Csövi Srácok!És mi van azzal aki sajna nem nagyon tud talikra járni,de szeret fórumozni annak is 2ropit kell fizetnie?
[..]hát sztem illene! Gondolj bele kicsit! Ennek a honlapnak vannak fenntartási költségei, mint tárhely, és mint domain. Na ezt eddig a Robiék fizették ki, és ezután se lesz ingyé!
Halihó!Akkor most kell fizetni vagy nem kell fizetni?Csak azért kérdezem ezt ilyen határozottan,mert már lassacskán vége az évnek.Mire eldöntitek.Szerintem senki nem lesz hajléktalan ennyi kiadástól!És hogy gondoltátok a befizetést?Csekk átutalás "Lefizetés"?
Nem enged szavazni!
Csövi Srácok!Ma néztem az F1-et és ugye Kimi nyert és beugrott egy gondolat.Ha lesz olyan,hogy klubtagsági kártya akkor én arra gondoltam,hogy jó lenne valami logó a klubnak matrica formájában.És ugye Kimi Ferrarival csapat ezért a Ferrari logójával kezdtem el játszani a fejemben és az ugrott be,hogy van maga Ferrari forma a sárga szinű háttér hejett gondoltam kék lenne a paci hejet az Oroszlán és alatt,hogy 306.Az olasz zászló hejett pedig a magyar zászló kerülne a logó tetejére.Ez csak egy gondolat volt gondoltam emgosztom veletek is,ha nem baj.
Elfogadható ha nem éri nagy kritika,hogy koppintás!!!!És mi van azokkal akik nem ferrarisok??? Én az vagyok!!!!!!!!Nem azért kérdezem.?
De a logó csak a Ferrari logó pajzs formáját viselné és a zászlót (persze Magyar zászló nem olasz) a tetején minden másban különbözne.
De valami ilyesmi is lehetne!Ez csak egy gyors skicc egy Porsche logóból.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ez szerintem is jo 5let ez a tagdij csak tényleg ugy lenne értelme ha köthetö lenne valamiféle kedvezmény meg TAGSÁGI KÁRTYA!! Jo kis 306 klubkártya is hozzá! Hogy legyen valami szép kis látszatja is a dolognak.Én mondjuk többet is áldoznék rá mert tudom hogy a klub honlapja is elvisz egy csomo pénzt az adminok zsebéböl nem beszélve a belefektett munkába!! :wink: Én is szivesen tartoznék a klub tevékeny tagjai közé mert nagyon sokat segitett a honlap nem is beszélve az itt kuksolo tagokról és szeretném vaalhogy hasznosan visszatériteni.Tehát legyen tagdij!
Szia mindenki! nekem tetszik mindenki véleménye! legyen tagdij,lehetne kártya+matrica is. velem hosszútávra számolhattok mert 5 évre vettem fel rá hitelt!
Nem,hacsak nem lesz valami ordenáré nagy gond az autoval! egyenlöre meg vagyok vele elégedve,apróbb hiba azé elöjött. nem mükxik az ablaktörlö priccelös üzemmódja,meg az elsö ami az egyet-egyet törölgetö funkcio.
Bocsi erről nem egy porsche jutott eszembe hanem egy fociklubb!!!!!!Lehet a szinek miatt.Akkor már inkább ferrari! :-*Te is ferrari én is!
Majd rajzolgatunk a talin és akkor kijöhet egy igényes kártya is amiröl nem a foci jut az eszekbe
Akkor hozzál sok lapot meg zsírkrétát.Már egy szabadfoglalkozás akkor lessz!
Miért lesz kötelező foglalkozás is?
Semmi sem kötelező de nem akar ugye senki unatkozni?
Viszünk sört,az feldobja mindeki kedvét
jah, aztán mindenki a kocsiban alszik, és csak másnap reggel megyünk haza..
Vagy folytatjuk ott ahol befejeztük!
Nem igaz,mert én nem iszok sőr keserű!
Akkor Te kapsz gyümölcsvodkát!
Sebaj, megiszom a részed! Én szeretem. Sör legyen keserű, bor legyen száraz, áz élet legyen édes!
jéger meg jéghideg!!!
azaz! csak úgy fogyasztom
Ahogy itt olvasgatok felmerül egy nagy kérdés.Ha iszogatunk ki fog hazafelé vezetni?Estleg van ottalvási lehetőség?Vagy ki mire készül?
Majd ha elegett ittunk akkor beesünk a kocsikba és horpasztunk egy kicsit Persze ez egy nagy hülyeség , majd ha lesz több napos tali majd akkor becefrézünk amennyire csak lehet!!
Nekem a kombi kész sátor ez nem gáz!!!!!
Jóóóvan,nem kell dicsekedni!!Nekem van sátram