna jó ha írjátok. Vagyis a tagdíj összege marad, csak az utalás nem megoldható, ezért a legközelebbi talin lesz beszedve.
Jól kellett volna kérdezni
Kedves klubtársak!A tagdíj összege idén sem változott, maradt a tavalyi 2000Ft, amit a szülinapi találkozón, Nick kartársnál be is lehet fizetni. Ugyanitt vehető át a már klubkártyával rendelkezők érvényesítő matricája is. Természetesen azoknak sem kell keseregniük, akik nem tudnak eljönni erre a találkozóra, nekik lesz majd mód az utalásra, de pillanatnyilag még várni kell erre a lehetőségre.
Oksi, DEEEE nekem még azigazolványom sem kész. Októberben sem kaptam meg. Egyáltalán hogy néz ki? Olyan mint Nick blogjában levő képen?
Töröld meg a szemcsidet az a bankkártyám
Csak nyugalom! Most kis változások vannak, hamarosan Te is meg fogod kapni.
Csak nem új kinézettel lesz?
Talán említett ilyet valaki?
Lehet tudni hogy tagdijjat kinek kell vagy lehet utalni esetleg?
Nick88 kollega úr intézi ezt a részt a butikkal egyetembe!
A klubbal való pénzügyek már Mind Nick-nél lesznek?
Ja úgy tűnk.
Tisztelt leendő és régi klubtársak!Akik nem tudják/ták személyesen befizetni a klubdíjat, most azok számára is lehetőség nyílik csatlakozni a 2010-es klubévhez.A tagdíj továbbra is változatlan 2000Ft.Fizetési lehetőségek:- személyesen a találkozókon- átutalássalBefizetési határidő: Március 15!A személyes befizetést gondolom ne kell magyaráznom.Számlára történő fizetés feltételei:A klubtag a befizetést követően egy privát üzenetet küld nekem (Nick88) a következő adatokkal:- klubtag teljes neve, régi, vagy új tag, befizető neve (csak nem saját számláról történő utalás esetén), valamint postacíme.Az üzenet nélkül személyes adományként kezelem az összeget és természetesen azt magamra költöm. JA határidőt követően történő befizetés esetén a két időpont között a felhasználó a fórumon korlátozásra kerül. (bizonyos topicokat nem ér majd el)A KÁRTYÁK ÉS ÉRVÉNYESÍTŐK A HATÁRIDŐT KÖVETŐEN KERÜLNEK KIÁLLÍTÁSRA. (kivétel személyes átvétel)Számlaszám:OTP:11773425-20631370Hartyáni ÁkosA közlemény rovatba a befizető Nicknevet kérem beírni!Üdv: Nick88 PU306 klub
Sziasztok én uj tag vagyok:D valószinüleg oan szeptember-oktober körül utalom ha megfelelő nemrég vettem az autot és elkezdtem keresgélni rola az interneten és elég szimpatikus társaságnak tüntök:D nemtudom h találkozo még lesz e idén de ha más nem jövöre biztos elmegyek:D addig is üdv.
Hello! Valaki hagyott nekem egy kis szórólapot a szélvédőn, és itt vagyok És érdeklődnék, hogy ez a tagdíj hogy működik, vagy mire jogosít fel, vagy kötelező e? Üdv.
Szia! Ha Pécsett a Lidl előtt kaptad, akkor Én voltam. Rá szoktam írni a nick nevem, de sajna csak olyan volt nálam, amire még nem került föl. Örülök, hogy nem dobtad el, és elfogadtad a meghívást Üdv itt. ha van időd és kedved fórumozz bátran, talik is szoktak lenni, azon is szívesen látunk.
Üdv köztünk! Carstyling-on pont fölöttem van az adatlapod!
Igen, ott ott Nem sok pécsi 306-ost ismerek, sőt.. Peugeotost se nagyon, de ez remélem változni fog, köszi, hogy észrevettél Módosítva: 2010 Augusztus, 29, 18:37:36 Jéé tényleg Alakulsz látom Te is
Hát,igyekszik az ember. Lassan csendesen alakul.De te se panaszkodhatsz!
Mindig van rajta mit csinálni.. ha egyszer elkezded nem tudod abbahagyni