Gondolom s1-esé nem jó mert abból van nekem pár :/
Keresek km óracsoportot digitálisat(fordulatszámmérőset,benzinesbe)S.O.S köszi
Máshol most M8-ast olvastam. Hosszáról van infód?
remélem sikerült a képet csatolni
Köszi, de július óta már 2x is voltunk nyaralni...
hja, bocs! lehet kicsit (nagyon) visszalapoztam remélem akkor jobb idő volt, mint most
keresnek elore gti/s16 feknyergeket,esetleg tarcsakat ha jo allapotuak.
Szia,Van első elektromos ablakemelőm, holnap tudok róla képet is küldeni, ha még érdekel.
Keresek 4db szelephézag állító csavart anyával.
meg a 406-okon is.
Sziasztok '99s 306 Break-re keresek hátsó feliratot, mind2 hiányzikSanya
S2-es felirataim vannak, majd küldök fotókat, hogy milyenek.
Sziasztok!Még mindig keresek S1 - be H1/H7 - s jobb/bal első lámpát. Ha valaki tudna, azt megköszönném.Új is érdekelne, jó áron! Bontókban kerestem, de sajnos nincs nekik, elég ritka darabnak tűnik.
Sziasztok!Van valakinek S1 ködlámpaszettje? Lámpa, keret, kapcsoló. Kell még ráadás relé vagy vagy csak kivágom a lököst, csatlakoztatok mindent és megy?Köszi,Z
Hát van, de a ködlámpák drutál sz@r állapotban vannak, maga a beépítő keret aránylag épp. Kapcsolóm is van.
Bontóban nem is fogsz ilyet találni mert csak "Carello R" márkanév alatt futó újat kapsz. Gyárilag ilyennel nem szereltek S1-et. Ára kb 22e/db.Ahhoz képest jó választás, hogy legalább ennyibe kerül a gyári (Valeo) H4-is annál alább meg ne add. Hoztam a Bárdiból kipróbálni többféle utángyártott fényszórót is (Depo, Tyc, Klokkerholm) de mind fing. Világítanak egy kis pacát eléd, azon kívül minden csak foltos sötétség. A kiégett foncsorú gyári is jobb náluk. Én összeválogattam az itthon fellelhető 4 pár S1 H4-es lámpából a két legkevésbé fáradtat és most egész jó a helyzet két Tungsram Megalight izzóval.Ha kiveszed a lámpatestet majd belőle az izzót és megnézed az izzó felett, a világított órák számának megfelelő méretű csupasz, foncsormentes foltot fogsz találni. Ezért nem ér a bontott lámpa egy lyukas büdös zoknit sem. Amióta műanyagra fémgőzölik a fényvisszaverő réteget és nem fémre azóta ezek ilyen szarok.
Ugyan nincs semmi olyan cuccom, amit keresel...
Köszi, értékes infók, hétvégén megnézem. Egy viszont biztos, a lökös alatt mindkét oldalon lóg 1-1 szabad csatlakozó ami kizárásos alapon mi más lenne, mint ködlámpacsatli?
Köszi matska az infót, és parizsnak is.Bevallom kerestem a neten újat is, de 22.000 Ft. - t nem találtam H1/H7 - t, ha megtudnád adni, hogy Te hol tudsz ilyet, azt köszönöm.
Szia!22-ért a mogauto.hu-n talàltam, onnan tervezem megrendeni az újakat.
Szia!Megnéztem, ez király, szerintem hétfőn elmegyek meló után, és megnézem.
Most telefonáltam, nincs nekik ilyen cucc.