306 első ülést keresek a mellékelt képen látható típust mindegy hogy jobbos vagy balos!Köszönettel!R
Van másik komplett garnitúrám, nagyon szép autóról van szó szeretném ha az eredeti maradna, a bal elsőt valami félhülye kiszakította!Kösz!R
Sziasztok!Egy 2001-es S3-asba keresnék szép állapotú, nem kopott feliratú szivargyújtó dugaszt. Lenne belőle szép állapotú eladó? Mennyibe kerülne? Előre is köszi!
Úgy emlékszem, hogy nekem van pluszban. Megkeresem, lefotózom.Ingyen odaadom, csak a postaköltségbe kerül.
Sziasztok! A két visszapillantó tükör külső (akár egyszínű, fekete műanyag) borítására lenne szükségem. Sajnos már eléggé kopottak, csúnyák, már átfóliázni vagy fényezni sem érdemes (érdes a felületük is). Lenne esetleg eladó külön ilyen párban? Köszi előre is!
A rögzítőfülei nagyon sérülékenyek, szerintem igen nehéz lehet sértetlenül eltávolítani őket. A régi 306-omon hasonló gondom volt nekem is, és mivel a gyárilag érdesített fekete fedlapot nem érdemes fényezni, így inkább utángyártott fedlapokat vettem, és lefényeztettem az autó színére. Emlékeim szerint egészen vállalható áron adták...
Szia! Köszi a választ zimu. Egyelőre csak olyan ajánlatokat kaptam, melyekben a komplett tükröket adnák oda párban, közel 10e Ft-ért. Ennyit erre a célra nem költenék, már csak azért sem, mert magukkal a visszapillantó tükröknek semmi bajuk. Próbálok nem bontós körben érdeklődni, hanem magánszemélyeknél. Azt nem is tudtam, hogy gyárilag érdesítették a fekete fedlapot... ennek mi értelme amúgy?Na mindegy, keresgélek még. Jó lehet akár más színű is, mint fehér, majd átfóliázom vagy fényeztetem...
Strukturált felületnek nevezik a gyárilag fényezetlen tükrökön a műanyag külső felületét. Szerintem is van értelme: kicsit kellemesebb látvány, mint a nyers fröccsöntött műanyag.
Köszi! Közben úgy tűnik, sikerült szereznem párban jó állapotú, sérülésmentes, fényezetlen műanyagot, aminek sima a felülete. 1500 Ft, szerintem ennyiért nem rossz...
Sziasztok!Ha valakinek lenne egy eladó/felesleges kormánytávirányító adaptere (utólag beépített fejegységhez), vevő lennék rá.Köszönöm!
S1/S2 vagy S3 kell?Az előbbi ötvezetékes, az utóbbi kettő.
Sziasztok!SOS keresek 1 db 15-ös lemezfelnit pótkerékhez Budapesten. Az autón 15-ös gumik vannak, de kiderült, hogy a pótkerék 14-es, és a felni is értelemszerűen hozzávaló. Nem tervezem a 14-es kerekeket, így mindenképp 15-ös méretű kell.Köszi!