Összes szavazó: 11
Szavazás lezárva: 2008 Június, 29, 20:45:56
Szerintem hétfőn felkereslet az átvétel miatt! Klafa!
Na elkészült a nyakpánt már csak el kellene jutnom érte... de ez kicsit nehézkes, hogy napi 10-11órát melózok + 2óra utazás...
A téli talira jössz?Oda hozol magaddal egy pár darabkát?Mert engem is 2db érdekelne!Nos?
persze!
HellóHa még van , én is szeretnék egy ilyet. Kéne számlaszám,meg mennyit utaljak postaköltséggel együtt. /Ha nem gond a postázás/
Srácok!a nyakpánt:400Ft/db személyesen esténként vagy a melóhelyemen napközben előre egyeztetet időpontban (11. és 13. ker vagy törökbálintot)postai úton:1, ismertebb klubtagoknak utalva (többször találkoztunk és lettet valamit az asztalra bizalom terén)2, másoknak előre át utalva 250Ft elsöbségivel pufi boritékban levélként!többit mailban vagy privátban ( info@peugeot306klub.hu vagy 30/625-29-22)
Hali! Nem tudom hogy áll a polók szervezése,de kaptam egy hirlevelet a Decalshoptol,hogy már nem csak matricákat csinálnak,hanem polokat is. Megnéztem 1400-1500 ft-ba kerülnek. 2 féle van,dombormintás és egysiku. Ha már valaki feldobta akkor sorry! De ha korrektnek látjátok egy telefont megér.
hali !lehet még nyakpántot kérni ? egy 5 db-ra igényt tartanék :D
Hmmmm...ők csinálják a matricákat is.Ha másnak is tetszik az ötlet akkor beszélek velük.
Nemrég hallottm egy a "JÓZAN KÖZLEKEDÉSÉRT " elnevezésü társulásrol./Charta/ Csatlakozhatnánk mint klub, mi lennénk az első autós klub akik nevüket adnák egy biztonságosabb közlekedésért.
Támogatom. De nem elég annak látszani,annak is kell lenni...
Még a gyanuja sem merült fel bennem hogy bárki másként gondolkodna a klubbol.
Ez mit takar? Senki nem lépi át a sebességhatárokat, nem megy buszsávban, nem megy át záróvonalon, nem parkol tilosban, nem dudál, stb. ? Mert pesten megnézném ki fér bele ebbe a körbe!
Aszesz mentességet teszi előtérbe ....
http://baleset-megelozes_hu.web.maxer.hu/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=1619&Itemid=17
Rob! Szerintem feliratkozhatnánk!
A Hyundai klub már csatlakozott!
Bálint!be veszel egy fogalamzási tabletát és fel írod a Pug 306 baráti kört is?köcci
Támogatom én is mindig vigyázok, hogy ne igyak, ha esély van vezetni még az adott napon..Ön dönt, iszik vagy vezet. a 3-at sose csinálja egyszerre
Jaja,az én jogsim szent,amit nem szívesen adok vissza.Piálni amúgy nem nagyon szoktam,csak ha jó a társaság(lásd nyári tali).
Hol a kömbe lehet itt feliratkozni??
Ott a cikkbe a mail cím,asszem pirossal
Csatlakozni lehet e-mail-ben a kadarm@orfk.police.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges vagy az alábbi posta címen:ORFK MFO Bleset-megelőzési osztály 1132 BudapestAlig u. 14
Hát ez nem rossz dolog de "azért a mamát emlegetni szabad" persze felhúzott ablaknál." Mert nagy az isten állatkertje,de sok barom elfér benne."
Sziasztok,a 205-ös klubból szeretnék átjönni, lévén kinőttük a kocsit.Néhány hónapja már figyelem a használtauto.hu-t, és kiváló szerelőnk van a 205-ös klub révén.Van, ami világos a vágyakat illetően, és a szerelőnek köszönhetően már sikerült néhány súlyos átverést megúszni.Ez ugyanakkor sajnos azt is jelenti, hogy baromi nehéz helyzetem van.Szóval: az ideális jelölt break, 1.6os, klímás, 100 E km körüli, és 1 M körül megvehető.Ha jól látom, ilyen nincs ebben az országban.Az egyik kérdésem, hogy szerintetek van-e, ti tudtok-e ilyen eladót konkrétan (sajnos a honlap épp nem elérhető, ezért is vagyok kénytelen ide a fórumba írni).Ha pedig nincs, akkor mit és milyen sorrendben kéne feladnom, hogy tudjak is venni valamit.A másik kérdéshez elő kell adnom az eddig megúszott átveréseket.Van a szokásos eset: noname kereskedő árulja, átállított órával, de csapnivaló hátsó tengellyel, olajos motorral etc. Ez belefér, csomóan csalnak, max szívás az idő, amíg az ember odamegy a szerelővel.Kínosabb, hogy a márkakereskedő árulja, és az óra ennek ellenére vissza van pörgetve a valósan megtettnek kábé a felére. Ennél viszont tudhattok segíteni: ha szerencsém van, és a kocsi előző márkaszervize korrektül vezette a kilómétereket, akkor alvázszám alapján rájövünk a csalóra. De ha már eleve a garanciális javításoknál is csaltak, akkor szerintem az kideríthetetlen. Szóval: tudjátok-e, hol csalnak, és hol nem? Egész konkrétan az érdekel, tud-e valaki arról, a Pug Citynél visszatekerik az órát?Végül: érdemes már eleve gyanakodni: a jobban felszerelt kocsi (klíma, cd, alufelni, vonóhorog etc) eleve valószinűleg nagyobb futásteljesítményt fog jelezni? Van korreláció a fapad és a kevesebb futott táv között?Előre is köszi a válaszokattotnes
mit csinálok rosszul?mindenkinek a hozzászólása az idézett alatt jelenik meg nekem meg fölötte.
Biztos van olyan autó, ami a Te kritériumaidnak megfelel, ha sokáig (nagyon sokáig) keresel.Sztem ne futásteljesítmény, hanem állapot alapján keress autót (sajnos ehhez sok autót látni kell)...Amúgy itt van még egy, történetesen az enyém:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1709197&command=ugras&screenwidth=1024(Bár nem szeretem "családon belül" reklámozni)Nem, nem 100e km van benne, közel a 170e-hez.Viszont én valós 95e-rel vettem meg, 60e-t tettem bele. Ha anno azt a fehér kombit hozom el 35e km-rel ötévesen, amit ez előtt az autó előtt lefoglalóztam, akkor most én is egy nem valós 100e km-es autót árulnék...Ha gondolod, keress meg! m-tom
miért akarod eladni?? ezt nagyon rossz hallani, bár biztos megvan az okod.. :'(
Nekem is hosszú, nehéz döntés volt. Nagyon szeretem ezt az autót, igazán csak apróságok voltak vele (ez most nem önreklám), ha ebben a kategóriában, ennyi pénzért keresnék autót, az 306-os lenne .Kérdésedre válaszolva egy, azaz egyetlenegy oka van: kinőttük méretben az autót...