A hÃrek sávban nekem valami orosz betűs akármi van!
Nekem is.
söt az adminok meg sima felhasználok lettek...
Na ezt hogy sikerült?
jó a kérdés...De SQL-ben meg lett oldva, hogy legyen megint admin jog! és az orosz felÃrat is eltűnt!
Na ezt hogy sikerült?Ja lefordÃtottam az orosz helyett bulgár szöveget.Idézem.Ez nagyon ártalmas a weboldal biztonságára! Vagyis, minden, elkezd egy nekik való államban lenni hogy törje el Å‘t. Mutatkozni fogunk milyen irányÃtás ha nem van a tiéd most! Хахахаха
Na most akkor a bolgárok betörtek hozzánk, vagy mi?
Kb ez jön le belőle.Belátogattak a forum ra.
Na ez akkor frankó, kb egy hónapja ettÅ‘l tartottam. SMF-nek nincs riasztófunkciója?Akkor jól nézünk mi be.Hja értem már a klub portálnak is ezért van gyászos szÃne.Hol bujkáltak adminok, amikor az ég zengett?Most meg 3 x 53 éves vagyok, az = 159.
A profilodban tudsz váltani a sablonok között, majd töltök fel még párat!
vissza került az autó adatai a név alá...hol látod, hogy 3x van ki Ãrva a korod? Én csak ezeket látom:
Pedig tényleg 3X látszik a név, de az autó adatok az megvan.
dobjatok már egy képet róla...
Amikor az ég zengett? ValószÃnűleg az adminoknak is van magánélete és nem 24órában a gép elÅ‘tt ülnek....
Bálint ez most komoly? Hetekig el voltál tűnve...
1./Igen tudom, többes számban Ãrtam.2./ AlapvetÅ‘en, rés lett hagyva, bejöttek, ráadásul kiÃrták, hogy az oldal nem biztonságos. 3./Ha ezt meg tudták tenni, adatokat is el tudtak vinni rólunk. No ezért Ãrtam, amit Ãrtam.Azt is tudom, hogy ráadásul még a kenyeret is meg kell keresni.
Nem megy a képfeltöltő
Ha a főóldalon rákattintok a letöltésekre akkor is a fórum oldal jön fel.
Uraim, azt hogy lehet megoldani, hogy a saját kocsi történetében a képek mint régen cuki kis téglalapocskában jelenjenek meg?PLS valaki segÃtsen!:D
Rob még mindig nem vágod. Nem az ominózus 2 ember döntése volt a dolog, hanem a regisztrált fizetÅ‘!!! klubtagok döntése. Mivel se te se Bálint (aki el volt tűnve hónapokra) nem voltatok hajlandók a találkozón résztvenni és a privátokra se a vezetÅ‘i hozzászólásokra sem reagáltatok illetve a hibákat a mai napig sem sikerült elhárÃtani Ãgy számukra egyértelmű volt mit kell tenni.Telefonon is jeleztem feléd, hogy gond van amikor elÅ‘szÅ‘r levetted magad a kluboldalról mint admin. Ha nincs idÅ‘d miért kellett idág eljutni??A tagdÃjat adénre amúgy sem fizetted be és a tartozásról sem nyilatkoztál.Ezekre megint nem tértél ki!Más pénzébÅ‘l könnyű gazdálkodni.....
Már bocs, de én mindig válaszoltam neked!!! És amikor sz*r volt igyekeztem segÃteni ahogy tudtam! Persze amikor jó lett a cucc senki se Ãrta, hogy köszi, csak ha sz*r akkor megy az anyázás!! Az, hogy miért voltam eltűnve had legyen már a magánügyem!A tagok meg szavaztak vagy mi?Talán össze kellett volna ülni, nem itt levelekben vádaskodni, ez már kezd kicsit ovis lenni....
Keresd a kis képet mikor képet linkelsz a smile felett.
Google-ben próbálod? Mit Ãrsz be?
Amit eddig peugeot306klub.hu ElsÅ‘ként behozta még reggel gogliba Ãrom mindig volt már ilyen korábban.
A letöltések menüpont a főoldalon újra működik.
A letöltések menüpont a fÅ‘oldalon újra működik.MódosÃtva: 2010 November, 27, 12:49:06 A képek beszúrását is változtattam, még nem az igazi, mert a régi sztem jobb volt, kis képeket szúr be, ha ráklikkelsz, akkor megnÅ‘. Rá kell jönni hogy működött a régi
Köszi Marcusa! Nagyon belejöttél a reszelgetésbe!
A belépő oldalra ahol a flash km óra van, oda tettem hulló hópihéket
Ide a fórumra nem lehet rakni?Ha nem akkor nem kell, csak tetszene!
Próbáltam, de ez egy javascript, ami html oldalakon működik, a fórum php alapú, arra másképp lehet, még dolgozom rajta, nekem is tetszene :-)
Köszke!
Tessék