Összes szavazó: 80
Valamekkora nyomás kialakul a hűtőkörben. Ez normális. Akkor van baj, ha a hűtő csövek megduzzadnak a nagy nyomástól, de azt észrevetted volna már.
SziasztokA kocsi eddig is használt egy kis vizet,400 km en pár decit.Most németbe jottem ki vele dolgozni,az ut alatt nem sok fogyottMost viszont napi 30 km en masfél liter.....Ha beinditom es leveszem a sapkát nyomja kifelé a vizet...Jol gondolom hogy hengerfejes??
Vagy lyukas a hűtőd esetleg valamelyik cső...Olajos a hűtőfolyadék? - vagy látsz benn bármi rendelleneset a dzsuván kívül?Csak mert ennyi vízzel az égéstérben nem igazán lenne működőképes egy dízelmotor.
Sem a viz nem olajos,az olajban sjncs nyoma viznekViszont az auto alatt sincs nyoma viznek Nem ertem mar....
Korábban leírtam, mik a lehetséges okok. Esetleg még nézd meg az anyós oldalon, hogy nem áll-e a víz a szőnyeg alatt. Ha igen, akkor a fűtőradiátorod adja meg magát.
Sziasztok!Van egy problémám, és hátha valaki már találkozott ilyennel.Még tavaly novemberben kigyulladt a katalizátor lámpám.Elvittem hogy nézzenek rá számítógéppel.Azt a hibát dobta ki hogy nem megfelelően működik a katalizátor.A szerelő cseréj javasolt. Eltelt egy hét és a lámpa kialudt. (nem azért mert kiéget) Most ismét kigyulladt és azóta megint folyamatosan ég. Én labda szondára gyanakodtam akkor is de a számítógép más dobott ki.Mi lehet az oka, Ez egy S3 break .
sziasztok tulvagyok a vezérmü szij cserén és a vizpumpa cserén.erre most meg nincs izzitásom találkozott valaki ilyen problémával?Minden tanácsot szivesen fogadok János
HelloÚjonc vagyok itt . Nemrég vettem a páromnak egy 306-ot , 1996-os xtdt. Idáig teljesen okés a kocsi , egy furcsaságot azonban felfedeztem . A motor felett van a gyári intercooler , de nem találok semmi odavezetőt , ami a levegőt rá terelné. Nem tudom érthetően fogalmaztam-e. Azt tudom hogy valamikor törött volt az autó , mert már az s3 optika van rajta. Létezik hogy az intercooler-t nem hűti semmi , vagy törés után már nem rakták vissza ? ÜdvSubi
Nincs valami kép róla ? Tudom google jó barát , de nem találok sehol....
Picit belassult a topic....de gondoltam megosztom veletek. Picit állitgattam (tuning , tehát finom hangolás) a verdán , ennek az oldalnak a segitségével. http://www.nosmokenopoke.com/forum/showthread.php?6197-JP-s-1-9-DTurbo-Lucas-Pump-Tuning-GuideHihetetlen változás lett. Sokkal jobb finomabb gáznál is , könnyebben viszi a kasztnit. Olyan mintha eddig behúzott kézifékkel ment volna (feleségem szerint) . De padlónál nagyon durva. Érzésre 110-120le közé tenném, ha van egy kis időm lepadoltatom. A turbó nyomást 1.3 - 1.4 re álitottam , és szinte alig füstöl. Csak amennyit kell. Fogyasztás maradt. 5-6l között.
Dinamikusabb. Padlónál sajnos nem tölt hamarabb , nekem olyan 2000-2200 tól lódul meg. Picit megszokást igényel. Alsóbb fordulatokon kisebb gáznál is megindul. Garrett t2 turbóm van .
