Összes szavazó: 11
Szavazás lezárva: 2008 Június, 29, 20:45:56
Sziasztok!Sajnos addig fajultak itthon a dolgok, hogy meg kell válnom szeretett de még meg talán nem is ismert pug-omtól. Regisztrációm még légyszi ne töröljétek, de az autót már meg is hirdettem, ha valakinek vagy családtagjának kell egy jó kis 1.4 sedan az keressen meg mailban rege1ek@freemail.hu, a klub főoldalán bentvan a hirdetések között.Köszönöm a sok segítséget amit eddig kaptam tőletek, bizti jó kis klub lehettek de sajna se találkára se minitalira nem tudtam eljutni, az autótól pedig meg kell szabadulnom mert egy olcsóbb-kisebb-kevesebbet fogyasztó ütöm-vágom tipust kell vennem amivel ezentúl napi kemény 6km-t fogok autózni bkv helyett, de sajna nem tudnám fenntartani a 306-ot. Sajnálom nagyon, hogy így alakult de erre sajna énsem számítottam.Köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget!Üdv: WestBam
Hát sajnáljuk! Sok sikert a választáshoz,de szerintem nem nagyon fogsz olcsobb fenttartásu autot találni. Szerintem!
Ne mondjátok el senkinek, mert kiröhögtök... daewoo tico. sokkal olcsóbb és nem kell törleszteni, mert azt ki tom fizetni.
Szerinem sok érte.Sok sikert!!
Mondjuk abba gyereket ültetni merész dolog
Arra szerzek céges autót, annál meg jelenleg nem nagyon van biztonságosab Énmeg ezzel megyek be melóba meg vissza, el a törpökhöz látogatóba, bevásárolni, ilyenek. Jobb mint a kék busz vagy egy esernyő. Erre futja mondjuk így
melyik volvo 5csillagos? a c30 és a v70 kivételével? a rönyó nem biztonságosabb
Azért még te is lehetsz tiszteletbeli klubtag. SZERINTEM!
Szia! Erről inkább nem kezdek vitázni, mivel a gyár alkalmazottja vagyok Mondjuk úgy, hogy 5 a max amit tudnak adni, minden modell 5 *-os, de... mondjuk nálunk X cm-rel hosszabb a gyűrődő zóna, hiába 5*-os egy renault, ha leszakadnak a szerveid egy nagyobb ütközésnél, akkor nálunk még nem lesz bajod.Ne kételkedj, biztos!A tico-t meg inkább ne feszegessük, elég kínos ez nekem...
nem akarom én feszegetni hiszek neked... a c30-st még el el fogadnám de a többit inkább hagyuk!fönököm is volvo ****... 1db A6 2db A8 elött után közben volt neki S80 d5 XC90 d5 (vagy mi a szösz) V70 d5 V70 új d5 azt most ha jól láttam akkor XC70 0km-s ben furikázik gondolom nem véletlen, hogy volvo párti lett!
Személyautóban még csak-csak, de kamionokban a VOLVO üti az összeset!!! "FH 16 660 Globetrotter XL"WestBam!!!Remélem, mihamarabb lesz egy újabb 306-osod!!!
nah, lehet jelölgetni iwiw-en a klubot.. majd változtatok még rajta, de most ennyire telt.. fontos! ahogy megbeszéltük, csak klubtagok lesznek, és max az ő családtagja (azért a nagyi már ne jelöljön.. (: ).. ha valakinek van valami észrevétele, vagy ötlete, az ne tartsa magában..
Megtörtént!
nah, lehet jelölgetni iwiw-en a klubot.. majd változtatok még rajta, de most ennyire telt.. fontos! ahogy megbeszéltük, csak klubtagok lesznek, és max az ő családtagja (azért a nagyi már ne jelöljön.. (: ).. ha valakinek van valami észrevétele, vagy ötlete, az ne tartsa magában.. jah, és egy kérés! nem tudom mindenkinek a becsületes nevét, ezért ha a taglapodon nem derül ki, hogy igazából ki vagy (nicknév, vagy fénykép, stb..), akkor légyszi küldj egy üzenetet is a jelölés mellé, hogy én vagy a ... köszi
Sajna nem ismerek személyesen sok tagot, de tuti, hogy ma is láttam 2 pug306-ot akik közétek(közénk?) tartoznak az M7-en, szoval ha valakit véletlenül ledudál- villog egy volvo akkor az csak üdvözlés részemről, most elég sokat kocsikázok, bárkivel összefuthatok az országban, leginkább C30-as amivel megyek, de ezt a hátulján ha gyorsan fókuszáltok el is tudjátok olvasni .Amugy kérdés a modokhoz,adminhoz és minden félistenhez a kluban: valami egyediesítés nincs tervben a klubtagok autóinak egyértelmű megkülönböztetésére a "sima" 306-októl?
sztem lassan minden klubtagnak van klub-matrica az autóján hátul.. vagy nem ilyesmire gondoltál?
Hát izé.... jolvanna akkor majd veszek énis egyet Valami ilyenre gondoltam, csak lehet az nem elég feltünő, főleg nagyobb sebességkülönbségnél, meg mondjuk szemből sem annyira látszik szerintem.
hát szemből nemannyira látszik.. ez a kisebbik fajta:ez meg a nagyobb:
Mondjuk ezek tényleg látszanak hátulról, de szemből nincs megoldás?
Előre is felragaszthatod
Szerintem te sem tennéd...
Hamarosan lesz a butikban rendszmtábla tartó ami 306 klubos lesz! olyan 1000-1300Ft közt lesz valahol a pár!
Amugy kérdés a modokhoz,adminhoz és minden félistenhez a kluban: valami egyediesítés nincs tervben a klubtagok autóinak egyértelmű megkülönböztetésére a "sima" 306-októl?
Ha látsz egy piros 306-ot, tele matricával, az többnyire én vagyok(nem láttam még "konkurenciát", és a nevem a szélvédőn is ott van)!!!
Bordó Az én autóm meg FunTom-é az a piros
Az jó!Nekem kell de jó lenne jóárasítani mondjuk egy ezres
meg probáljuk!
Ide vele! Nekem jo 1300ért is!
ha meg lesz akkor sikitani fogok! már le adtam a rendelés most várok, hogy meg kapjam a végső ár ajánlatott és a határ időt!
ennyiért engem is érdekel(de kék felirattal?)lehet?
fehér... olyan 30% növelte volna meg a költségeket...
Már megtörtént