Ez érdekesnek tűnik, bonyolult megcsinálni?
Szia!Üdv itt! Lambdaszondát, map szenzort át kellene nézni.
Aha, köszi szépen mondjuk én is arra tippeltem, hogy az lehet a rossz és milyen árban mozognak vagy esetleg valakinek nincs eladó olcsón?
Sziasztok!A segÃtséget szeretnék kérni abban,hogy hol található az üzemanyagszűrÅ‘ egy 96-os 1.4 SL szedanban és,hogy hogyan lehet kicserélni.Köszi.Üdv.
Bújj az autó alá, kb a jobb hátsó kerék elÅ‘tt lesz a padlólemez alatt egy műanyag bilinccsel rögzÃtve (ha még nem mállott szét a gyári bilincs - ha igen, jöhet a kábelkötözÅ‘). A csatlakozóin a "kockát" be kell nyomni, és jön le a csÅ‘. Vigyázz, mert ömleni fog ki a benzin. Rongyot szorÃtottam rá, amÃg az új szűrÅ‘t rá nem toltam. Az áramlási irányt (feljelölik rá) az új szűrÅ‘nél vedd figyelembe!
Köszi szépen. Majd csütörtökön fekszem alá
Sziasztok!Tudna nekem valaki lÅ‘ni S3-as pug 1.4-es vagy 1.6-os benzines autó motorterérÅ‘l úgy 1 képet, hogy látszódjon a kuplung bowden?Most állnék neki szerelni. Sokat segÃtene a kép.elÅ‘re is köszi.Üdv: T
Üdv!Üzemanyagszűrőt szeretnék cserélni szintén, webshopokban hoz elég sokfélét, különböző átmérőkkel. Mindegy, hogy melyiket választom, vagy inkább mérjem meg a mostanit és vegyek olyat? Melyik gyártó ajánlott?
SziasztokKérdésem az lennnne, hogy a hõmérséklet kijelzőm csak villeg de nem mutat semmit.Az óra lehet a ludas vagy a jeladó?bekötöttem annó, annyit csinált h elindult a hőmérséklet felkúszott 70fok korulire es ennyi.Azóta meg semmi.Vmi tipp ?
Ha csak kicsit is kontakthibás a szonda csatlakoztatása, az már nagyon meg tud tréfálni...
Sziasztok!Nemrég cseréltem a kuplungbowdent a kocsiba, de sajnos valmai még mindig nem jó. Lehet, hogy rosszat adtak?! Meg tudjátok mondai, hogy milyen hosszúságú bowden kell az autómata állÃtósból, amivel tuti, hogy jó lesz? Illetve melyik márkát proferáljam a választásnál?Évjárat:2000Motor 1360ccmJó lenne egy gyors és precÃz válasz.ElÅ‘re is köszi. Üdv: Tibi
Sziasztok!Kaptam egy Peugeot 306 -t!A kocsi 1996 decemberébe lett gyártva !1.8 8 szelepes motor van benne! Járó motornál lehet hallani ,hogy csörögnek a szelepek!Ezért szét lett szedve !Kérnék egy kis segÃtséget ! Keresek egy alkatrészt, amit sehol sem találtam,mert nem tudom pontosan mi a neve! Lényegében az alkatrész a vezérműtengelyt rögzÃti a hengerfejhez! Öt darab van belÅ‘le,nekem sajnos középsÅ‘ kettÅ‘ meg van sérülve! Meg tudjátok mondani mi ennek a neve ? http://www.kephost.com/image/Sd7
Nekem paragi van.egész szolÃd hangja van és neten is lehet már egy tizesért venni
Szia!A service box a hengerfejjel együtt hozza, Ãgy nem találtam hozzá külön cikkszámot sem:
Hátsó tárcsafékes autóm van az első féktárcsa jó hátra?
No csak ennyi a kapcsolási rajza a plusz nyomógombos/joystick-es ablakmosó bekötésnek:
Sziasztok! Ma egy olyan csodás reggelre ébredtem...szokásos módon nyitom a kocsit kulccsal majd zárom..zárás után látom hogy a kulcs fele hiányzik valószÃnűleg beletörött a zárba ...ötlet esetleg hogy szedjem ki valamint a további teendÅ‘kre?
Köszi, hogy előkerested!A joystick/kapcsoló miért kétállású?(vagyis a rajz szerint inkább három)Nekem a rádióvezérlő karon már csak egy 'állás' szabad, a többit bekötöttem a fejegységre.
