Már át is állitottalak nőnek Módosítva: 2010 Július, 28, 09:13:50 Valaki elmondhtná, hogy az ecetes salátalevet hogy kell finomra csinálni.-) Fejessalátához, ubisalihoz. Cserébe leírom a lecsóm receptjét, mert eddig még senkivel nem találkoztam, aki úgy csinálná,mint én:-)Szóval: 4-5 fej hagymát csíkokra vágok, zsírban üvegesre csinálom. Nem pirítom barnára, csak üvegesre. 10-12 összevágott paprikát rádobok, és lassú tűzön fedő alatt párolom a cuccot. Ilyenkor egy kis örölt borsot is szórok rá. idönként megkeverem. Ha picit összesett a paprika, akkor 5-6 paradicsomot is rádobok. Rottyanás után 2-3 gerezd tört fokhagymát is teszek bele, és ízesitem vgetával, fűszerpaprikával, és viszonylag sok 3-4 evőkanál cukorral. utána rágyujtok:-)Cigi után beledobok karikára vágott füstöltkolbászt. Azzal is főzöm néhány percig.Utána már csak a virslit teszem hozzá, én azt is karikára vágom. Még pár perc rotyogás, és kész.Aki eddig kóstolta, nem bánta meg:-) Friss kenyérrel rohadt jó:-)
[imgt]http://keptar.306klub.hu/show.php/680/p1030596.jpg[/imgt]Ezt csináltam ma!
A kókuszgolyó sokféle kivitelben létezik
Nyami ez jól néz ki De ugye ebben nincs meggy
De. Belül van mindegyikben 1 db, és vanília puding is
A puding az fincsi, de a meggyet nem szeretem...
http://kepfeltoltes.hu/120721/P1060820_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMa ezt alkottam!Sonkás, sajtos kukoricás korongocska!Hozzávalók:Tésztához: 80 dkg liszt, 5dkg élesztő, 1 kávéskanál cukor, 3 dl tej, másfél evőkanál só, 40 dkg margarinTöltelék: 1 doboz kukorica, 15dkg sonka, 1 tömlős sajt, 4 evőkanál tejfölTeteje: 2 tojás sárgája, 1 evőkanál tejföl, reszelt sajtElkészítése:Cukros tejben az élesztőt felfuttatom, hozzáadom a lisztet az olvasztott vajat a sót és jól összedolgozom!Lágy tésztát kell kapnom és félre teszem amíg megkel . Eközben megcsinálom a tölteléket, a tejfölt a sajtot, a felkockázott sonkát és a kukoricát összekeverem.Amikor megkelt( kb 50 perc) a tésztát ketté szedem, kinyújtom és pohár segítségével korongokat szaggatok. A korongokat egy tepsibe teszem amibe sütőpapírt helyeztem és mindegyikre teszek a töltelékből.Ezután az összes tetejére korongot teszek és a széleit jól lenyomkodom (hogy ne folyjon ki a töltelék)! Ezt a tészta másik felével is megteszem! A korongok tetejét ,megkenem a tojássárgája és tejföl keverékével és reszelt sajtot teszek mindegyikre.Előmelegített sütőbe 170 fokon kb 35-40 percig sütöm!
jóféle