Nemtudom mit szolnátok ahoz hogy a klubtagsághoz egy fotót is mellékelni kéne a taglistára.Szerintem ez ugy lenne az igazi ha a tulaj együtt lenne a képen a kocsival.Igy könyebben lehet a niknévhez azonosítani az embereket is meg a kocsikat is.Meg van még egy kényes téma is, ami a tegnapi talin felmerült.Ez a tagdij!!!Erre szeretnénk ötleteket, kérdéseket ,felvetéseket.Gondolom ez a téma nem lessz népszerü, mint gondolom én sem hogy felvetettem.Igazábol nem vagyok ebben a témában egyedül, remélem. Ez persze nem horibilis öszegű lenne,de itt az ideje felvetni a témát.A képes dolgra lehetne szavazni.
[..]A képet kötelezővé kéne tenni.Nézegettem több német pug klubot ahol mindenkiről van egy kép,szerintem jó ötlet.
Sziasztok!A kép jó ötlet, bár rólunk van fenn kép, ugyan külön az autóról és külön rólunk.A tagdíjjal kapcsolatban az a véleményem hogy nem tudom mennyire szükséges, lehet hogy elriasztja a leendő tagokat. Speciel nekem szimpi volt hogy nincs. Nem tudom mennyi rendszeres kiadása van a klubnak, ott volt most a torta, de amúgy a talikra a dolgokat mindenki maga finanszírozza magának, ha meg vmi közös sütés-főzés van, annak a költségeit el lehet osztani ott és akkor a helyszínen.
[..]Nándi:PHP-vel, hogy vagy?egy kör levél szerüséget össze tudnál ütni a tag képes dologról azt szét küldjük!
[..]Szóval ilyen és ehez hasonló hozászolásokat szivesen vesszük .A torta a saját ötlet és nem kivántam senkivel megosztani a költségeit.
[..]Nem csináltam még semmit php-ban,lassan azzal is foglalkozni kéne.Nem csak a képeket kéne kötelezővé tenni hanem már azt is amit a klub topicban beszéltünk,hogy azok akik már eladták az autót azok regisztrációját töröljük.Szerintem még azt is kötelezővé kéne tenni ,hogy csak fényképes regisztrációt fogadjunk el,mert sokan kitöltik az adatlapot és kép nélkül elküldik és soha többet nem hallunk róla semmit.
[..]erre kellene meg írni a kör levelet és aki 1hónapon belül nem jelez vissza azt törölni kell!
Az tényleg zavaró, hogy csomóan vannak fent kép nélkül. Képpel együtt sokkal jobban be lehet azonosítani mindenkit.A tagdíjról másnak mi a véleménye? Szerintem amíg megoldható, hanyagolni kéne, mert ebben a vacak gazdasági helyzetben bőven van helye az ember soványka keresetének. Gondolom mindenki szerelemből csinálja, amit a klubért tesz, a talikat meg tényleg mindenki maga finanszírozza magának.
[..]És ezt hogy képzelted el?Kiírom a kezdőoldara vagy pedig mindenkinek küldünk egy mailt?Az utóbbi csak azért gáz mert nem mindenkinek van meg mail címe.
Úgy látom nem hozott eddig sokakat lázba ez a tagdíj-téma. Van 160 tag és csak 3nak van véleménye?
[..]2. egy része nálad másik fele nálam!
[..]Szóval azért gondoltuk ki ezt a dolgot, hogy ne legez az, hogy ö nem rakot a becsület kaszába vagy ő többet stb...Amire el menne az az összeg:Évente a web tárhely bérléseÉvente Domain név meg hosszabitásaTalálkozók szervezése (le kocsikázgatni terepszemlére szállást intézni stb.)Esetleg szépség versen vagy ügyeségi versen nyerteseinek kis kupastb...Pl: a tavalyi (Szántódi) találkózó miatt 2x mentünk le Balatonra keresgélni meg beszélni a dolgokat (kb. 1tak benzin ment el rá amit 3adtunk össze), Tavalyi szülinapi tortát is mi áltuk....Ezeket szeretnénk ki váltani ezzel a csakély összegel!
[..]szerintem teljesen rendben van a dolog, hogy nem a saját pénzeteken akarjátok fenntartani a honlapot, a domain-t, meg a talik előkészületeit! nameg az is egy (talán nem elhanyagolható) érv a tadij mellett, hogy többen lesznek talikon, mert ha már "van benne pénze" akkor miért ne menne el...
Természetesen ha van értelmes és mindenki által követhető elköltési célja a tagdíjnak, akkor jó.
[..]Természetesen mi is igy godoljuk.
Persze. De tényleg vannak olyan inaktív tagok, akik már eladták az autót? Azoknak meg kéne szűnniük, nem? Vagy esetleg átadni a tagságot az új tulajnak.
[..]És mi van azokkal akiknek már nincs meg az autójuk ,de mégis szeretnének a társasággal lenni ?
És mi van azokkal akiknek már nincs meg az autójuk ,de mégis szeretnének a társasággal lenni ?
[..]Szervezzenek talit az Ericcson székházban, cserébe jöhetnek a többi talira :wink:
[..]Részemről ok a tagdíj. évente 1-2 ezer huf-ot nem hiszem, hogy ne bírnék ki.. ennek többszörösét elcseszem úgy, hogy nem is tudom mire ment el.. Szóval a tagokat valahogy úgy kéne rendszerezni, hogy legyenek pártolótagok akiknek már nincs 306juk (vagy épp nincs) - én is voltam ilyen cipőben .. meg jó lenne a tagoknak valami kedvezményt biztosítani, ha már befizetem azt a pénzt érezzem valami hasznát.. pl találkozó díjából x % kedvezmény vagy nem tom.. ezzel nem zárnánk ki azokat sem akik nem fizetnek tagdíjat, aki meg fizet az kapna valami pluszt gonodlom a tagdíj egy része amúgy is a tali szervezésére menne el.
[..]van egy két cég akik kedvezményt nyújtanak a klub tagoknak...
[..]Ha már nincs meg az autó akkor a tagképek közül le lehet törölni,de tiszteletbeli tag lehetne és akkor akár a mostani autójuk is felkerülhet
Ja, a tulaj képről: jó ötlet, hiszen a mostani tali (szerencsére) rengeteg új arc volt jelen... Sajna nem volt lehetőség arra, hogy mindenki mindenkivel alaposan megismerkedhessen, talán egy szadadtéri sütés-főzés jobban lehetőséget ad erre... Bevállalom ismét a grillezést a következőre, meg egy kis többletet is (bogrács, meg ilyenek...).
Igen.Csak azt kell átgondolni, hogy hogy szedjük be a tagdíjat és hogy tartjuk nyilván...
[..]hát szerintem ez a legegyszerűbb, bank --> átutalás, annak nyoma van ittis, meg ottis.. aztán legfeljebb lehetne egy tablazatot csinalni, hogy ki fizetett (bar ez nembiztos hogy kell)
Szerintem az átutalás jó ötlet. És nem is kellene külön bankszámla, mert annak tényleg havi többszáz forint a fenntartása, biztos van saját bankszámlája annak, aki a pénzt kezelné majd, mehetne arra. Csak az illetőnek kéne számontartani a privát pénzét meg a klubét.
[..]Mennyibe kerülne havonta?