Összes szavazó: 11
Szavazás lezárva: 2008 Június, 29, 20:45:56
Kedves Klubtársak!GiBR-nek köszönhetően a Start Autó Kft. lehetőséget biztosít, hogy 2008. április 15.-től a Peugeot 306 Klub tagjai a Start Autó Kft. bármely kirendeltségén kedvezményesen vásárolhassanak a következő feltételekkel:Partnerkód: ******(lásd a főoldalon a kedvezményeknél)Kedvezmény: 20 %Fizetési mód: készpénzA kedvezményes vásárlás feltétele a névre szóló Peugeot 306 Klub tagsági kártya felmutatása.A Start Autó Kft. kirendeltségeinek címei, elérhetőségei a www.startauto.hu honlapon megtalálhatók.
Köszönjük GiBR kollégának
Köszönjük használni fogjuk.Hol van a partner kód mert én nem látom lehet vak vagyok?
A kód nál olvasd végig hól találod
Nándi:Amit intéztem kedvezményt azt is fel rakod? (müanyag szervíz)
Jaja
Természetesen respect GiBR kollégának.Valaki nem tud valami benzinkúton intézni hasonló vagy kicsit nagyobb kedvezményt
Dehogynem, Gyurcsány Feri... Játszhatna kicsit az adótartalommal
Főleg,hogy ma ujabb csúcsot döntött az olajár :'( (114dollcsi)
iwiw-es jelölgetéssel kapcsolatosan nagyopn elfogyott a lendület.. 20 tag van csak összesen?
Lehet, hogy neked kellene végignézni az előző klubbot, és meghívogatni a valóban tagokat. Bár ez nem kis feladat...
kizárt dolog, hogy én azt végignézzem.. amikor csak szimplán kiváncsi voltam, hogy kik vannak a klubban, és elkezdtem nézni, az első oldal után azt mondtam, hogy nane, ezt nem... >tessék jelölgetni szépen, senkinek nem tart 2 percnél tovább, hogy beírja az iwiw keresőjébe: peugeot 306... aztán jelöl.. hajrá-hajrá...
Nem lehetne nekünk s1 es tulajok kedvéért tenni be s1-es autóról is valami frankó gyári képet?s2-s3 cabrio break van ott minden :'(
nem találtam még.. de ha keresel, és elküldöd nekem, kiteszem szívesen!
mégegyszer szeretném felhíni mindenkinek a figyelmét, hogy ha bejelölitek a klubot iwiw-en, akkor legyetek oly szívesek egy nick nevet is mellékelni pü-ben.. ha valakit véletlen visszautasítok, és mégis tag, akkor 1000bocs, de nem tom mindenkinek a becsületes nevét!
Nick tessa! pont most nézegettem a kluboldalt, és mivel Te vagy az illetékes, így megkérdezném, hogy mizu a butikkal? lesz valami újítás, vagy valami?
Hali!Igen is és nem is! A poló projectet elindítottam, hamarosan érdeklődök méretek iránt.Mivel nem áll rendelkezésemre nagyobb tőkekeret így marha lassan fog menni a dolog, mivel ezt is (mint mindent) csak nagyba érdemes csináltatni mert úgy olcsóbb. Saját keretből nem tudok és nem is akarok 30-40eFt-ot áldozni arra, hogy megcsináltassam (beszerzés, nyomatás. Szerintem olyan 10-esével fog menni csak a dolog!Ugyan itt csinálnak kiszászlót is
Esetleg megkérdezhetnéd,hogy a kis zászlóba nem tudnának-e beledugni egy vékony nedvszívó anyagot,meg a sarkára egy lyukat ütni,mert akkor egyböl illatosító is lehetne
De ha esetleg egy igényfelméréssel egybekötött számlaszámot is megadsz, roppant gyorsan meglesz a megfelelő keret, ebben biztos vagyok!
Rendik vagytok, én is azon vagyok, hogy minél klafább legyen a dolog, ezért is kerestem a legjobb szakit és a legkedvezőbb poló árat.Jelzek ha ok a dolog. Esetleg fizu után gyorsan legyártetom és akkor hamar átvehetőek lennének.Csak vasárnap meg költözök.
Milyen póló lesz? Sima vagy piké vagy nem?
De megtudják! Már kérdeztem Aromát viszont majd nekünk kellene intézni házilag.
Természetesen galléros, hiszen urak vagyunk!
Zsír, abból lehet nekem is kellene... Van róla mintakép, hogy milyen? Fruit of the loom az nagyon jó minőségűeket gyárt ha esetleg nincs meg még az alapanyag. Lehet több egy vagy két ezressel, de tovább is tart 2-3 évvel ez tapasztalat. Nekünk cégesben van F.o.t.l. meg musto. Namost a nagy musto annyira gagyesz, hogy a nyakánál fakult 1 év után de legalább 3x olyan drága mint a gyümis.
Nem tudom,milyen anyagbol lesz,de mivel alapvetően az évi 4-5 talin viseli az ember,ezért túl nagy igénybevételről nem lehet szó
és milyen anyagból lesz rajta a felirat? ilyen vasalt szerüség vagy festett himzet vegy ne adj isten flok szerüség(az utsót preferálnám tudom is hol csinálják csak a póló anyaga pocsék náluk)?
Flokkolt feliratot még nem is láttam. Olyan mint a műszerfal?
Színt is tudunk választani? Én ezüstmetált szeretnék minta verda
Alapanyagot (pólót) sikerül okosba venni így nem olyan veszélyes, maga a minta egy újabb eljárás ez sem reped viszont szépen nyúlik az anyaggal ha tépáznád!Te akit tudsz az hol lenne? --> plüssös cumó