Összes szavazó: 13
Szavazás lezárva: 2011 Június, 05, 20:36:01
Egy beugrós látogatásra nyitott vagyok.Programok?
Még programokkal nem készültünk, ahogy írtuk is, egyenlőre a kérdés hogy van e rá igény, és úgy tűnik van! Szombaton lenne valami közös kaja, párizs azt mondta lehet tüzet is rakni, tehát egyéni sütögetés is lehet. Lenne bütykölgetés, beszélgetés, ilyenek... Várhatóan hasonlóan jó lenne a hangulat mint az eddigi találkozókon.Szerintem neked is jó első találkozó lenne
Ha ízlett a bográcsos kaja szántódón akkor lehet róla szó, hogy leszek ott is főkukta!És akkor most lehetne csinálni pörköltet!
http://www.youtube.com/watch?v=KNqm3gvHjagEgy kis nosztalgia
Hát én ezt soha nem hallottam!
Én túl sokszor is
Mi támogatjuk az főkuktaságodat! Szívesen segítünk mindketten az elő- és utómunkálatokban is.
Ja igen, Ancsa is segít.
Nekem tetszik az 5-let!
De nem lett válaszolva a kérdésre!
Milyen kérdésre?
Hogy ízlett-e a kajcsi amit csináltam(tunk) Mert én fűszereztem,kavargattam, de sokan segítettek még a szeletelésbe, meg utána a mosogatásba!
Szerintem teljesen jó volt, én szívesen ennék olyat bármikor.
Csatlakozom, meg bírtam enni
Nekem is nagyon ízlett!
Na akkor jó, akkor vállalom a főkukta szerepét!:DÉs akkor ha lehetne vörösboros pörit csinálni! Úgy tudom, hogy valaki tud hozni hozzá finom bort!
Szeretnék mindenkitől előre elnézést kérni,de én biztos hogy nem fogok enni a vörösboros pöriből...nem azért mert nem szeretem a Pinkyt :-) hanem azért mert a pöri nekem max csak kenyérrel jó, bor nélkül....Már volt hozzá szerencsém többször is és nem szeretem... Mindenkinek jó étvágyat hozzá,de én majd eszem mást. Köszönöm a türelmeteket és kedveségtek.... :-)
Akkor nem lesz benne bor! Nem gond! Csak egy 5-let volt!De nehogy már ezért ne egyél!Meg igazából a bort csak a végén kell hozzáadni és az is lehet, hogy aki a nélkül szeretne enni annak szedünk, és utána még egy 10 percre vissza tesszük a bornak nem kell sok! Vagy a bort megisszuk!
Nem akartam bontani az egységet,csak nem szeretem a bort. Köszönöm a megértést! :-)
Csatlakozom parizshoz. Nekem nagyon bejött a kaja! Ügyes vagy Pinky!
Amúgy sokat számított az is, hogy milyen szépen fel lett vágva minden, hogy öcsi kiborította, és hogy a végén(már előre tudta) Zimuék szépen elmosták a bográcsot!
Sziasztok! Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Az okt. 23.-i talit mikor kezdjük el beszélni? Hol, mikor?Mit csinálunk?
Most? Mi sajna csak 23.-án érünk rá :-(
Vasárnap lesz a népszigeten (újpest) 14:00kor francia autó klub mini tali.kinézhetnénk rá csapatostul...idáig 1, Nemó2, TMZ3, DZ4, Robék5, Csíkosék esélyes6,7,...ha nem dolgozok, akkor esélyes, csak úgy néz ki dolgozni fogok.
vasárnap???MARCUSA & PÁRIZS???
Vasárnap lesz a népszigeten (újpest) 14:00kor francia autó klub mini tali.kinézhetnénk rá csapatostul...
Van esetleg valami bővebb info? pl ha 4 körül tudnék menni, akkor még érdemes kimennem?
http://www.franciaautoklub.hu/