Szeretnék 5 ajtós küszöböt, gyorsan SOS-ben, az ár nem számít!
Sziasztok,1994-es 3 ajtós bordó S16-hoz keresek néhány alkatrészt:- szervós kormánymű (csövekkel együtt, ha nem eresztik nagyon az olajat)- jobb első sárvédő- műanyag első kerékjáratí ívek (belső burkolat)- vezető oldali ülés (főleg a sín érdekelne, az sem feltétlenül baj ha az ülés szakadt kicsit)- téglalap alakú ködlámpák- esetleg első lökhárító- esetleg 15" felnik (Speedline v SMR)Valaki tud valamelyikben segíteni?Köszi
Szia! Üdv köztünk! Jó autód van A legtöbb dolgot Tomaster nevű tagnál érdemes keresned, meg ha minden igaz, kocsis306 is most bontott egy Xsi-t. Felnit pedig vaterán, vagy Racing-bazar-on nézegess.
Köszi a tippeket, felkeresem őket! R-Bazar, duen, vatera már régóta mind könyvjelzőben Van is egy szép Speedline szett Kaposváron, de megkéri a srác az árát..Esetleg szervó-cső felújításra/új csövek gyártására nem tudsz valakit ajánlani? thx
Kormányszervóhoz olajálló gumicsöveket? Nekem Robi csináltatott annó a TD-mbe, egész olcsón, Pesten vannak valahol, megkérdezem neked.
Megkérdeztem, elvileg powerbelt.hu
Ismét kössz az infót, 2-3 nap alatt ennyi segítség, nem is értem miért nem reggeltem eddig a klubba..
Hali! Én szívócsőnyomás érzékelőt keresek. Tud valaki segíteni? Üdv.: Viktor
Én bontottat keresek.... Itt a peugeot-nál 27 ezerért volt új....De bontottat se találok, mert tipuson és évjáraton belül is van vagy 3 féle...
Sziasztok ,99-es szürke / ezüst kombihoz keresek vezető oldali külső kilincset.köszi
Más színben esetleg ?
Üdvözletem az Uraknak!Keresnék Bosch MA3.0-ás injektorhoz Ecu-t és hozzá tartózó kábelköteget. (kdx-es motorkód)Előre is köszönöm!
1.4 KDX motorhoz, Bosch (0 261 200 778) ECU eladó. Az előgyújtás át lett írva rajta.
Hali!Jobb oldali tükröt keresek, 93as kocsihoz, sima és műanyag, valami izomkígyó a tükrön mutatta be az erejét.. Egyébként elektromos tükröt bonyolult lenne beszerelni? XN-em van a tökéletes fapad változat, tehát hogy valami előre lenne benne az kizárt..
Nem nehéz ügy a villanytükör:Gyújtásról pozitív kell, test, meg 3-3 vezeték a két tükörig a kapcsolótól.Ha 1993-as full fapados az autód, akkor még a kábelátvezetés sem lesz gond a jobb oldali ajtóba.Leginkább a tükörállító beapplikálása lehet a gond. Gyárilag nem is volt olyan kivitel, hogy villanytükör van, de elektromos ablakemelő meg nincs, és ugye a kettőnek a konzola közös.Talán a kormánytól balra, a fényszórómagasságállítót tartalmazó fedlapra kellene beépítened a tükörállító joystickot, akár Xsaráét, annak úgyis ott van gyárilag...
Igen a magasságállító mellett van még egy üres hely.. ott elférne.Akkor már csak tükör kellene, meg a hozzávalók. De ha éppen csak sima műanyag jobb oldali lenne az sem nagy baj.
Nekem éppenséggel van egy jobb oldali manuális tükröm, de fényezett a borítása (vörös)...
Ha valaki tudna potom pénzért ilyen alut az ne tartsa magában! Meg még 14" acélfelnit
nem tetszik a Tyúkitató?
Sziasztok! Keresnék előre jel nélküli rácsot aki tud esetleg írjon.Kösznöömm!
Sziasztok! Ilyen csavart keresek csak hosszabbat 1,5 cm-el! Akinek van az kérem jelezzen! SOS-be kellene 8 db!Aki tud, vagy tudja,h hol lehetne venni akkor kérem írjon! Sűrgős nagyon! üdv.
Valakinek VDO (BENZINES) óra eladó ? ..csak az a lényeg, hogy a fordulatszámmérő működjön benne! Donornak kell!
a lényeg lemaradt. gondolom neked is elektronyos kell
Csak a fordulatszámmérő kell neki belőle, az elvileg ugyan az a spirálosban is.