Összes szavazó: 11
Szavazás lezárva: 2008 Június, 29, 20:45:56
[..] :wink: Van csak nem úgy hívják errefelé..
[..]Hanem?
[..]Najó megmondom: S16
[..]JAAAAaaaa,gondolhattam volna:D Na akkor vár rád egy kis feladat a következő talin.
[..]Vigyen 1 kört? Állj be a sorba!
[..]Fenébe.Akkor most hanyadik vagyok?
[..]Hány klubbtag is van? Szóval N-1-edik
[..]Basszus.Na majd egyszer.Most lapoztam át a hasznaltauto.hu-t és egy darab sincs.Németországban van 3800 euroért szép fekete.
[..]+ regadó! Nem szabad venni! Robék tudnak eladó motort váltóval!
Egész korrekt cikk!!!
[..]TESTVÉREIM HÍVEIM! FOGJUNK ÖSSZE ÉS KATTICSUNK A "KÉNE" SZÓCSKÁRA ELLENBEN A SOK LÚZERREL......
[..]Már rég megtettük!
[..]örülök neki hogy te is megtetted!!!!!!!
[..]... többször is! :wink: És mint a cikk is sugallja, az embereknek van egyfajta előítéletük egy ilyen autóval szemben, ami beülve/használva megváltozhat.Bár ha csak csalódott/átvert/pórul járt ex-306-os tulajok klikkeltek a "nem kéne" gombra, akkor elnézést kérek tőlük, de sztem nem ez a helyzet...
[..]Tán még az is szerepet játszhat ebben hogy egy kevéssé felszerelt változatot tteszteltek, az embereknek inkább "nem kéne" kategória...
Újabb tagokkal bővül a klub!Lizmus, Rizsa, Blue, Mitch, Mazon, Lalesz, Mikulino, Hartyani, GiBRAz elérhetőséget ,még nem töltöttem fel, mert azzal kapcsolatban még beszélni kell Rozshegyir kollégával:D
[..]És kik ezek? Te szerezted, vagy megkaptad a melót?
[..]Megkaptam a melót :smt041 :smt035 :smt043 :smt042 :smt003 :smt035
Újabb tagokkal bővül a klub!Lizmus, Rizsa, Blue, Mitch, Mazon, Lalesz, Mikulino, Hartyani, GiBRAz elérhetőséget ,még nem töltöttem fel, mert azzal kapcsolatban még beszélni kell Rozshegyir kollégával:DSzóljatok, ha valamit elrontottam!!
[..]Az index fórumon panaszkodik "kisnini" hogy rég elküldte a regisztrációját és még nem került fel a tagok közé..
Megkaptam a melót :smt041 :smt035 :smt043 :smt042 :smt003 :smt035Gratula. Akkor már csak olyat kell találni,aki matricát meg klubpárnát postáz,szerez stb.
[..]Lehet ,hogy ez nem a legjobb ötlet ,de azért elmondom. Itt ez a cím: www.decalshop.hu Ezek csinálnak mindenfélét ami matricával kapcsolatos. Ha őket begbíznánk matrica készítéssel akkor bárki szabadon megrendelheti tőlök! A párnákhoz nincs ötletem.
[..]Ecsém! A végén átszeszed az egész klubb vezetését!
[..]Szerinted mire hajtok???:D:D (Csak vicceltem)
[..]Én maximum moderátori feladatot vállalok szívesen vagy tali szervezést Csongrádmegyébe vagy még talán köré is.
[..]Én ahhoz nem értek,szerintem én alkalmatmatlan vagy tali szervezésére.Moderátornak tökéletes vagy
[..]Most ki alkalmatlan mire? Nem értelmes számomra amondat. Egyik feladatot sem kötelező rámadni. DAKARNAK úgyis a begyében vagyok valamiért, nem kell, hogy mégjobban káráljon. Igazatok van! Én inkább nem kérek semmi felelőségteljes feladatot, így nem tud senki belémkötni.
[..]Bocs,elírtam:D Én vagyok alkalmatlan tali szervezésére!!!:D
A decalshoppal felvette már valaki a kapcsolatot matrica ügyen?Csak azért kérdezem mert kéne nekem klubbos matrica.
[..]Szerintem vedd kézbe az ügyet Miután veszprémi cég,ha esetleg belemennek a dologba,akkor én 1-1 kis és nagy matricát a Gokun keresztül eljuttatok hozzájuk,hogy lehetőleg sem a megjelenés sem a méret ne változzon.
[..]Okés,meglátom mit tehetek.
[..]Írtam nekik mailt,majd szólok ,hogy mit reagálnak.Megemlítettem a minta darabot is.
[..]Oriási csávó vagy! Minden elismerésem!
[..] :smt025 Köszi,mostmár csak meg kéne jelenni egy talin Mikor lesz a következő?
[..]feb 3
[..]És hol?