Jó csúf úgy Amúgy ez itt az IT alapvető buktatója: tudjon minél többet.CISC vs RISC.I RISC
Mondjuk engem a jószándék vezérelt, nem az hogy menőzzek az IT tudásommal pedig ez a szakmám:)Amúgy az igo 8.3 nem tudja a 800x480-at ugyanúgy 480x272-ben fut, a primoból meg van 800x480-as verzió.Szerintem később nem lesz rossz ha most nagyobb felbontású készüléket vesz, csak ezért mertem ajánlani. Amúgy tök jó a RISC meg minden. Volt PPC-s macem nem is egy. DE:"Érdemes megjegyezni, hogy manapság gyakori, hogy CISC utasításkészletű processzorok valójában egy RISC elvekre épülő magot használnak, valamint a RISC processzorok is gyakran rendelkeznek olyan jellemzőkkel, melyet amúgy a CISC világhoz sorolunk."
Huu ilyen nyelven nem tudok ,de majd utána olvasok elvileg ez ugyan azt tudja csak kisebb nem meg olcsóbb http://www.speedshop.hu/termekoldal/26497_navigacios_pna_keszulek_wayteq_x850_4gb_autos_szettel__x820_utodja__terkep_nelkul.html
Nincs benne Bluetooth, FM transmitter, csak 2GB belső memória, meg gyengébb a GPS benne asszem, de a célnak megfelel.Kicsit vaskosabb amúgy, mint a 9-es széria.
950tényleg jobb nagyobb stb és nem sokkal drágább akkor te ezt ajánlod??
Arra gondoltam (csak és kizárólag, nem szakmaiság okán [ pedig lehetett volna, de nem ]), hogy a rákfene amikor célszerszámot, ami jó valamire, kezdünk felruházni olyan tulajdonságokkal, amiket vagy nem használunk ki, vagy kompromisszumosan jók csak Módosítva: 1970 Január, 01, 00:59:59 Több a csicsa Amúgy a GPS vevő ugyanaz.De mindenki azt vesz, amit csak meg tud fizetni A 850 is jó, 950 is jó.
nem teljesen értem ezt a rákfenét, de egyrészt árban alig van differencia, másrészt miért nem lehet használni több dologra egy eszközt?
Lehet, mindent lehet Azt azért tudd, hogy én a Marsról jöttem. Azaz pl. telefonnal telefonálok, fényképezővel fényképezek, etc.Az újdonságokat szeretem - de igen gyakran megkérdőjelezem azok előremutató voltukat.Gyakran csak a vakításról szólnak. MP5 lejátszó - mond valamit?
Mondjuk én el vagyok kurvulva rendesen ezt nem cáfolom. iphoneról hallgatom a zenét és filmet nézek az autós navigáción:DDe nem gondolom hogy másnak is kéne, ilyen szimplán ugyannyiba került a HD-s változat BT-vel.
Nálunk cégnél be akarják hozni (management) az iPhone-t meg az iPad-et.Keresnek bármit, amire jó.Csakhogy céges környezetben meg aztán pláne nem sok ilyen terület/felhasználás van...
Hát én használom levelezésre Exchange-el, a naptár is megy benne, meetinget tudok összehívni a telefonról:)Meg könnyen lehet rá alkalmazást írni, pl CRM rendszert.
Nálunk levelező csak és kizárólag BB lehet.Azaz iPhone = órmotlan telefon Kütyükiályoknak
Most erre mit kéne mondanom?
Semmit És a cégünkre értettem
Vélemény erről ?http://www.gpsstore.hu/Alcor-Alcor-Path-navig%E1ci%F3s-eszk%F6z-szoftver-n%E9lk%FCl-p-2610.html
Jó nagy, meg a hardverek sem tűnnek rossznak! Szoftvert meg úgyis olyat raksz rá amilyet szeretnél Csak annyi, hogy így ennyivel több kütyü lesz nálad. Nem gondolkodtál olyan telefonban, amiben van navi is?
nem mert herótom van az érintős cuccoktól, maradok a jól bevált gomboknál...
Hát de ez a navi is érintős lesz. Meg nemsokára már úgyis csak ilyen telókat lehet kapni, így egyszer el kell kezdeni hozzászokni
addig állj fél lábon... érintős lesz ok, de ezt nem sokszor nyomkodja az ember, csak amig bepötyögöd a célt, utána hozzá sem nyúlok...Nem beszélve arról,hogy a mai érintős telók nagyok, sokat zabálnak,ami nem csoda, nagy kijelzőt kell üzemeltetni...Én meg sokat telefonálok,és ha naponta kell a telót tölteni, tépem a hajam...Én még ott járok, amikor a teló még bírt 1 hetet simán... Hová lettek ezek a régi jó telók ?Miért kell 1 nap alatt lemerülnie mindennek Jézus, hová süllyedt a világ...
