Összes szavazó: 80
Teljesen más! Mármint a motor váltó ugyanaz, de a többi nem.
Engem pont a motor és a váltó érdekel. van cucc
Az ugyanaz, annyi a különbség, hogy a 405-be 92 előtt az 1.8 TD-t rakták, de az is szinte ugyanaz.
Ötleteket várok:Indításnál dadog a motor, mint ha nem kapna állandó nyomáson anyagot, de ha elindúl akkor szépen egyenletesen dolgozik, húz és halad.Én porlasztó csúcsra gondolok, de ha eláll ez a vacak eső, akkor lehet kikapom a cuccot és elviszem beméretni.
Csak hideg indításnál vagy melegen is?Nekem télen szokott ilyen lenni pár mp-ig, pont most szedtem ki az izzítókat és mind jó, uh picit körbe kérdeztem lehet még porlasztó is, de inkább levegősödés, nézd át a csöveket!
csak induláskor hideg mocinál? ha nem kapna elég naftát akkor nem is húzzna! Inkább izzitó gyertya és pl. nem megy az egyik henger mikor be inditod csak pár másodpercmúlva.
Köszi. Csak hidegen a napi első indulásnál.Bemelegszik, akkor nem csinálja még ha reggel mentem vele, és utána Pl délután.Az izzítógyertyák cserélve mind a 4 db szinte újjak.Ha nem lesz ennyire gagyi idő körbenézem a motorteret.
2010 09 10Hát sajnos elérkezett a TD-m halála.Hengerfejes a drága de nagyon, holnapra lesz árajánlatom. Néha nekem is előjöhet nagyobb hiba.
Mi volt a jele? Erőtlen? fütsöl? olajos a víz?
szerencsére olaj nem került bele a vízbe.Nagyon nagy nyomás lett a rendszerbe, meg a kipuf gáz bekerült a vízbe, azt ma hirtelen felment a motorhőmérséklet meg a hűtőm kinyiffant, elpukkant az is a nyomás miatt. meg menet közben bevillant a vízhiány lámpa, pedig volt benne.
Hát az elég szívás, a hűtő menthető?
Ez a kiszereléskor kiderül, de van profi hűtősőm, vagy ez menthető RÉZBŰL VAN vagy készít másikat.Ha az sem járható út, akkor bontóban lesz csere darab.Csak Nick barátom autója ne legyen a közelben, mert akkor kölcsön veszem a kiegyenlítőtartályát a kocsijából.
Igyexek távol parkolni tőled! Összekészítettem két papírost amit majd viszek neked talira. Pakolásztam és most találtam meg.
Milyen tápszivattyud van? A gyári gumipumpálós?Nekem is volt ilyen bajom.Abba van egy kis müanyag visszacsaposzelep.Valszeg az lesz a baja hogy visszafolyik a tankba nyál,és ezért köhög.próbáld meg kikötni vagy kicserélni.
Sajnos most más gondom van behalt a kicsikocsim hengerfejes lett most előbb a motort kell rendbetenni utána mehet az apróság.de igen az a gumitrutyi van benne a csőbeszerelve.ha elindul az autóm, utánna lesz időm evvel foglalkozni is.
Szia Bandita!Remélem odafigyeltek a szelepszár szimeringekre és a szeleptányérokra is, ha már egyszer szét lesz húzva.
Minden rendbe lesz téve. Ha nem akkor motor csere.
hát nagyon rossz érzés 306-ost vontatni,remélem nem lessz több
Csak annak örülök, hogy nem sutyokival kellett huzatni, hanem 306 os hozott haza. Köszönöm itt is neked.A várható költség 100.000 maniban gyári cuccokkal lesz mindennel sikolás nyomáspróba és alkatrészek szerelés.
Biztos, hogy köszörülni kell a hengerfejet?Azért kicsit sok nem?Amikor hf tömt cseréltem megvettem mindkét oldalra a csonkok tömítését is (na azok voltak a drágák), + ~20 e hufos vízpumpa köszörülés nélkül 70 alatt állt meg munkadíjjal. Megjegyzem itt a köszörűsök ismerőseim, az nem lett volna 10 e nél nagyobb összeg.
Ha jól olvasok a sorok között, ilyet keresel:http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelyauto/henger_hengerfej_motoralkatresz/peugeot_306_kiegyenlito_tartaj_180310148.html
Izzitógyertyában NGK vagy champion ?
Én NGK-t vennék inkább (bármiből is)!
