...
...Ti mikor cseréltetek először vezérműszijjat?
...Ti mikor cseréltetek először vezérműszijjat?és 90e-nél mert akkor vette!de ajánlatos már 90-100nál cserélni! a nagy könyv szerint 120 de hallotam már olyat, hogy nem birta addig!
...Ti mikor cseréltetek először vezérműszijjat?és 90e-nél mert akkor vette!de ajánlatos már 90-100nál cserélni! a nagy könyv szerint 120 de hallotam már olyat, hogy nem birta addig!Köszike! Akkor 67-nél még felesleges, ugye?
Szerintem 80-nál ráérsz. Nézze meg a szerelő, látszik rajta, amikor már ajánlatos...
M-Tom meg tudnád nézni, hogy a roncson milyen álapotban van az első fék! Érdeklődnek iránta nagyon!
Féktárcsa vagy a nyereg? Csak úgy szemre?
Úgy látszik, nem lesz belső hőmérőm egyelőre. Ma voltam elektronikai boltban, ismerősnél. Azt mondta, jo sok féle hőérzékelő van (ellenállás, karakteristika, anyag). Nehéz eltalálni milyen kell nekem. Ugyhogy addig, mig nem tudok gyári hőérzékelőt szerezni, addig csak saccolni fogom a belső hőmérsékletet (vacogok, vagy izzadok :lol: )
A kérdésem az lenne hogy tudja-e valaki hogy a TDIbe milyen turbo van?Esetleg hogy milyen,talpas vagy egybe van a csonkkal?
Vettem egy 2,2kohm-os NTC terimsztort és 430 ohmos ellenállást ezeket sorba kötöttem és kész is.:-)Visszatudod ellenőrizni ha olvadó jégbe mártod elvileg 0 fokot fog mutatni a hőmérő és szerintem ez a lényeg. Lehet hogy +35 foknál már fog csalni pár fokot de az ott már úgyis mindegy.:-)Az érzékelőt én úgy helyeztem el hogy minnél közelebb legyen a földhöz.Remélem tudtam segíteni
Hali!Így néz ki a TD turbó! Nekem úgy tűnik, hogy a turbinaház egybe van öntve a leömlővel, mint ahogyan a 2.0 8V turbónál is. A típusa amúgy nagy valószínűséggel Garrett GT1549S, de nem 100%! Rengeteg turbó létezik pözsóéknál... Lista
HelloNincs meg valakinek a 306 os szereld magad könyve digitalizálva?Vagy egy oldalt ahonnan le lehet rántani?köszi
Hali orulok, hogy ujra mukszik a forum.Kerdesem a letoltesekben, melyikben talalom az emlitett szereld magad reszt?
Sziasztok,szeretnék segítséget kérni. Leszögezem nem én vagyok a legmüszakibb.Szóval az ajtókárpitot szeretném leszedni, de nem tudom mi a módja.Találtam pár csavart,de valószínüleg nem mindet. Ha valaki tudna segíteni ,hogy hol vannak a rögzítő csavarok amelyeket oldani kell, azt megköszönném.A részletekhez annyi,hogy elekrtomos ablakemelő van .Köszönöm
http://peugeot306klub.hu/index5.html--> tippek-trükkök ;)
Koszi a segitseget.Nem tudom ti hogy vagytok vele. De nekem az elso karpitokat 3 csavar fogja. Egyik a tukor alatt van egy dugo azt kell kiszedni, A masik az elektromos ablak vezerlogombok alatt van, a 3. meg a konyoklo alatt talalsz egy lyukat abban van bar nem latszik. Plusz a hangszoro.
Nekem is így van! 3 Csavar + a hangszórók, + a patentok + az ajtónyitó kilincs. Utána pikk - pakk lejön!
talán azért, mert Nick-nek S1-ese van, a többi nyilatkozó klubtársnak meg S2-es kárpitja.....
De nekem S3-asom van és abban 3 van. A többiek nevében nem nyilatkozok!
Gábor:Sajnos jó két héttel ezelőtt kicsit elaludtam vezetés közben, és elkaptam a jobb első kerékkel egy beton kapubejárót... Durrdefekt lett, az alufelnim is csúnyán kapott, aztán a bölcsőm is elgörbült, plusz némi kormányösszekötő, meg lengőkar...Végülis a legdrágább az új lengőkar volt, a többi egyesével nem is lett volna drága...
Ebből a szempontból S2=S3
Hali mki megint csak kerdezek.Két dolog.1. elment a világitásom a hutés futés kezelo feluletnel. De csak ott. Mi lehet a gyikja? Hogy lehet a kozep konzolt szetszedni, hogy egyáltalán ahhoz hozza ferje?2. Nedves, idoben Elofordul valszeg gyujtás kimaradásom. De csak egy kis tartományában a fordulatszamnak. Se alatta se folotte nem rángat. Csak akkor és erezzni hogy nem akar huzni.Van e, vagy volt e vkinek ilyen? Mit lehet vele kezdeni, vagy mi lehet a valodi oka?ThxUi: Mindig irjátok hugy S1,2,3 mi a kulonbseg, honnan lehet megtudni melyik seria az enyem?
Valaki(k) mintha 2 literes turbó motrot kerestek volna... :wink: :wink: XU10J2TE - 2.0 8V Turbo mociKicsit drága, de talán alku képes...
Hát igen a bömös kitudja hozni a 2.0 -böl a 150 pacit ,mig a pug csak turbóval képes erre :lol: :lol: Bocsi de ezt nem lehetet kihagyni. :twisted:
Nem tudja vmelyikötök, hogy az A oszlopban hová vezeti el a schibedach vizét?
Majd csúnyán fogsz kinézni, ha egyszer összeakadsz velem egy lámpánál... :twisted: :twisted: :twisted: A múltkor is lehet, hogy Te nem mentél le előlem a pályán... :twisted: :twisted: :twisted:
Majd bekukkantok a motortérbe, de szerintem arra amerre a szélvédőről folyik le a víz
de miről beszéltek?
Tetőablak vízelvezetése!!!