Köszönöm a hozzászólásokat.Meglepetésemre, miután USB-n összekötöttem a PC-vel, egy kis párbeszédpanel feljött, hogy illesztette a PC a navigációs készüléket, de aztán semmi, az intézőben sem látom.A navi felirata alapján Windows CE core 5.0A készülék menüjében nézegetve ennyit látok:ROM R03.3.0164.0416Miomap v 3.3 2007 sep 5 Tpo Map Kft.Hogyan is tovább?
Mio saját szoftját nem ismerem iGo-t jobban preferálom, megnézem van e valami friss térkép a kütyüdhöz
MioMap-hez (ehhez) már nem találsz semmit, ez volt az iGo alapú SW-jük a szakításig. Még 8-as előtti...Csak a SW csere segít.
Akkor sw -csere igo
Úgy érted software vásárlás! (NNG RULE3)
Sziasztok!Valaki varázsolt már rá igo 8-at egy lark freebird 43.3-as kütyüre? Mert haverom megkért,h csináljam meg a barátnője gps-ét amit kapott, de nekem wayteq xt960 bt hd-m van és arra találtam hozzászólásokat és fel tudtam tenni!Meg az enyémen a primo 1.2 is fent van! Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon jó lenne!üdv.
kártya megvesz, beletol, kész.így kell.
De én nem akarok vásárolni, mert nem az enyém meg hát az enyémen is tört verzsön van!
Én nem lennék erre büszke. Van ingyenes navigáció: nokia és google. Persze kevesebb a szolgáltatás, meg adatkapcsolatot igényel.Viszont a tört iGO-val meg sok ügyes magyar ember munkáját veszed semmibe. Többek között az enyémet is.Igen megvan az ára, nem is olcsó az iGO, de attól még ha navigálni akarsz vele meg kell venni.
Nem azért de a nokia navihoz max addig kell adat forgalom még be nem rántja a műhold pozícióját kb 100KB nem összeg(mellesleg pl e71 em a nélkül is 5 mp alatt jelet talál) és lazán használható persze nem olyan precíz mint az igo de a célnak tökéletes. Viszont ha már az igonál tartunk pl nekem csak a tréképet vedd meg minden évben supp nem szimpi a program maga nagyon rendbe van és messze földön az egyik legjobb navi rendszer:)Ja és UP! az iGO-s kollégának most már tudom kit kell nyaggatni normális térképért MO ról
énishttp://www.naviextras.com
Nem flame, vagy ilyesmi, de remélem nem torrentezel, nem töltesz le lopott tartalmakat (zene, játék, film etc), jogtiszta minden más sw-ed és kérsz számlát mindig, ha az ÁFÁ-t meg is spórolnád.Csak mert az erkölcs akkor ér valamit, ha konzisztens
magyar fejlesztésú szoftvert nem töltök leEgyébként sem azért mondtam, mert jómagam nem töltök. Nem erkölcsről papolok. Csak védem a munkahelyem. Te mit szólnál hozzá, ha egy általad fejlesztett szoftvert valaki jogtalanul használna? Viszont a médialetöltés más.A letöltésről röviden: ha az előadót támogatnám megvenném. De amíg a befizetett borsos jogdíjakból rengeteg ingyenélőt (artisjus, kiadók) és megélhetési művészt (pl.: Márió a harmonikás...) tartanak el, addig nem vagyok hajlandó fizetni.Telefonomra vettem már több szoftvert. Zenét is vennék, a zenekarok, művészek honlapján. Áfát fizetem, adót, tb-t fizetem, számlát kérek.
