olvashatattlan??? nem kellene szemészhez menned?
kéne de csak 30cm belül szürkületbe nem látok tisztán.most 1,5m vagyok 21" lcd kizárt hogy a látássommal van a baj.kerek perec ocsmány ez a kék. de legalább lehetne változtatni.
Köszi a megértést! mint írtam DOLGOZUNK rajta!!!! 1,5 méterről a 21-es monitoron más színnel se fogsz látni vagy az én szemem sz*r nagyon 1280*1024-hez!
Kiesett, vagy csak még nem műkszik aztelepülés és egyéb apróságok amik voltak az előző elrendezésben?
Minek az Neked? Mi tudjuk hol.
Elvileg választhattok magatoknak sablont, nézzétek meg legyetek szívesek, hogy megy e mindenkinek!
Sziasztok,valahogy nekem se jön be ez a szín és elrendezés.Az adatok hova lettek hogy milyen és mikori az autó mert valamikor azt kértétek.Aki nem vágja annyira a számítógépet mint én is az bajban van mint most is amikor szürke felületre írok fekete betűkkel.Ja és ki kíváncsi arra hogy én milyen rendszert használok a gépemen?Csak annyi adatot kéne megadni amit én engedélyeztem!
A kinézet alakul, viszont a felhasználók kora most végleg eltűnt.
Csináljátok már vissza az egészet, légyszi ez nagyon ROSSZ
Mivan?
Az a baj ezzel, hogy vagyok túl nagy lángész a pc világában. Én csak szimplán kértem valamit az imént, de ha nagy gond akkor bocsánat a beírásért
Mire gondolsz a vissza csináláson? Sajnos az előző multi kolor téma nem működött megfelelően az új fórum motorral így azt el kellet hagyni! A profilodban a kinézet és elrendezés menüben át tudod állítani másik témára ha ez a kék neked nem a legmegfelelőbb!
Sziasztok, nekem is ahogy váltogattam a sablonokat egyszercsak sötét szürke lett azok a részek ahova írni lehet, illetve a legördülők is.Lehet én rontottam el
melyik sablonál?
a SimplePortal skinje nem egyezik meg a fóruméval.igy nem a legszebb a dolog.
Az alapértelmezett sablonnál pl az üzenet mező sötét szürke ahova fekete betűket irok alig láthatóan.lehet ezen állitani?
rá kukkolok.
Hát arra gondolok, ami volt mondjuk 3 nappal ezelőtt. Ez így már mükszik most már rendesen?! Elég lesz megszokni.
Meg eltűntek adatok, pl: kor, autó évjárat egyebek, most meg op rendszer, böngésző van kint, miért?
Hol a tökszárba lehet állítani ezt a kinézetet?nekem a főoldal szép fekete, a fórum meg kék!:OHol tom ezt beállítani ?profilomnál kerestem de sehol se találom!:S
azok vissza állítás alatt.ba, hogy kint van az op?lentebb már le írták.
Robi nálam nincs sehol olyan h sablonok!:SViccen kívül!
Fogadjunk az angel lámpidban, hogy ott van az ahol írtam....