Összes szavazó: 11
Szavazás lezárva: 2008 Június, 29, 20:45:56
És ez a minta digitális formában nincs meg ?
Akkor felkérnék valakit, aki konyít a photoshop-hoz vagy hasonló progihoz, hogy csinálja már meg léccike ezt a logót...
TMZ még mikor regisztrált úgy emlékszem azt írta, hogy ért hozzá... Megkérjünk TMZ?
Ha adtok alapanyagot és méretet akkor megcsinálom szívesen
hogy áll most ez a dolog ?
a matrica vektoros képe már meg van de keresgélek még ha nincs meg akkor abból össze dobok egy újat de ha valakinek van telepített corelja akkor át dobom neki, hogy meg csinálja...
Tyű. Még csak most vettem észre, kösz a hét képét! Méltó búcsú a verdától
A hét képét át kellene írni hónap képének... kb addig van fent minden kép...
Pedig pont 1 hete került fel :p
akkor ma már mehet is a következő....
Küldhetsz nyugodtan.
Sziasztokérdekelne klubos matrica, személyes esetleg átvehető valahol?Sanya
Szia!Péntekenként este a Lurdy ház parkolójában szoktunk összejönni, ott átvehető személyesen.
Van rendszámtábla keret is? Az én elsőm már szétrepedt.
Sziasztok! Megjött a weboldal éves üzemeltetési költségének első számlája ami 18669FtMég várható egy ~6000Ft a domain megosztásért, hogy a 306klub.hu és a peugeot306klub.hu egy legyen...Aki érez magában annyi affinitást, hogy be szálljon a költségekbe attól szívesen elfogadok hozzá járulást a következő számlaszámra: CIB Bank:Rózsahegyi Róbert10701087-54218565-51100005Rob
Hogy áll a hozzájárulási ráta ?
Sziasztok!Szeretnék rendelni kliubbos rendszámtábla tartót és egy pár matricát, írtam is egy e-mailt, de választ nem kaptam.Érdeklődnék, hogy lehet-e rendelni, van-e készleten?Üdv.:Jani
Matricát tudsz rendelni, párizs-t keresd, rendszámtábla keret nincs, és nem is nagyon várható mostanában, mert csak 50-esével lehet rendelni, és ha nem gyűlik össze legalább 10-15 autónyi rendelés, akkor nem rendelünk.
...rendszámtábla keret nincs, és nem is nagyon várható mostanában, mert csak 50-esével lehet rendelni, és ha nem gyűlik össze legalább 10-15 autónyi rendelés, akkor nem rendelünk.
Nem kezdjük el összetoborozni a 10-15 autóst? Lehet ennyi ember még rá is ugrana és összejönne a rendelés.Nem mellesleg én is szeretnék a jelenlegi suzukis keret helyett. :-)
Indítsunk listát: 1, párizs (2 pár)2, Rob 1/2 pár3, 4, 5,
1, párizs (2 pár)2, Rob 1/2 pár3, Roland (1 pár)4, 5,
1, párizs (2 pár)2, Rob 1/2 pár3, Roland (1 pár)4, szlevi (1 pár)5, DrSanya (1pár)6, Menatisz (1pár)7,Peugeot9 (1pár)8, Geri 1pár9, Metzmi (1pár)10,
Nem tudom, hogy aktuális-e még ez a lista... ha igen, akkor szívesen igényt tartanék én is egy pár keretre!A korábbi levelezéseket olvasgatva láttam, hogy pólórendelésre is lehet jelentkezni. Ha esetleg még az is aktuális lenne, akkor szívesen feliratkoznék arra a listára is.Mellesleg öcsém tagja egy Freestyle bicós klubbnak. Korábban szinte minden bicós fesztiválra csináltattak maguknak új pólót. Sokan közülük informatikával foglalkoznak, így szép kis látványterveket csináltak a megrendeléshez. Ha gondoljátok meg tudom kérdezni, hogy tudna-e nekünk segíteni egy látványterv megcsinálásában !?
Sziasztok! Megjött a weboldal éves üzemeltetési költségének első számlája ami 18669FtMég várható egy ~6000Ft a domain megosztásért, hogy a 306klub.hu és a peugeot306klub.hu egy legyen...Aki érez magában annyi affinitást, hogy be szálljon a költségekbe attól szívesen elfogadok hozzá járulást a következő számlaszámra: Erste Bank:Rózsahegyi Róbert11600006-00000000-29074044Rob
Sziasztok! Nem hiszem, hogy bárki is ismer innen, mert nem voltam még egy találkozón sem jogosítvány hiányában.. Februárban lesz meg a jogsim de addig is szeretnék aktív tagja lenni a csapatnak. Az Én kisautóm nagy változásokon fog átmenni és ehhez rengeteg alkatrészre lesz szükségem amit itt (is) szeretnék beszerezni. Ehhez úgy érzem, hogy egy új oldal kialakítása szükséges, hogy áttekinthetőbb legyen a meghirdetett termékek sokasága. Nyilván most az őstagok leszólnak, hogy ide jön és egyből pattogzódik, mint a festék Minden hátsó szándék nélkül szeretném segíteni mások és saját munkámat azzal, hogy felajánlok egy lehetőséget. Ha elolvassa ezt a megfelelő személy akivel lehet tárgyalni kérem jelentkezzen itt vagy mailon ( szenti.tamas@gmail.com ) Köszi előre is, Üdv,Szenti