Azt kellene már megérteni, hogy attól, hogy nem tölthető le vmi, még nem lesz több bevétel. Ha aki megvette és nem teszi fel az iGO-t torrentre, akkor nem lesz fent, lesz helyette más.Ellenben ha sok ember használja, köztük sok illegálisan, de ismerősök körében elterjed, hogy jó a progi, az hozhat új vevőket. Egyébként mivel pár sor módosításával, egy-két átnevezéssel bármilyen gps-es kütyüre feltehető így Pistike a 4.b-ből is letölti, átírja és használja. De hidd el, neked se több, se kevesebb fizetésed nem lesz attól, ha vki leszedi torrentről és felteszi a telefonjára. Mivel nincs miből/nem akar kifizetni ennyi pénzt erre. Fel kell fogni ingyenreklámnak. Vagy olcsóbban kell adni.Az egyik legjobb példa az Ákos albumok. Az övét megveszem. Miért? Mert 3-4000Ft-ért kapok KÉT lemezt, egyik megy a kocsiba (CD) a másikon ott van a hanganyag 5.1-ben, klippek, fényképek, dalszövegek. Nem kell hurcolni, nem kell lerippelni mp3-ba és nem 6 töltelék számmal veszi körbe azt az egyet, amit nyomnak a rádiók így esetleg érdekelne.Ehhez képest a "megasztár" macskajancsik CD-je 5-6000Ft 6-8 számmal és slussz.A filmletöltés megint hasonló, ha olyan a film, akkor MUSZÁJ megnéznem moziban, nagy vásznon, esetleg 3D-ben. Ha meg leszedem, megnézem és törlöm, akkor pont megvágtak volna egy jegy árával anélkül, hogy ellenértékként a tömegben unatkozáson kívül bármit nyújtottak volna.
Ezta témát privátban folytassátok!
Okostelefonra ajánlom a WAZE nevű alkalmazást. iPhonra és Androidos készülékre is INGYEN tölthető mindenféle törés és hekkelés nélkül, appsotore-ból/marketről. Hátránya, hogy ONLINE, tehát mobilnetet igényel. Előnye, hogy minden éppen WAZE-t használó emberkét látsz a térképen. Ezen adatokat fel is dolgozza a rendszer, tehát látod pirossal kihúzva az utakat, ahol éppen lassú a haladás. Be lehet jelezni a WAZE-t használó társaknak, ha rendőrt, torlódást, balesetet, veszélyt, kamerát látsz, azonnal felkerül a térképre (bizonyos ideig).Tervezni utcaszinten tud, házszámnál nekem eddig sosem hozta a tutit Budapesten, de nekem ez belefért. Magyar nyelvű, hangokkal is navigál!(!!!)Az iPhone-os app jól megírt cucc, ajánlom mindenkinek!Egy másik app, amit Budapesten csúcsforgalomban közlekedőknek szintén ajánlok: UTVSzintén van Androidos és iPhoneos verzióban.Ezen App jónéhány budapesti kereszteződés kameráinak élő képét mutatja. (Kipróbáltam, integettem magamnak! )
Hehhe, waze tényleg ****a cucc Csak a frissítés lassú benne: már második napja használom, de még nem frissült a dashboardom. Nem csak az eseményeket jelzi, hanem ha lassulás van bizonyos helyeken.
jaja én is fel raktam... Csináltam egy Peugeot 306 Klub csoportot... tessék be csatlakozni!
Crix láttalak a waze-n reggel. Az üllőin mentél előttem valahol
hehe nem használok már igo-t
1895 pontom van már
Ne csináljunk egy külön wazés topikot?
ha van lelki erőd akkor...ha tudsz hibás út szakaszt akkor bele tudsz piszkálni és kijavítani! én a környékünket át néztem és 1-2 dolgot ki javítottam! Ne csináljunk egy külön wazés topikot?
közben 2002 lett, és javítgatom a Kisújszállás térképet Amit én hengereltem
Én még nem tudok belejavítani Pedig 1-2 dolgot én is kijavítanék már...
a waze.hu-n tudsz javítani...
Jó tali alkalom lenne:Első Országos Wazer Találkozó 2012. május 19.
Köszi Nemo! Reggel jo volt, az Yah és 2555 pont
Valaki tudna egy igo primohoz hangokat amik futnak is? vagy valami pack esetleg?
Amik igo8-hoz voltak nem jók hozzá? Mert olyan lehet h van...Más:Hazafelé a waze átalakult pacman-né
csak nem össze szedtél bonusz sütit?
Jaja a pöttyöket megeszi
Egy szaloncukrot nekem is megevett ma hazafelé az örsről
Használja még valaki a Waze-t?