Feltételes módot választottam a megszövegezésemben Azaz tudom, hogy nem tetted
Sziasztok!Új vagyok még a fórumon, de végigolvastam ezt a szekciót mivel GPSekkel foglalkozom már jópár éve.Volt pár hozzászólás melyekre így egyben reagálnék.Garmin is frissíthető házilag, csak bonyolultabban kicsit.iGO-nál magyar térképet mindig TopMaposat használjatok, külföldi térképekben inkább a helyi térkép gyűjteményeseket vagy NavteQ-et hanyagoljátok a TeleAtlast.TomTom-nak kiváló térképei vannak mostmár, persze frissíteni kell, ez szintén megoldható házilag.Moov Spirit térkép/szoftver elég sok kívánnivalót hagy maga után, de könnyedén iGO-síthatók, azonban nagyon vigyázzatok vele, ha nem jól csináljátok papírnehezék lesz.Bármilyen kérdésetek van szivesen segítek bármilyen rendszerrel kapcsolatban.Üdv. Svenui: szeretnék S1es 306omban a műszerfalban ill a középkonzolon izzókat ledesre cserélni, milyen szabványúak azok, mert mindenhol ilyen T számot kérdeznek, nekem meg fogalmam sincs hogy erről, ..... manualt nézegettem de abban is csak a watt szám van. Nincs esetleg valamilyen program amiben benne vannak az alkatrészadatok/gyári számok/stb?
Köszönöm szépen a gyors választ!Tudnom kellene a készülék tipusát, illetve hogy jelenleg milyen szoftver van rajta, ezt itt tudod megnézni. A menüben van egy ilyen hogy verzió, ezt az oldalt keresd. http://www.oostdyk.com/randy/blog/wp-content/uploads/2007/05/tomtom-version.pngKüldd el privátban aztán, küldök hozzá okosságot.Üdv. Sven
Én egy hete vettem egy Wayteq X 920BT-t.Ez az első navim hát mit ne mondjak voltak pillanatok mikor a konzervnyitóért indultam.Hál istenek mükszik minden rendesen,most már kezdem kiismerni.Igazi szájbarágós masina tudom ajánlani. /azt tudni kell hogy én még a jeget is letudom fagyasztani/
Első navihoz képest, jó készüléket vettél szerintem. Wayteq kiemelkedik a többi gagyi kínai közül hardveresen, legalábbis tapasztalataim szerint, pár száz ilyen készüléket adtam már el/ szoftvereztem. Milyen progival használod?
Tomtom go730 és ha bele döglök se találok verziót...
sony 93tc-hez nincs okoságod tmc ügyében?
Ok, ez is haladás:)http://download.tomtom.com/sweet/application/home2latest/TomTomHOME2winlatest.exeEzt letöltöd, feltelepíted, rádugod a készüléket, és mikor felismerte a súgónál a rendszerinformációra kattansz és a csatlakoztatott eszköz rész illetve a telepített elemek kell nekünk.Módosítva: 2010 Július, 01, 23:01:20 Sajnos nemtudok róla hogy lenne megoldás rá hogy igo8al is menjen a sony tmc-je. De ha találok rá megoldást mindenképp szólok, pont tegnap csináltam a kistesóját 73 TC de annál se megy a tmc, valami hardwarees védelem van rajta asszem.
De legalább a Navigont lehet frissíteni, nem úgy mint a Sonyt. Mert van mivel, Sony nem igazán felhasználóbarát ilyen szempontból:D
Hamár megvan a topic, akkor kérdezek.Nem tud esetleg valaki egy kimondottan kamionos programot, ami tudja, a súly, méret(hosszúság, magasság), sebesség-et is, ha kamionra állítom? Mert ami nekem van jelenleg van, azt buszra állítottam, és volt, hogy 23tonnával bevitt olyan helyre, ahol éppenhogy nem fértem el... Sarkonfordítás meg defektet okoz...TMC vevőkészüléket, vagy antennát, vagy mittudoménmit, milyet, és hol érdemes venni?
Ahogy Rob is írja: tessék visszaolvasni, még csak 2 oldalas a topik Amúgy Primo avagy Becker.De azért nem éppen 100%osak....
Közben visszaolvastam. Magyarországon nem sokat használnám, mert ritkán vagyok itthon. Mivel a CB még nincs beszerelve a kamionba, így elkellene egy ilyen vevő, de az mindig jól jön. Árban amúgy mit takar egy ilyen ketyere?
Ha akartok vicceset hallani, próbáljátok ki a magyar TTS-t Primoval - és külföldön.A demó is jó erre
Mesélj
Nekem sebességmérő kameránál mond valami összefüggéstelen szöveget.Ja, hogy nem tudja olvasni a szlovák szöveget? Azért néha itthon is beszél hülyeségeket:-PPákó unalmas, egyszer jó játékra.
Nem ért valaki az Igo Primo tuninghoz? A nyilat le kéne cserélni egy 306-osra!
helloma végre vissza kaptam a GPS-emet a szerviztől... 3hétig alkatrészre várt,erre kaptam egy vadonatújat... ennyit a tesco gazdaságos márkaszervizről... nah mindegy... a baj az,hogy frissíteni szeretném az IGO8at... de... nem lehet törölni a rajta lévő dolgokat,írásvédettségre hivatkozva... a kártyán a pöcök nincs "lock" állásban,de mégis írásvédett. Valaki? nem értem miért szarakodik...
Semmi gond, egy helyes kis 3D progival meg tudod csinálni Aztán konvertálni, textúrázni és kész is Módosítva: 2010 Augusztus, 03, 20:55:48 SD olvasóval is próbáltad?
Ez a navi megbízható?http://elektronika.vatera.hu/adovevo_gps/gps_vevok/clarion_map770_gps_navigacio_179094051.html
hát enyí pénzért újat kapsz telepítve.nekem 34,000volt és 2010 térkép is.
Sok érte. Nincs tmc vevő támogatásról infó és nincs vevő sem hozzá. Orion OGPS-02 30000 huf iGo 8-al teljes eu térképpel. De egy jó állapotú TomTom az megint más lenne.
Na igen, egy TMC antenna külön legalább egy 10-es.Amúgy nekem "kici kínai" Magneom van, 2 gigás háttértára van, gond nélkül fut rajta minden. Igaz program és térkép nincs rajta, azt lőni kellett hozzá a céllövöldében.Ti itthon a Topmapra esküsztök?
Mo.-on még mindig csak Budapesten lehet használni a tmc-t, és még mindig egy nagy fos Egyik dugóból vezet a másikba. Ilyen úthálózat mellett teljesen felesleges.
Sziasztok. szeretném frissíteni a navi-t egy royaltek rtw 1000 technika mio map 2008 térképpel. Mi a teendőm? Köszi üdv Pege
Szia 1.8 gb a gyári kártya erre van letölthető térkép? Valami konkrét oldal ahol hozzá is férek? Ja és ha letöltöttem a gépre hogyan tovább, kártya olvasóm van! Köszi a segítséget üdv Pege