[..]Mi Erstések Vagyunk, ha akarod, megnézem a bankszámlakivonaton.
[..]Szinte kivitelezhetetle ez a dolod...max al számláva! meg kérdem a bankomat, hogy lehet-e....
[..]Természetesen lehet! Nekem is van az OTP-nél! :wink:
Ki volt az a lol aki "nem"re szavazott? ez egyszerűen LOOOOOOL!!!!! aki kocsit tart fent ráadásul franciát annyit nem áldoz erre?
[..]nem külön számlára gondoltam! De OTP-s biztos nem csináltatnék!! Szerintem igencsak k*urva drága, nekem is az van! Évi (asszem) 1700huf számlakezelési költség, plusz a havi cuccok, plusz a levételenkénti x%! Már énis gondolkodom, hogy beszüntetem, és átmegyek takarékpénztárhoz, sokkal olcsóbb, 1000szer gyorsabb ügyintézés, stb.. (csak az a baj , hogy otp-re megy a fizu, és nem egyszerű átvariálni itt a cégnél, nemkeveset kéne utánajárni..)
Köszönöm hogy köztetek lehetek. A talikon dobtok-e össze valami kis lét amiböl finanszirozva van a fogyasztás? Ha igen akkor ezt is limitálni kellene, még pedig úgy, hogy van egy meghirdetett "belépő" amiböl a fizető tag kap % kedvezményt a többi pedig nem. Igy jut is marad is. :roll:
[..]szerintem ez a talis belépő dolog mondjuk egy olyan talinál mint a felv. téri is nem működne és nem is szabad, hogy működjön.. esetleg nagy többnapos taliknál lehet értelme.. azért lássuk be itt kevesen vannak akik hobbyból 306-osoznak.. más a helyzet mondjuk egy bogárklubbal.. szóval szerintem ne legyen tali belépődíj.. valami adományozós izé lehet ami be mindenki belátása és lehetősge szerint rakhat pénzt de ne legyen kötelező.
[..]belépő bizti nem lesz talikra!!!!
[..]A kunyeradoboz az jó dolog nekem már az elején is tetszett.2005-ericcson tali ott voltam először.Csak az a baj,hogy,aki egy Pesti talin ahol tortát eszik nem dob bele az nem szép!Nem mondom mennyit tettem bele(bár az egyik képen azt hiszem látszik)ennyit minden talin ahol ott vagyok beleteszek.csak az a baj,hogy vannak olyan tagok akik talikra sem járnak,tőlük még ennyi sem folyik be és ugyanúgy fent vannak,fórumoznak stb.Én tagdíjat is fizetnék,mert ha Varsányból képes vagyok elmenni talizni mondjuk Pestre,vagy Szántódra ez nem lehet összeg(szerintem)bár van akik nem így gondolják.Egyébként minden elismerésem a klubvezetésé.
[..]Gyerekek már irtam a torta anyagi vonzata csak rám tartozik.
[..]Tudom ez nagyon rendes tőled egyébként örülök,hogy megismertelek,beszélgettünk ismerkedtünk(még a kútnál gyülekezőkor)remélem legközelebb újra sikerül.Vagy együtt konvolyozunk megyek kisbér felől!Oké rendben a torta dolog,de a klub oldallal kapcsolatos költségekre jó volna az a pénz!De volt olyan is aki azt mondta,hogy ők két szeletet kérnek mert annyit fizettek.Te pedig nem is ettél belőle.
[..]Az volt a gond azzal a kunyeradobozzal, hogy aki most volt ott először, annak gőze sem volt róla, mi az. Mert ha tudtuk volna, biztosan került volna bele vmennyi a mi részünkről is... Na majd legközelebb.
A talin beszéltünk a fotós azonositásokról.Én igen megdolgoztatam Nándit/szerintem már a pokolba kívánt,/De lassacskán ezt is el lehetne kezdeni.Igy jobban belehet azonosítani mindenkit.De kérlek benneteket ne rohanjátok meg Nándit egyszerre,szerintem igy is elege van belőlem :oops: MINDENKI UGY CSINÁLJA AHOGY GONDOLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt021Akinek már van készen arra nem vonatkozik :!:
[..]Nyugodtan jöhet a cucc!!!!
[..]elvileg ma énis csinálok majd képet!
Szerintem is lehet tagdíj, de akkor legyenek ahhoz köthetőek a kedvezmények, ill legyen kedvezmény pl a talikon is.. viszont a fórumba pl. lehessen anélkül is regisztrálni, vagy legyen olyan kat. pl hogy külső tag akiknek fenn lehessen az autóról a képe a klub oldalon.
[..]Jó az ötlet! :idea:
[..]vagy pedig azt is lehetne, hogy meghatározunk egy összeget,aztán aki akarja az befizeti, aki nem az nem... "AKTÍV" tagok 95%-a, plusz aki talira jár (szerintem a 2 nagyjából ugyanaz!) úgyis kifizetné azt az évi 1-2ezret!
És mi lenne ez az azonositási rendszer?Kép kocsi+kép ****i? :wink:
Csövi Srácok!Tudja valaki,hogy kinek kell még taglapot módosítani?
[..]Eddig 47 megerősítés érkezett és ebből 17-nek kell még pótolni a képet.Nálad minden rendben.Miért kérdezted?
[..]mindenkinek akinek nincs még képe...
[..]Kiírhatnátok ide is hátva valaki ismeri a másikat és szólna neki stb.Csak 1 "Nick"névlistát szépen sorba és lehet csemegézni! :wink:
[..]Jó ötlet!Itt található a lista azok nick nevével akik már megerősítették.(mai megerősítéseket még nem csináltam meg):www.peugeot306klub.hu/dokksik/megerositve.doc
[..]alakul ez!! =D> de a tagdíj téma nagyon elcsendesedett!! tessék azt is boncolgatni!!
[..]Tényleg, most akkor lesz tagdij /támogatom/ és klubbkártya?
Akor úgy kellene készülni a talin megjelenőknek, hogy fizetik a tag dijjat. Egyébként ez önkéntes vagy ktelező lesz már mint a tagdij :?:
[..]ha jól emléxem nem lett még teljes kivesézve, és eldöntve, hogy miként is legyen ez az egész tagdíjasdi!! ezért irtam, hogy beszéljünk róla!
[..]Én ott akadtam el, hogy nem tudok al számlát nyitni és nem szeretném bele keverni a saját pénzembe! és azota morfondirozok kisebb nagyobb megszakitáskkal!De valszeg a rózsa szín posta papír lesz a legjobb!
[..]majd bedugdosod a kispárnádba, és ott őrizgeted! :lol: viccen kívűl, fölösleges külön számlát nyitni neki! nem egy olyan hatalmas összeg!!
Okés beszéljünk róla. Én most is tartom azt hogy ha tag vagy akkor kapj kedvezményt a talin is ne csak egy 150 Km-re levő alkatrész kereskedőnél.Ebböl adodik, hogy belépőnek helye van.
PERSZE PERSZE Senkitöl nem lehet el várni hogy a saját pénzét beletegy egy klub fentartásába. De sajna ujként nem látom még át, hogy mennek a dolgok pl. egy talin. Ezért kérdeztem mit vigyünk magunkkal amivel hozzá tudok járulni az ellátmányhoz? " elsőbálozós"
[..]hát én úgy vagyok vele, hogy az évi 1-2 ezret akkor is simán kifizetem, ha csak egy klubkártyát kapok cserébe, mivel nem várható el az, hogy mindent a Robiék fizessenek ki.. hangsúlyozom: EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!!