Peugeot 306 Klub > Klubélet és webes dolgok

Autós kép a tulajjal és tagdíj (Vitafórum)

(1/130) > >>

Break 306:
Nemtudom mit szolnátok ahoz hogy a klubtagsághoz egy fotót is mellékelni kéne a taglistára.Szerintem ez ugy lenne az igazi ha a tulaj együtt lenne a képen a kocsival.Igy könyebben lehet a niknévhez azonosítani az embereket  is meg a kocsikat is.Meg van még egy kényes téma is, ami a tegnapi talin felmerült.Ez a tagdij!!!Erre szeretnénk ötleteket, kérdéseket ,felvetéseket.Gondolom ez a téma nem lessz népszerü, mint gondolom én sem hogy felvetettem.Igazábol nem vagyok ebben a témában egyedül, remélem. Ez persze nem horibilis öszegű lenne,de itt az ideje felvetni a témát.A képes dolgra lehetne szavazni.

K Nándor:

--- Idézetet írta: "Break 306" ---Nemtudom mit szolnátok ahoz hogy a klubtagsághoz egy fotót is mellékelni kéne a taglistára.Szerintem ez ugy lenne az igazi ha a tulaj együtt lenne a képen a kocsival.Igy könyebben lehet a niknévhez azonosítani az embereket  is meg a kocsikat is.Meg van még egy kényes téma is, ami a tegnapi talin felmerült.Ez a tagdij!!!Erre szeretnénk ötleteket, kérdéseket ,felvetéseket.Gondolom ez a téma nem lessz népszerü, mint gondolom én sem hogy felvetettem.Igazábol nem vagyok ebben a témában egyedül, remélem. Ez persze nem horibilis öszegű lenne,de itt az ideje felvetni a témát.A képes dolgra lehetne szavazni.
--- ---


A képet kötelezővé kéne tenni.Nézegettem több német pug klubot ahol mindenkiről van egy kép,szerintem jó ötlet.

Break 306:

--- Idézetet írta: "K Nándor" ---[..]A képet kötelezővé kéne tenni.Nézegettem több német pug klubot ahol mindenkiről van egy kép,szerintem jó ötlet.
--- ---
az ötlet nem tölem származik,de én is ugygondolom hogy lépni kell ebben az irányban is.

Rozsahegyir:

--- Idézetet írta: "K Nándor" ---[..]A képet kötelezővé kéne tenni.Nézegettem több német pug klubot ahol mindenkiről van egy kép,szerintem jó ötlet.
--- ---Nándi:

PHP-vel, hogy vagy?
egy kör levél szerüséget össze tudnál ütni a tag képes dologról azt szét küldjük!

flowerobert:

Sziasztok!

A kép jó ötlet, bár rólunk van fenn kép, ugyan külön az autóról és külön rólunk.
A tagdíjjal kapcsolatban az a véleményem hogy nem tudom mennyire szükséges, lehet hogy elriasztja a leendő tagokat. Speciel nekem szimpi volt hogy nincs. Nem tudom mennyi rendszeres kiadása van a klubnak, ott volt most a torta, de amúgy a talikra a dolgokat mindenki maga finanszírozza magának, ha meg vmi közös sütés-főzés van, annak a költségeit  el lehet osztani ott és akkor a helyszínen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal