Mennyi benyóhoz kell egy flaska injektor tisztitó rakni ?
HellosztokEléggé gázos a váltó megcsinálni vszeg nem lehet mert 2-3cm-es kimozgása van a féltengelynek, vszeg szétment.Menek Szekszárd mellé 30-ért váltó
csak szólok, hogy a szekszárd melletti bontó egy ideje már bent van szekszárdon! amúgy te hová valósi vagy?
SziaDunaújvárosi vagyok de amúgy harc-on van a bontó, most beszéltem vele telefonon
jahh, azthittem a szexárdira gondolsz, mert az régebben a városon kívül volt.. bocs az ért..
Belefér, na 1 vagy 2 karú a váltó?
tudomásom szerint 1! ha jó tudom akkor csak a 2000 utániba raktak 2 karut
Ma voltam a békéscsabai bontóban ahol a napokban bontottak el egy 306-ost. Megvettem belőle egy csomó cuccot:-sport ülés-oldal kárpit ,ez sajnos elektomos ablakemelső ezért még barkácsolni kell ,hogy fel lehessen tenni,a kapcsolók benne vannak.-törött tükrömhöz kaptam alkatrészt-és ajándéka kaptam egy védőkupakot a csomagtartóhoz.Az üléseket 1 órája raktam be,hááát nagyon kemény,mintha új autóm lenne. Lépeket majd holnap este tudok mutatni.
Sorry,de csak mobillal tudtam elfotózni:
S2-3 ajtó kárpit... kell vagy fél nap ha te akarod át rakni az ablak emelő csatikat!valahol meg van még, hogy kell csinálni(ha nem találom akkor Zimu tud segíteni)!
elég jó állapotban vannak így elsőre, és szépek is!!
Valaki el tudná árulni nekem, hogy az ABS milyen sebességnél kapcsol ki? Általában működik, nagyokat tudok fékezni, és rendesen "rugdalja" a pedált, de ma egy kicsit nagyobb tempóval érkeztem egy esős, mocskos körforgóba, és majdnem a korláton álltam meg, mert az első kerekek megálltak, és csak csúsztam egyenesen tovább! A következő körforgónál szándékosan voltam gyorsabb, és szintén csuszikáltam! Viszont ahogy felgyorsítok, szintén működik ABS rendesen... No erre varrjatok gombot!!!
, érdekes... én meg sokszor azthiszem, hogy egyáltalán nincs ABS a kocsimban, mert olyan ritkán "dadogott" még a pedál a lábam alatt, pedig volt rá példa, hogy nagyot fékeztem (de blokkolni azért mé sose blokkoltak a kerekek..) viszont télen, hóban-fagyban tudja a dolgát, plusz egy szerelő szerint is jól működik..
Tibcsi barátom ez a jelenség nem olyan ritka ,egy párszor már én is tapasztaltam hasonló jelenséget igaz nem pugbamn hanem bömbivel. Ott például rendszeresen elcsusztam vele az uton főleg nagy temponál 180-210 km/h körül ,és ez a hatás egészen 170-ig tartott onnantol már fogott rendesen a fék .Volt olyan ,hogy reggel elindultam Pestre ,és mikor jöttem hazafelé Pécs előtt ut burkolat javitás volt ami abbol állt ,hogy felszorták kaviccsal .és bizony meg kellett rendesen kapaszkodnom mikor 220-rol probáltam elfordulni a kanyarban ,és visszarugott a pedál olyat majd letőrt a lábam ,ráadásul csusztak a kerekek a kavicson .Akor jöttem rá ,hogy az ABs sem minden esetben jó dolog .Egyébbként télen csak sokszor annak köszönhettem azt ,hogy nem estem le az utról ,hogy összkerekes volt a vas ,mert rendszeresen megcsusztam vele fékezésnél a havas csuszos uton .Az Abs is elveszti a tapadását csuszos nyálkás uton ,mert nincs amin blokkolni tudja a rendszer,és aki azt mondja hogy abs-es autot nem lehet megcsusztatni ilyen esetekben az hazudik mert bizony hogy meg lehet föleg télen észre sem veszed ,és már bent vAgy az árokban vagy a padkán.Azt hogy milyen sebességnél kapcsol be azt én sem tudom ,de komoly temponál oda kell rá figyelni az biztos mert nem egy élet biztositás.
Köszi az "odafigyelést", de ezt a témát már elég jól ismerem(anno picit krosszoztam 2. osztályban ). Tudom, hogy az abs nem fog megvédeni, mindössze segít kicsit, ez a dolga. De most sem mentem 50-nél gyorsabban, csak a körforgó, az körforgó és el kellett volna fordulnom, amit meg is tettem, de csúnyán sodródva, mert mikor fékezni akartam, blokkoltak az első kerek, és csak a szerencsén múlott, hogy elfordultam! Azért lenne jó tudni, hogy ez normális vagy sem, mert ha nem, akkor körül kell nézzek a kerekek tájékán.
ezért kell picit megültetni, plusz széles-peres gumik, és máris nincsenek ilyen gondok..
Bár az ültetés nem segít semmit a kimaradozó abs-en, a széles gumi pedig kimondottan hátrány esős úton, de azért igazad van!
Valoszinünek tartom ,hogy egyrészt a vizes nyálkás út volt az egyik oka a meg csuszásnak ,a másik meg talán a hirtelen sulypont eltolodás ami a hirtelen kanyarvételnek köszönhető .Ugy hogy szerintem semmi baja nincs az ABS-ednek egyszerüen megcsuszott a csuszos uton a nem megfelelő tapadás miatt. Különben is az első kerék meghajtásu kocsik hajlamosak az ugy nevezett orr eltolásra hirtelen kormány mozdulatra ,de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
Valoszinünek tartom ,hogy egyrészt a vizes nyálkás út volt az egyik oka a meg csuszásnak ,a másik meg talán a hirtelen sulypont eltolodás ami a hirtelen kanyarvételnek köszönhető .Ugy hogy szerintem semmi baja nincs az ABS-ednek egyszerüen megcsuszott a csuszos uton a nem megfelelő tapadás miatt.
Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett. Mielőtt behajtasz egy körforgóba(én legalább is így szoktam), akkor egy kicsit balra huzódsz, hogy minél kevesebbet kelljen tekergetni azt kerek izét ott középen, és miután bent vagy, csak akkor kezdesz balra kanyarodni. Nos én még "egyenesen" mentem, nem kanyarodtam, mindössze lassítani szerettem volna, hogy sikerüljön a kanyarvétel, mikor is elkezdte egyenesen tolni az elejét(blokkolt a 2 első guriga)neki a korlátnak. Csak atózért fordult el, mert elengedtem a féket, és csak ez után tekertem a kormányt. Kicsit levert a víz, de megijedni csak utólag szoktam...Remélem így már világos a "kórtörténet".
Kispiros!Gratula az aoutodhoz! Az első szélvédőmosó megoldásodrol tudnál irni valamit, hogyan oldottad meg, nekem a gyári, vezető előtti mindig bedugul. Ezzel a megoldással hátha ki tudnám küszöbölni. Köszi
Ööööö, nem tudom, mire gondolsz. A gyári spriccelős cucc van nekem is, pucolgatni kell nekem is rendesen.Az ablaktörlőlapátnak van ilyen hülye felfogatása, de az csak sima lapát...
Azthittem, a lapáthoz van vezetve az ablakmosó, és nem spricnis.. lehet hogy mégis vak vagyok
Sajna nem, az csak nagy ormótlan felgogatású lapát...
Pedig 1 bluetooth-os spricni jo lenne a lapátokra. akkor nem kellene félóránként pucolgatni. :'(
Én a Corában vettem múltkor 405-re való jó kis francia lapátokat (1000,-/pár), amihez adtak külön egy 10-15 cm-es toldatot, amit a lapátra felszerelve vagy 4 helyen löki a vizet az ablakra lapátonként.Ha átalakítanád ilyenre, szívesen odaadom....
ez azt jelenti, hogy mind a 2 lapatra van? Nem is lenne rossz. Mennyi az annyi?
A hétvégén megtörtént a hátsó hid javitás. A bal oldalon a külső tűgörgő volt összetörve de nagyon, már belemart a tengelybe is. Ezért a tengelyt leesztergáltam tisztára és bronz persely ment bele. A multkor rosszul írtam a féltengely gumiharang árát. A jó ár (legalább is én ennyiért vettem) 560ft/db de ehez nincs zsír sem bilincs.
Igen, mind a kettőre.Semennyi. Én leszedtem, mert nekem csak a lapát kellett...Köv. talira elviszem, ha kéred....
Tonyo Nem tudok szerezni neked jav készletet.Letiltották sajna
mennyibe fájt a dolog??
Rossz voltam és vettem 1622Ft ért 2db LED-et...
ez kemény, 1W-os led?! ebay-en lelted?