És hová fért annyi gomb?
hát az S1 gombok már a kukában laknak
Helloka! Érdeklődnék valakinek nincsenek e lökhárító toldatok, elölre hátulra..+ küszöb?
Ő a 406 gomb-ra gondolt, érted, 406 darab gomb
küszöb ügyben keresd Tomaster klubtársat
A Dugmanics Tomit is (Csákánydoroszló) hívtad már?Nagyon sokféle 306-os cucca szokott lenni, de már egy bő éve nem jártam ott...Ő a neten egyáltalán nem szokott hirdetni...
Őt hogyan érem el?Teló szám?
hetven 516919egyRemélem még ez a száma...
Keresek gyári cyclone felnit vagy tyúkitatót.
Kösz a tippeket. Közben még tetszene egy xsara felni is, BBS vezuv II fantázianévvel van ellátva.http://www.google.hu/imgres?q=bbs+Vesuve+II&um=1&hl=hu&biw=1366&bih=606&tbm=isch&tbnid=AECeCRRyGDWTDM:&imgrefurl=http://www.jofogas.hu/baranya/Peugeot_es_Citroen_felni_elado_3219048.htm&docid=8I7JNWxY1A6A7M&imgurl=http://img.jofogas.hu/images/44/4450092054.jpg&w=360&h=480&ei=Y6xxT572CYnPtAaks7TKDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1118&vpy=4&dur=1279&hovh=259&hovw=194&tx=96&ty=144&sig=116338704475853454716&page=1&tbnh=124&tbnw=92&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:6,s:0
Kicsit gyakoribb, mint a Cyclon, de nem sokkal. Meg drágák
kolin féle tyúkitató nagyon tetszik, csak sokallom érte azt az 58ezret. Igaz gyönyörűen megcsinálta, elhiszem, hogy sok munka volt vele,de annyit nem szánnék egy tyúkitatóra... Marcusa volt nyertes ez ügyben, de nem is kicsit, amikor megvette a felniket
Na igen Most lőttem Lasereket, amik nem mindenkinek jönnek be (szerencsére ) 32-ért.
még jobban jártál volna ha megtartod az előző garnitúrát
Sziasztok!Keresek Topaze felnihez alátétes csavart, ha van valakinek elfekvőben kérem szóljon. Köszi szépen.
alátétesből is több fajta van, amiket láttam "szélesebb nyakú" és "sima nyakú" verzió. nekem a szélesebb nyakú csavarral van fent gyárilag a topaze, ezzel jött ki a gyárból. nem tudom hogy a sima nyakúval is rendesen felfekszik e annak utána kéne járni!! szóval erre érdemes odafigyelni, illetve később S3 nál para lehet a 266-os fékre feltenni, mert sok esetben a ragasztott súly már nem fér el sajnos a felütött súlyokkal meg az alufelni nem túl esztétkus!!
Hali !Minap vettem egy Peugeot 306 Rolland Garrost. Gyári alu felniket kaptam hozzá (15-öst), csak annyi a probléma h tartó csavarokat nem . Ebben tudna nekem vki segíteni?Előre is köszi.
Ha valakinek lenne, és nem tudna vele mit kezdeni, vennék Laser-hez csavarokat.
Hát, én 4 db-ot nem használtam fel mert oda kerékőrt tettem, ha segítség, akkor azt a 4 db-ot a rendelkezésedre bocsájtom
marcusa! amit most levettél kormány burkolat, az S1 vagy esetleg S2/3 féle "mintás"? ha az akkor érdekelne ha neked nem kell
Nem, sajna sima, mintást én is keresek, szerintem is jobban mutat
Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek egy S1es gyári bal ködlámpája eladóban?
valaki anno mondta nekem,hogy S1 gyari ködlámpát nem igen kapni sehol, de a fiat valamelyik modelljenek a ködösét lehet hasznalni,méretben kb stimmel. melyik ez a modell? talan Zimu mondta...
A Wesem gyártmányú uténgyártott Seicento ködlámpa majdnem ugyanakkora, mint a normál S1 ködfényszóró. Egészen jó fénye van, egyszer építettem már be ilyet (ámbár 106-osba)
meg az enyémbe is Zimu,és csak ajánlani tudom,olyan fénye mint a tompitottamnak majdnem
Sziasztok Nem tud véletlen valaki jó állapotú félbőr belsőt vagy sport belsőt 306 ba ?
Érdeklődnék, s1-hez létezik-e toronymerevítő, ha igen, hol lehet beszerezni? Érdekelne még sedanhoz teljes zárgarnitúra, vagy csak ajtózár!
Van valakinek esetleg légzsákindítója 2 légzsákoshoz? Csak olyan ami tutira jó.
sziamikori évjárat? nekem van de nem tudom milyen..... ingyé odaadom ha kell..
üdvkeresek 5 ajtóshoz gumikédert 4 db ot(csomitartóhoz nem kell)aki tud irjon