Sziasztok lenne egy olyan problémám az autóval amit most márciusban vettem 306 97 1.9 XTDT hogy elkezdett nagyon feketén füstölni... én mint kezdő diesel-es ugye elvittem szerelőhöz aki kapásból rávágta hogy rosszak a porlasztók vegyél bele 4 ujjat és akkor majd jó lesz... megtettem 56000ft a 4 db...nyomáspróba berak +12000ft na de a helyzet nem változott semmit ugyan úgy füstöl.akkor azt mondja rosszabb a helyzet valószinű hogy az adagolo rossz na mondom f.....a....vettem egy tipus azonos lucas adagolot +40000ft ami persze müködik csak még mindig füstöl a járgány.... na most ott tartunk hogy át esett azóta egy turbó cserén is +30000 de még mindig FÜSTŐL a kocsi elvittem méretni a füstmérő gép kiakadt a vizsga bázison a megengedett 2.5 helyett 14.a koromtartalom a kipufogo gázban!!!!!......És erre azt mondja a szerelő hogy lehet cserélni kellene a szelepszár szimeringet hogy onnan kapkodja fel az olajat ja meg mondom mindjárt teszek bele ujj motort nem?Ha valaki esetleg megtudná mondani hogy mi lehet a hibajelenség oka a kocsin akkor azt nagyon megköszönném.... Adagoló porlasztó turbó kizárva ezek cserélve lettek...és még mindig füstöl..
Hali!Milyen forudaltszám tartományban füstöl? Mindenhol vagy bizonyos részeken? Mennettesljesítménye jó?
Szia alapjáraton oda lépekneki köpi a füstöt.. pl lámpánál elindulok kihúzom 1 2 3 füstöl...kb 2000-2400-as fordulaton 4-ik 5-ik sebességnél elhagyja a füstölést a motor húz jobb lett az uj turbóval...
Ha a motorolajad nem fogy, szerintem ez inkább beállítási probléma lehet (adagoló vagy turbó) én a helyedben először egy adagolóshoz vinném el, hogy nézze meg minden okés-e. Ezt a szerelőt pedig inkább hanyagolnám...
Azt elfelejtettem irni hogy mikor elvesszük az adagolon a füstcsavarral az anyagot tőle akkor elmarad a fekete füst viszont a motor szépen folyamatosan alapjáraton nekiáll kéken füstölni.. az lehet szelepszár szimering hibájából?
Az lehet az is... de sztem akkor máskor is kellene kéken füstölnie.Elöltöltés nézettél az adagolón?
Azt nem tudom hogy mit hogyan állitott aszerelő mert mindig nem voltam ott mikor a kocsit csinálta..Előtöltést hogyan kell állittani? azt megtudom csinálni én is?
SziaNekem is hasonló a gondom, de a porlasztók árát leverném a szerelőn, mert csak elkellett volna vinned beméretni.Nekem is a hengerfelyezéskor kiszerelést követően bemérette, és a 4 ből 1 volt amin áűllított, 1 amit tisztított, a maradék 2 hibamentes volt. Ja és 264.000km van a motorban.A hengerfejben kilettek cserélve a szelepszárszimeringek, és mégis ha oda lépek neki, igen csak kormol, de ahogyan letekertem a füstcsavart mint volt adig, eltünt a füstölés.Csak leesett az alapjáratom. 740 re
A füst csavarral probálkoztunk mi is elvettük a naftát de akkor nem huztak a lovak meg átváltott a fekete füstből folyamatos kékre ha alapjáraton megy a moci akkor is folyamatosan szép kék füstje van..
ha kéken füstöl akkor eszi ám az olajat.nem fogy?
A felsorolásodból, elsőnek illett volna a szimeringeket cserélni,(a szerelőnek) és ha utána is füstöl akkor lehet tovább lépnia Megvannak a régi porlasztóid?Ha igen akkor érdemes lenne beméretni, és akkor lenne még 1 garnitúra tartalékba.pár ezer mani ha mind a 4 állításra szorúlna.Ugye mint mondottam kezdő dieseles vagyok még nem tudom mitöl lehet fekete füstje sajna ha tudtam volna biztos nem viszem szerelőhöz......az a sok mani amit kifizettem neki vehettem volna mán egy másik motort bele..De ugye mindenki a maga kárán tanul sajnos...Nálunk max 5000 ft
Ki cserélte az adagolót?A szerelö?Mert az is lehet hogy nem jó helyen van a vezérlés.Nem tökéletes az égés.Ha minden ki lett cserélve csak ez lehet.Amugy erös az autó vagy nehezen pörög fel?A szerelön meg verd le az összes költséget.20 évig ingyen szerel!!
Hy az adagolót a szerelő rakta fel minden stiftelve volt 3 helyen önindittó mögött adagolónál és vezérműtengelynél hála isten akkor ott voltam láttam hogy mit csinál...a motor húz pörög rendesen azzal nincs baj csak azzal hogy füstöl.. Most akarunk majd szelepszár szimeringet cserélni ha utána sem jó akkor muszáj lesz adagolóst keresnem...Valaki esetleg vasmegye környékén nem tud egyet?