Összes szavazó: 11
Szavazás lezárva: 2008 Június, 29, 20:45:56
mától nem csillag garázsban áll a kocsim... Más:Nándi, Dakar, Bálint:Mennyi kéretlen levelet kaptok a pugos mail címre?
Néha jön 1.
nekem vagy napui 15-20jön...
Nem lehet ezeknek valami szűrőt bekapcsolni? Sok olyan helyre regeltél ahol a mail címedett tovább hasznosították.
nem baj az, sokat jelent ám hogy nem kell körbe kapirgálni reggelente! nekem szerencsém volt, mert kb 50m-re innét találtam garázst, méghozzá nem is kicsit, mondjuk akna még lehetne, de nem vagyok telhetetlen..
Na kicsi fejlemény a biztivel kapcsolatban:A hobby autó bizti díja 1.6-os kocsira: 29eFt/év (necces megszerezni (nehezen de az én kocsim meg kapta trabi klub minősitéssel )Viszont az Allianznál lehet kötni kedvezményes biztit (nincs manusz csak bonusz felé lehet elmozdulni) ennek a díja 1.6-2.0L közti kocsira 12.873Ft/negyed év! Az 1.4-re még nem kaptam meg...Ha valakit érdekel akkor priviben kerresen meg és megadom a többi adatokat...
Csak egy esetleges károkozásnál nehogy kitalálja a biztosító, hogy "valótlan adatokat adtál meg" vagy egyéb marhaság és rád verjék a teljes kárt...
pugos zásuzló:http://cgi.ebay.de/Neue-Peugeot-Fahne-Flagge-206-306-307-PE1_W0QQitemZ280170031906QQihZ018QQcategoryZ76104QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
nem rossz, de nekem nem tetszik az a betűtipus amivel a név van írva..
Szeva mindenkinek:tegnap kaptam meg a biztosítótól a jövő évi dijjat.Kemény 90-FT-tal lessz több havonta mint az idén.Lehet hogy nem is érdemes váltani?
nekem 400 Ft-al lenne több (7062,-), ugy, hogy b10-ben vagyok, és hűségbonuszként ebben már benne van 4% kedvezmény. Igy váltok a 2000 Ft-al olcsóbbra...
Nekem pontosan 7e Ft-al lett olcsóbb a váltás miatt. Így 22e Ft/év
Biztos!
Ha valakinek kell póló én meg csináltatom, de kellene póló meg a betű formátum. Egy pólóért mekkora posta kölcséget számitanak fel?
Ha nem utánvéttel küldöd akkor 380ft.Asszem.
hogyé van??
Imént néztem egy riportot a TV2-n. Egy zebrán történt halálos gázolásrol szólt... Kicsit elgondolkodtam,bár ritkán gyalogolok,dea zebránál tényleg ott lehet állni percekig,senki nemáll meg. Ezért elhatároztam,ezentúl mindig megállok,ha valaki átkelésre vár. Tegyetek Ti is így, max 20 másodperccel később érsz oda,ez bele kell férjen,aki ott áll viszont perceket késhetne,részben miattunk. Tudom,a szembejövőn is múlik,de ha Te már ott álsz,talán megállnak szemből is. Ha épp egy klubtárs jönne szembe,akkor biztosan.
a minap árajánlatot kértem nyakpántra (telefontartó, kulcstartó.. ), természetesen peugeot 306 klub felirattal kék alapszínnel (bár ezt bárhogy lehet variálni), az ára 300-350 ft/db lenne. nos, mivel 50 db a minimális mennyiség, ezért csak akkor rendelek, ha minimum 30db-ra lesz már előre igény. akkor várom a véleményeket!
Peugeot 306 klub nyakpánt:1, K Nándor: 2db2, Rozsahegyir: 2db3, Pirinyó: 2db4, Nick: 2db5, kispiros: 2db6, lajos: 2db7, Dakar: 2db8, Bobeek: 2db 9, Megla Gabi 2db
Én már régóta ezt teszem. Ha babakocsival állsz a zebránál vagy a gyereked kezét fogod, akkor még jobban meggondolod, hogy mikor indulsz el, mert nem tudsz egy hirtelen gyors lépést tenni, ilyenkor egy norális autós sokat tud segíteni. De csak zebránál, az extrém sportolóknak (autók között ugrálók) nem lassítok, főleg ha olyan környéken vagyok, ahol tudom, hogy közelben van zebra!
Igéretemhez híven ma minden zebránál megálltam,aminek a szélén ember állt. Érdekes,hogy a gyalogosok-szemben az autósokkal-kivétel nélkül megköszönik,ha lemondasz az elsöbbségedröl.