Valakinek valami okos tanács?
Zárcsere, a törött szárral nem lehet mit kezdeni. Ajtókárpit le, belülről szerelhető ki a zár.
viszont nincs pótkulcsom..Ãgy mit lehet tenni? honnan lehet szerezni másikat? vagy milyen módon? mert elvileg a törött darab benne van a zárba...meg Ãgy a kocsit sem tudom sehova sem mozdÃtani :/
Azért ilyen, hogy egyszerre csak az egyik irányba lehessen a kiegészÃtÅ‘ nyomógombbal mosást végezni.A régi autómon a rádióvezérlÅ‘ kart elÅ‘re nyomva az elsÅ‘- hátra húzva a hátsó szélvédÅ‘t tudtam előáztatni.
Sziasztok!Ma reggel átnézték a klÃmámat. Diagnózis: "valahol nagy lyuk lehet, mert egy hangyányi vákumot sem tudtunk benne képezni" Teljes felújÃtást javasoltak, de árat nem tudtak mondani bontás nélkül.Valakinek teljes klÃma felújÃtás volt már esetleg? Ha igen az mennyibe bekerültSanya
Aha, értem, a hátsóra nem is gondoltam, mert nekem nem is működik sajna (a csövön még kijön a lé, de a fúvókán már nem).Ha jól sejtem, akkor az 510-es az első mosó, igaz?Hány amperes relét használtál?(a szivattyú polaritástól függ egyébként, hogy előre vagy hátra nyomja a löttyöt?)
Hello!És mit takar az a teljes felújÃtás? Nekem kicsit lehúzás szaga van...Inkább meg kellene keresni a lyukat, ehhez szoktak jobb helyeken festett gázt használni és kijavÃtani a hibát.
Az 510-es és az 530-as számú vezetékek az ablaktörlÅ‘ kapcsolótól mennek az ablakmosó szivattyúhoz. Jól sejtetted: polaritásváltással lehet elérni, hogy elÅ‘re, vagy hátra mosson. Ha jól emlékszem, akkor panelba forrasztós 20A-es relékkel készült.A kapcsoló elÅ‘tt kb 10 cm-rel elvágtam az 510-es és 530-as vezetéket, a kapott négy vezetékvég ment a relés egységhez, illetve az ablaktörlÅ‘ kapcsolótól adtam neki pozitÃvot és testet is.
Köszi az infót!Akkor nekem az 510-es kell, ha csak az elsÅ‘t akarom megcsinálni? ValószÃnű, hogy ahhoz az egy reléhez nem csinálok panel, légszerelten is megoldható a dolog. A kormányoszlop borÃtás alatt van annyi hely, ahol elfér majd?
Nem tudom egészen biztosan, de igen nagy valószÃnűséggel az 510-es elÅ‘re mosatás iránya.Tehát neked elegendÅ‘ lesz csak azt megszakÃtanod. (Arra figyelj, hogy a csatlakozó B2-es kamrájába két vezeték megy, és csak az 510-es számút kell megszakÃtanod.)A csati B3-as kamrájába menÅ‘ vezetékre ha ráblankolsz, onnét tudod a pozitÃvot nyerni, illetve az A5-ös kamrába menÅ‘ (zöld-sárga) vezeték megblankolásával testpontot is ott találsz.El fog férni a kormányburkolat alatt.Ha a joystick nálad úgy van bekötve, hogy a közös pont testpotenciálon van. akkor, és csakis akkor használható ide a maradék egy állása, máskülönben egy további nyomógombra lesz szükséged.
Üdv Klubtársak!Olyan problémával küszködöm, hogy az elsÅ‘ futómű felÅ‘l néha sÃpoló hangot hallok.A jelenég a következÅ‘: Körülbelül egy éve kezdete azt csinálni, hogy ha megyek egyenesen és picit jobbra fordÃtom a kormányt valami sikÃt elÅ‘l, továbbforgatva elhallgat. Nem tudom beazonosÃtani a hiba forrását. Ha sÃpolás közbe fékezek elhallgat, valamint néha jelentkezik üresben gurulásnál is. Én féltengelyre gyanakodtam de úgy vélem kerékcsapágy. Sajnos megemelt állapotban nem tudom reprodukálni a sÃpolást.Kérem aki tud segÃteni mi lehet a baj az Ãrja meg.ElÅ‘re is köszönöm!