ÜdvTudja valaki , hogy az 1.9td és a 2.0 hdi váltója csereszabatos-e ? Tudom hogy az áttételek nem stimmelnek , de helyileg , bakok , stb ? Valamint csinált már valaki 1.9td-hdi átalakitást ? Üdv
És mennyire használható a td-n ? Ugy sejtem ezen gyárilag "rövidebb"váltó van , tehát a sebességek között viszonylag keveset ejt. A HDI-é meg hosszabb. Tehát élhető a dolog ? Úgy tervezem hogy először bekerül a váltó , aztán ha lesz időm kibogozom a kábelköteget , akkor a hdi motor is. Tehát ilyen td-hdi motor csere projectben van valakinek tapasztalata ? ÜdvSubi
Igen , rengeteg dolog stimmel , bakok , hűtő , klima , csövek , stb. Egyedül az elektronika....Egyszerűbb lenne a kompett köteget cserélni, de a donor kombi...Persze , küldd át a linket légyszi.
sziasztokjelenség: nagyon nehezen melegszik üzemihőre a víz és amíg nem melegszik fel iszonyat "kopogós" az alapjáraton. (1.9D WJZ)Tudom hidegebb van, de emlékeim szerint tavaly is nehezen melegedett, de nem volt kopogós az alapjárat.Olajcseréig van még kb 3000km, izzító gyertya és gyertya cserét remélem a hétvégén meg tudom csinálni.Mit nézzek meg, mert ha már neki állunk nem szeretném félbe hagyni és szombat délután nem sok autósbolt van nyitva.Köszönöm
Hello!Termosztátod jó? Beindulás után közvetlenül nem füstöl vagy dadog rövid ideig?Lehet egy szelephézag ellenőrzés is ráférne, bár akkor rosszul szoktak indulni ha jól emlékszem.
Szia!Egy szelephézag állítást szerintem is érdemes lenne nézetni.Nekem annó azt mondták, hogy fél évente érdemes rámérni.
Akkor összefoglalva: termosztát, szelephézag vagy lehet még valami?
Ha kopogósan jár akkor előtöltés lehetne, de ahhoz nem nyúltatok, így szelephézagra gyanakodnék.Nekem 5 km alatt bemelegszik 80 fokra még nagy hidegben is.
mostanába futóműveket szereltettem/szereltükkb 12km 50s tempó + 4km 90s és nem érte ma el az üzemit, (1750-2500 fordulat közt használom), majd 15km M0s utána rendben volt
Hazafele fényképes naplót csináltam a vízhőfokról.2km város és 3 km M0s után kb 78, újabb 5km oeszág majd Szentendre összes piros lámpa és 5km város 50s tempó kb 72 fok, 2 perc ATM előtt leállítva 70, maradék úton visszamászott 78ra.hirtelen arra gondoltam hogy a ventik állandóan pörögnek, de nem.Holnapra előre hoztuk az átnézést, mert közbe eltört a kipuf csővem, valószínüleg híd cserélnél megroppant, így most hátsódob nélkül vagyok.
Most hátsó kipufdob nélkül jöttem el a melóba és hiába nem melegedett fel a víz nem járt keményen "kopogósan" a motor, lehet hogy a kipuf miatt éreztem hogy valami nem jó?
Tegnap este kicsit szereltünk, mint kiderült a termosztát 83°nál teljesen jól működik így visszaraktukkét izzító gyertyám kuka, Beru van most bent, de Meylet nézett nekem a szerelő tapasztalat róla?
A hűtőd gyári? Nem lett esetleg cserélve és nagyobb került bele?
Én nem cseréltem amióta nálam van (2éve) előéletről nem tudok semmit, csak annyit hogy Osztrák autó volt, eddig semmi bajom nem volt a melegedéssel, ma reggel is a megszokott módon melegedett
Köszi a linket Dani. Ha van kis időm végig nyálazom. Igen , logikus lenne a belső köteget is cserélni , de nagyon más minden. A miénk 1996-os, a donor meg 2002-es. 5 ajtó vs kombi. Plussz a mienk automata klimás , amit megtartanék , mint kényelmi funkció.A terv immo , motortér köteg a hdi-jé , a többit meg össze házasitom a sajáttal....