Összes szavazó: 11
Szavazás lezárva: 2008 Június, 29, 20:45:56
Aztaaa... Nagyon gyorsan müxik itt minden!!!
Amúgy pont ezt akartam neked mondani hogy ha ügyes vagy a generátor csere a baleset számlájára írható (Meg minden ami elől van és rossz )Mellesleg jam jobb oldali (mert brit ) de robit megkéred jó pénzért átteszi Reméljük lassan már látjuk újra a Sannze verdát
Akkor jó, így tudtam én is.
Klubos póló ill. nyakpánt nem lesz kapható esetleg ?Lenne rá érdeklődés ?
Hát, tudunk csináltatni, de össze kellene gyűlni 20+ embernek hozzá...
Találtam egy egész korrekt kis céget akik csinálnak póló hímzést kérek tőlük árajánlatot illetve majd ma vagy holnap berakok pár mintát amit csináltam/lok
Karajság
Menő a hét képe!
Küldhetnél képet az új felnikkel és lehetne az is a következő.
Ha szeretnénk klubos pólót, mi vállalkozásban csináljuk otthon.Sima fehér pólóra, egy klub logó az elejére valami nagyobb felirat a hátára kb 2000 forintban áll meg. Egyéb feiratok például az ujjára, darabja 100 ft.
Vagy mindenki figyelmetlen, vagy ez a pólós dolog nem érdekel senkit...
Nem figyelmetlen de azért több helyről is kell infó én is ezen dolgozok...ill nem tudom mennyire lenne tartós ez a "nyomtatás"-os dolog :/
Ezt értem. De attól még lehet írni, hogy h ülye gyerek ne szenvedj vele. Hogy mennyire tartós nem tudom, de addig nem is fogok utána érdeklődni, amíg egyáltalán nem kapok visszajelzést, mert még annyit se írt senki, hogy ne nyomtatva legyen, hanem hímezve vagy ****öm tudja... mindegy hosszúMegjegyzem mire bárki is ráreagált volna eltelt majdnem 2 nap. Erről ennyit. Nem csak nekem kellene póló, nem magam miatt próbáltam keresni olcsón, vidéken, mert tudom milyen árak vannak fent Bp-en.
Hali!Szeretném megérdeklődni, mikor és hogyan juthatok hozzá klubos rendszámkerethez, matricához, netalántán pólóhoz stb.. Elkötelezve várom válaszotokat!
Friss házasok:
Van valami köze egymáshoz a 306klub.hu-nak és a 306club.hu-nak?