SziasztokValaki nem tudja, hogy kell a kuplung holtjátékán állítani?
ez kemény, 1W-os led?! ebay-en lelted?
akkor itt van 2W-os LED(annyira nem is horror az ára):http://cgi.ebay.de/Luxeon-Rebel-Weiss-White-95-Lumen-2-Watt-New_W0QQitemZ190148625533QQihZ009QQcategoryZ12950QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItemEz már horror de 6W-os luxeon LED:http://cgi.ebay.de/Luxeon-K2-Modul-150LM-Linse-Kuehlkoerper-Lense-Heat-Sink_W0QQitemZ190149009219QQihZ009QQcategoryZ12950QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
jahh, hát ha csak egy párat veszel, akkor ki lehet bírni, de mondjuk 20-30-at.. kiváncsi vagyok milyen lesz..
on be álló....csak azt tudod állitani, hogy milyen magason legyen a pedál!
M?ilyen ledek ezek?Mint ha a star trek-ben lenne
Na és azt hogy?Mert nekem amiota benne van az uj kuplung meg a bowden azota nem jol áll a pedálom.Kiemel meg minden de csak középen áll a pedál.
új generációs... van már belőle 10W-os is!studiókban használják nagy csokorban refibe (asszem 400W-os és egy 5000W refinek felel meg)!
sziasztok tudtok segíteni?szerintettek mennyibe kerül egy hengerfejtőmités egy 406-ba.A szerelőnk kicserélte és kiváncsi vagyok ,hogy reális az az ár amit kért érte !köszi
Na az nem semmi.Mint az audiéknál.Csináltak elsö fényszorot ledekböl.Csak nem engedélyezik valamiért az unioban.
azér van már piacon asszem az R5 vagy mien néven...
Audi R8 tudtommal aminek elöl és hátul is full led a lámpája. Valakinek valami ötlet miért gyulladt ki az ABS lámpicsekem? Dugóban áldogáltam egyszer csak kivillant és nem is akart eltünni egész nap. :'(
Azóta is világít? Nekem is eljátszotta ezt, egyszer csak kigyulladt minden ok nélkül, aztán komplett egység csere lett belőle. Elektronikája ment el. Amúgy nekem nem is működött az abs, tehát jogosan világított. Nálad műxik?
Cső srácok!Nekem a légzsák lámpája világít állandóan.Kihúzom az ülés alatt aztán vissza akkor egy ideig jó,de utánna megint villog aztán csak világít.Nincs erre valami gyógyír,hogy ne kelljen mindig széthúzogatni az ülés alatt? Köszi a választ.
Sziasztok!Van valakinek tapasztalata sportgyertyával kapcsolatban?
Sziasztok hogyan szerelem ki az első utastér világítást roncsolás mentesen?azt tudom hol a csavar csak azt nem tudom hogy szedem ki a lámpát ami takarja a csavarokatköszi előre is a segítséget.
ki kell pattintani vékony lapos csav huzzal! nem a kopcsolo felőli oldalon hanem a túl végen!
Szerintetek s2 első lökhárító 15ezerért jó ár?
Rossz voltam és vettem 1622Ft ért 2db LED-et...
Tulajdon képpen semenyibe. Mivel bronzpersely ment bele. Bronzom volt, szakmámból kifolyólag (esztergályos) megcsináltam magamnak mindent.
Rob! Milyen lett a világítás?Nekem is van elfekvőbe ledem. Képet várok.Köszke
Szia!Én hozztam Denso IK20-s (iridium power) gyertyát két kollegának 2.0 mocis kocsiba kerőlt be!Ők nagyon meg vannnak elégedve vele!28eFt helyett tudok szerválni amcsiból 15-16környékén!
Na erre voltam a kezdetektől kíváncsi! Itthon van műhely, eszterga meg egy csomó minden, de a fater azt mondja a bronzperselyre, hogy szerinte max 3 év az élettartama (konkrétan ebben az esetben). Te hogy gondolod?
A Densot olvastam már korábban, hogy bevált. Csak azt nem tudom, hogy az én 1,4 motoromhoz jó e? Észrevehető lenne e változás. Bár én Brisk-re gondoltam azt már láttam 2500-3000ft környékén.
Na kiolvasni nem tudták az ABS hibát mivel a gépük csak 97től ismeri a típust... annyi azonban biztos hogy nem működik az ABS-em mert kipróbáltam és satuzott és blokkolta a kereket mindenféle recsegés meg visszarúgás nélkül. Szép remények
Ha esetleg az ABS-nek az a része beteg ami a lámpa mögöt van (az agya) akkor olyat tudok neked adni!Az ára legyen egy jó vörös bor (édes)....
SziasztokSzelepfedél tömítést milyen árban tudok aszerezni a pedzsó 306-omhoz kb? Észrevettem, hogy nyomja ki az olajat a szelepfedél tömítésnél!
Nándi cserélt vagy 2 alkalommal utángyártottra (asszem 2 ezer körül volt), aztán vett gyárit 4ezer körül, mert az utángyártott semmit se ért!
Barátom ajánlott 1 jó oldalt, ez jó volna az enyémhez ha minden igaz nem?http://www.fridcar.hu/autoalkatresz.phtml?URL=prop.phtml&KHER=88&KMOD=264&D1=1993&MODE=5&CSZ=AJ11023900&KTYP=2480&LID=669449
Nándi:Egy jó kérdés:Amikor meg vetted az ülést és az ajtó kérpitót akkor az ajtóról el hoztad a tartó füleket is (2db L alakú és 1db 3lábú izé...) ha nem akkor majd be kell szerezned mert nélküle nem lehet fel rakni!
igen! és ha azt mondod, hogy peugeot 306 klub akkor jár 15% kedvbezmény is!
Van róla képed?? Szerintem azt nem hoztam el...
Akkor futás vissza érte!