Összes szavazó: 11
Szavazás lezárva: 2008 Június, 29, 20:45:56
Na ilyen fehér szöveggel:Nálam ez a tuti befutó!
Na ez már igen! Jobban néz ki mint az előző fehér feliratos! Tutti!
tényeg a fehérrel a legjobb
Akkor árasszátok el Ballyt karmával
Aki még nem tette...
Én is tolom a karmát.
Fiúk, zavarba hoztok...
Meg van még a talis kunyera doboz hivatala?Mert ha igen akkor van egy felajánlásom de ez a többiek érdeklődése alapján dől el hogy mükszik e.Arra gondoltam van nekem egy nagy adag kéztisztitó szerem amit árúba bocsátanék DE az árát nem határozom meg (becsület kassza elve) azt a vevő tegye a dobozba ezzel is segítve a klub fentartását.A kéztisztitó pr clear R dörzsanyagtartalmú.
meg van még a szerepe aki nem klub tag az tudjon hozzá járúlni...Talira viszem! És köszönjük a felajánlást!
lenne 1-kérdésem. Talin be fogom fizetni a tag díjat énis kapok matricát és kartyát helyben? Csak kiváncsi vagyok.
Ma kegyetken módon töröltem azokat a regisztrációkat akik nem fizettek tagdíjat.
A mindenit! Akkor szanálnom kell a térképről is...
Maradtunk azért?
~42-en.
A jelentős hányad akkor ott is volt Velencén...
Ez jó ötlet . Mivel a cég ahol dolgozom CNC megmunkáló gépek vannak amik turbóházakat és kipuppanó csonkokat gyár elég sok használható anyagot én is feltudok ajánlani becsületkassza "elvén" . Mint non-profit szervezet a klubnak biztosan jól jön. - kéztisztitó- fék és fém tisztitó folyadék- olajzó és kenő sprayokA nyári talira tudom öket vinni.Majd meglátjuk kit mi érdekel.Azért feltankolok.
ez jó ötlet! bár azthittem turbókat, és kipuffokat hozol.. vagy ne legyek telhetetlen??
no megnéztem a képeket (eltartott egy darabig..) jók lettek..
lehetne mit szanálni belöle mi?
az a baj, hogy nemtudni, hogy a másik milyen képeket csinált, így nem lehet rendesen kiválogatni.. azt meg nem várhatjuk el a Nánditól, hogy 5-600 kép közül válogasson ki 200-at..
Legközelebb bevezetek egy kis limitet.Mindenki csak x mennyiségű képet küldhet be.
ezzel csak az a baj, hogyha aztmondod, hogy mindenki mondjuk 50 képet küldhet be, akkor kiválogatja a (szerinte) legjobb 50 képet.. így ugyanott leszünk mint most, hogy ugyanaz a téma megvan ötször kb, csak összesen nem lesz annyi kép..
Szerintem lehetne szanálni a felhasználok között is mert ott is van egy jó pár ember aki csak regisztrált az annyi ,és még egyszer sem jelenkezett a forumon ,akkor meg miért regisztrál az ilyen ugy hogy a helyetekben ott is szét néznék.
Ha a forum felhasználóira gondolsz,azokat Én gyomlálgatom.Minden hónap elején törlöm azokat,akik az azt megelőző 2 hónapban ide se néztek. Táhát Április elején repülnek azok,akik utoljára Januárban jártak erre.
Van 1 kérdésem evvel kapcsolatban nem lehetne 1 értesítő mailt küldeni azoknak akik tőrlés előtt álnak hogy ha nem látogatja rendszeresen a fórumot a regisztrációjuk törlésre kerül?És a válaszra limit időt adsz 48 vagy 72 óraEvvel nem kötözködni akarok csak érdeklődök vagyis ugy csináljátok ahogy akarjátok.
Na kiszedegettem én is a nem klubtagokat. Kicsit szellősebb lett, de azért maradtunk így is.
Ha jól számoltam akkor 28 pugos zászló van a térképen ,bizony lehetne több is.
Nincs valaki aki keni vágja a franciát?
Lenne egy kérdésem: a klub e-mailra küldött leveleket ki kezeli?? Csak mert oda küldtem a talis képeket plusz a reg lapot és a regisztrációval kapcsolatba lenne pár kérdésem...
őőőőő nemtudom hol találtad, de én vagy egy éve már megkaptam ugyanezt az üzit...