Összes szavazó: 11
Szavazás lezárva: 2008 Június, 29, 20:45:56
Hát akkor oda se megyek. Viszont te legyél nagyon ovatos ,és vigyáz mindenre ) Egyébként tudja valaki ,hogy az M7 esen vannak már kitelepitett trafik ? Mert ha igen akkor hétvégén rendesen leteszteltem
Nincsenek. Egyébként is kellene látnod a villanást
Köszi. Bár amikor tesztelték az M1 esen akkor abba belerohantam ,és nem villant
Ajjaj. Sokkal mentél?Az elején amikor tesztelték akkor nem, de később amikor arra mentem többször nappal is villantott (nem rám ám).És behívtak azonosításra? Állítólag nagyon jó képeket készít hogy fel lehet ismerni a vezetőt.
Nem hivtak be ,mert szerintem a rendszámot nem tudták kiolvasni. Mert átraktam a lökhárító bal sarkába De abban az időszakban csak a nagyon durva gyorshajtókat hivták be. Én kb 50% al léptem túl.
A navim már jelzi atrafikat! Védve vagyok 2x-esen!
azért nem teljesen jó az a decemberi béta ami kering!jelzi még a sebeség vissza jelzőket is... a bah csomopont környékénél kb 10-15db mútat és egy sincs ami csekkes lenne!
Ez már nem az!
Valahol olvastam,hogy 270km/h felett már nem tudnak bemérni,mert az már olyan sebesség,hogy észre se veszi a trafi.Szóval mennyit bír a BMW?
ilyesmit tudtok használni valamire?
Szeretném ha tudnátok,hogy egy hétig nem tudom az új regsztrációkat feltölteni ,mert nincs nálam a számítógépem.Amiről jelenleg is netezek az nem az enyém és még képet se tudok itt átméretezni.
OK akkor nem kérdezem meg miért nem kerültem még fel a regisztrált tagok közé Lényeg hogy ezek szerint megkaptátok a reglapot és a képeket
Nándinak előkerült a gépe Köszi, hogy felkerültem
megvolt az eddigis, csak ő nem volt otthon! néztem profilodat, látom nemcsak én vagyok cs-fun..
Ártatlan vagyok Most jöttem meg d-lanról (eKe clan) a szervezés szánalmas volt. Siettem is haza, másnap meg beültem az oroszlánba és 1:45 alatt Pécsre értem Bp-ről Pedig nem is mentem gyorsan M6-on 140, 6-son meg csupa útfelújítás ergó 120 ahol lehet amúgy meg 80. Mégis nagyon hamar leértem. Hiába asszonyt várt rám
Nem idegesítene annyira hogy fel van túrva az út és képtelenek egyenletesen marni az aszfaltot, ha látnám hogy dolgoznak rajta de 2 éve nem nagyon csinálnak semmit a régi 6-on csak az M6-t építik de az is alig van kész Dunaújvárosig azért az 50 km-ért meg kicsit sok egy 1000 Ft-os pályamatrica
Van ilyenem is...
Ez tetszik!! Hol találtad?
én csináltam...még régen, mikor meg akartam szüntetni a nagy kékséget a kluboldalon.eddig jutottam a dizájnban
Komolyan nagyon jó!
2 évre meg hosszabítottam a domai nevünket... 3480.- volt!
Király
Most mi van már 106-os klub is vagyunk?
Nyáron Várpalotán a tuning talin beszéltem egy 106-os tulajjal, 1.6-os 120 lovas kis bestiája volt... Elképzelem, annyi ló, mint az enyém, csak 2/3 súllyal...
S16-os volt... régebben kerestem olyan mocit de nincs belőle...
Nándi:nem tudom mi történt de most jó!!!!!bele piszkáltam de nem igazán vágom ígysem...
Majdnem elfelejtettem: A találkozón összejött 6000Ft klubpénz,ezt majd Robnak átadom,amikor összefutunk.Köszönet érte az adományozóknak. Mondjam Őket név szerint?
párna van még?illatósitó nem emlékszel milyen árban van? gondolkodom, hogy bele nevezek egybe...
Van még 3-4 db. Az illatosító mintha 1200 lenne 2db illataromával. De ahhoz kéne 5 db-ot rendelni...mondjuk nekem is jöhet 1,meg asszem Cirmy is akart annak idején.