Hát igen, mondjuk az akkuidő tényleg sarkallatos pont... Az én Androidos kütyüm is max 2 napot bírja, viszont így nem csak a gps van beleépítve, hanem ugye a telefon, net, e-mail kliens és minden ami akár egy laptopot is helyettesíteni tud... és nem szívesen cipelnék 2 kütyüt.A másik, meg hogy ugye a gps-t is szivargyújtóról üzemeltetnéd, ha a telefont is arról használod mikor kocsiba vagy, akkor az a töltés elég neki, nem kell feltétlen minden nap tölteni.
Ez igaz,de mondjuk napi 4 órás beszélgetést nem igen hiszem,hogy tud egy érintős teló produlkálni,töltés nélkül...
Ugye ahogy te is említetted a merülés legfőbb oka a nagy kijelző, beszélgetés közben a proximity szenzor érzékeli hogy közel van a fejedhez, és kikapcsolja a képernyőt. Tehát beszéd közben nem merül jobban mint egy gombos teló.
ez én fejemet ne érzékelje senki! mindegy, számomra idegen ez az érintős cucc, minden napos FOLYAMATOS használatra és kész
No és akkor mi a teendő, ha sietnétek valahová és közben kaptok egy nagyon fontos hívást a telefonon, ami ugye a GPS is egyben. Megálltok amíg beszéltek, mert ugye fontos a hívás, vagy elkéstek onnan ahová siettek?
Ha hosszú nagy figyelmet igénylő hívásról van szó, akkor megállok, ha pedig rövid, akkor nem, mert hívás után rögtön visszaugrik a navi és folytatja a navigálást. Sőt, jobb programokban van olyan funkció, hogy hívás közben is mutassa a térképet, csak ne beszéljen, és mindezt persze úgy tudja, hogy kihangosítja alapból a beszélgetést
Még egy voks az "egy kütyü" mellé.HTC HD2, navira, filmre, email,net és meglepő módon még telefonálok is rajta Egyébként mióta megvettem a kihangosítós Alpine fejet a kocsiba, amit lehet onnan intézek a hívásaimmal. Eleve töltős tartóban hordom a kocsiban, mert menet közben macerás kiügyeskedni a farzsebemből hívás esetén. A normál akkuval ha reggel leveszem a töltőről, melóba menet-jövet kb 1 órát van töltőn és rengeteg nyomkodással 70% körül van a töltöttség. Ha felteszem a dupla akkut, akkor itthon sosem kell tölteni, elég neki amit a kocsiban kap.A tapizós gombokat meg egy délután megszokni, mondjuk én nem vagyok sms bajnok, mert egy sms áráért egy percig dumálhatok...
De ez is jó megoldáshttp://www.youtube.com/watch?v=X7uYReFOhbg&feature=endscreen&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=10_nFa7g-6YEz mekkora faja cucc lett
De ez mit keres az Autós navigációban?
A HD2 az egy nagyon jól eltalált kütyü volt a maga idejében, és a mai napig a legnépszerűbbek közé tartozik. Az utólagos User support-ja mostanáig a legjobb, erre a telefonra volt először Főzött ICS, és tudtommal ez az egyetlen olyan telefon, amin stabilan fut WinMo 6,5 7-7,5 és az Android is, akár egyidőben.
Hát én WM6.5-el használom, mert fingom sincs hogy kell feltenni az androidot. Pedig kipróbálnám...Nem vállalkozol rá esetleg?
zimurgy: pübe adsz infot hogy mi fut most rajta progi akkor adok linket térképhez
Kérem, én nem tudom, hogy mitől működik... Komolyan: életemben nem foglalkoztam navigációkkal, ezt is ajándékba kaptam, a gyári tudása van, soha nem volt frissítve. SD-kártyahely van bővítéshez, annyit biztosan tudok.Persze van hozzá USB-kábel, szóval mire figyeljek, ami lényeges info?
Prohardver fórumán kérdezz, ott segítenek. Nekem nem ilyen van, úgyhogy elég sok utánajárást igényelne a részemről, de ott találsz hozzá infót, meg szerintem segítő emberkét is.
XDA Developer google ez a legnagyobb portál ami foglakozik ezekkel alap angol tudással és kis hozzáértéssel rögtön faja lesz a hd:)
Van egy régi, ódivatú navigációs készülékem: Mio C250Esetleg tud valaki okosságot a frissítéséhez?Egyre több út van, amelyet nem ismer fel, de mert ritkán használom, sok pénzt nem szívesen adnék a frissítésre.
Ő akkor ami kéne nekem:iGo,tomtom,Garmin navi fut e rajta ill gondolom windows alapú a cucc. Jelen pillanatban ha sd kártyás az a legjobb mert csak leszeded a frissített mo.-t térképed sd kártyára fel és mehet is a navigálás a közel mondjuk úgy valós helyzetnek megfelelő térképről:) Ha ezt tudom akkor pü-be küldök ez azt
WinCE és mivel Mio kell egy kis "hack" is.