Nálam alul folyton villog egy csuszka.Picit idegesítŐ!:P
Eltűnt a sapka!De Robinál látszik!
Van amelyik sablonba nem tettem be, csak a kedveltebbekbe.
Mozillanál belassul nekem a fórum és nincs sapka, de explorernél van sapi és nem lassú!Csak mozillat jobban szeretem! éseddig nem volt vele baj!Nem tudom mi lehet!De tudom használni az explorert ha nincs más lehetőség!
Nálam jó minden mozzilával. Van sapka, meg nem is lassú!
Akó nem tudom mi lehet! Gyorsan reggeljétek csak be Rékát!
Nem tudom mire gondolsz, képet tudsz róla mutatni?
Már nem csak életben de itt se nézhetünk hó esést??
HeuRéééékááááát ?
Rob menő lett a hét képe
Akkor ketten koszonyuk Ballynak!
Hali!Észrevettem, hogy a naptár nem múkod.Azt írja:Érvénytelen év érték.
Ez a fórum minden, csak nem áttekinthető és kezelhető. Jobb lenne egy másik motor sz.tem.
Ha valamit nem találsz csak kérdezz, korábban több féle motort kipróbáltunk, de ez a simplemachines fórum vált be a legjobban, szerintem mielőtt ilyen kijelentéseket teszel, ismerkedj vele, mert itt rajtad kívül mindenkinek jól működik.
Fórumoztam már sokat. Szerintem ez nem jó fórum. De ez csak egy vélemény. Semmiképp nem sértésnek szántam.
2 dolog: 1 - nem tudok privire válaszolni (Kispiros, Zimu) mert betelt a fiókjuk - állítólag. De mindkettőnek ma reggel?2 - az téma ikonok mindennap mások, hol oroszlán, hol 306 jel...
1 - Elvileg én ma már küldtem kispirosnak privit, és azt megkapta, válaszolt is rá.... Küldj egyet nekem.2 - Nem mások minden nap csak gyakorlok
Küldtem A másik üzenet:Az PÜ nem küldhető el a következőnek, mivel postafiókja megtelt: 'kispiros'!
zozo nevű felhasználóval küldtem Bally-nak kispiros-nak és Peti004-nek is privit, Bally és Peti004 megkapták, kispirosnál nekem is azt írja hogy betelt...
Akkor ez van
Kispiroooooooooooos töröld az üziket!!!!!!!
Ha a képtárban a home-ra rányomok átmegy a 306Club.hu-ra
Akobor klubtagnak hála új leírás került a Tippek-trükkök oldalra! A címe: Kormányvezérlő-adapter, Sony és Pioneer fejegységekhezNagyon részletes és érthető leírás, köszönjük az igényes munkát! Ment a megérdemelt karma adag
és ha valaki rögtön elolvasta volna, akkor mono dugó helyett sztereóra gondoljon, mert hülye vagyok, és még be is bizonyítottam részletesen küldtem a javítottat, abban már helyesen lesz!
brékó, brékó, marcusa, ha ráérsz, akkor lécci cseréld ki a leírásban a mono dugót sztereóra (küldtem e-mailben javított verziót) köszi, á.
MarcusaLenne egy kérdésem/ötletem. A mini találkákhoz nem lehetne csinálni a fő oldalra egy olyan "szavazó" motorral ellátott részt ahol ki lenne írva a találkozó helye, idő pontja és belehetne jelölni hogy mész avagy sem? Szerintem jó cucc lenne:)
Hát ezt igazából úgy szoktuk hogy felírjuk magunkat egy listára a rendszeres minitalis topic-ba, mert sokan szeretnek kommentárt is hozzáfűzni. Indítom is a listát odaát, és akkor megnézheted hogy szokott működni
Látom már fel is írtam magam.(persze komenttel )
Az komment?
Ismét működik a Galériában a képfeltöltés Megszereltem Minden VIP és Nők rangú tag tud max 2000 x 2000 pixeles és max 1Mbyte nagyságú képet feltölteni, használjátok az autók történetébe, vagy egyéb képfeltöltéshez. Fontos hogy lehetőség szerint töltsetek ki minden szükséges mezőt.Admin-ként, és egy VIP-es teszt felhasználóval, Ancsa pedig a saját Nők rangú felhaszálónevével teszteltük.
Naptár:Érvénytelen év érték.