Összes szavazó: 11
Szavazás lezárva: 2008 Június, 29, 20:45:56
Rob mitörtént?
Rob mitörtént?Meg sérült az sql adatbázis és el szállt az összes adatt!
De mitől volt ez? Azt nem lehet tudni?
nem tudjátok honnan lehet letölteni Peugeot betűtipust? esetleg van valakinek?
Nekem meg van de nem használható! (le tiltott a pug hungária)!
Ez mennyire gáz már!
csak a típus jelzés írható vele!
http://www.peugeotperformance.net/en/index.html
El kell, hogy mondjam, hogy ezekközül az autók közül csak 1 szépet találtam, a többin undorító első lökös, spoiler van + kelleténél kétszer nagyobb felni.
és melyik az?linket!
Sziasztok elvesztem de meglettem!Végre itt majd írok még csak sok a meló. Üdv mindenkinek!!!!! :lol: :smt059
Üdv, én tudtam, hogy nem vesztél el.... :wink:
De én ezt most komolyan kérdeztem, hogy ezt lehet ide írni vagy nem?
Megrendeltem a klubos párnákat,jövő hét végére igérik,de jelzem,ha már nálam lesznek. Az ára nem változott,továbbra is 1500-ér kapjuk,adjuk.
OFF! Lehet bocsi rossz helyen jártam!Péter
Szép a kocsi:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=810818&command=ugras&screenwidth=1280
Ez tényleg szép!
plussz, hogy dízel elmegy még ennyi km-rt
Mármint a motorja, de a többi része nem!
Ha tényleg ennyi km lenne benne, akkor biztosan elmenne még egyszer ennyit...No de 12 éves dízelautóban ki hiszi ezt el? Meglepne, ha csak ennyi lenne...Bár az enyém az átlagnál többet futott, de 9 év alatt belement 186.000 km.Viszont ha (bár eszem ágában sincs) el akarnám adni, akkor valószínűleg el is hinnéik sokan a mostani műszeremben lévő 88.000 km-t...Egyébként korrekt kis autó, csak nekem nem tetszenek a rajta lévő "szekérkerekek"...
az lehet, meg eléggé kényes dolgok a dízel kocsik. meg ha valami beszarik rajta :cry: eléggé húzós árak szoktak kijönni :shock: bár én szeretem a dízeleket
De a pug dízel arról híres, hogy a világból kimegy!
jaja, én is olvastam róla hogy: az elnyűhetetlen peugeot dízel motorja és valjunk francia autóról ilyet ha olvas az ember azért az jó, sőt faintos
Ma láttam egy nagyon faintos 306ot fehér szemöldökkel, kiszélesítve, motorháztetőn piros valami ábra, hátul "krómfoncsoros" lámpa. Gondolkodtam, hogy visszafordulok és mondom neki, hogy van ez a klub. Mi lenne ha hordanánk magunkkal névjegykártya félét amin a klub elérhetősége lenne :?: :?: :?:
Én kérek elnézés! Nézzél szét az oldalon! Van szórólapunk már egy ideje!Tessék nyomtatni és a kocsuszban tartani belőle egy párat! :wink:
Cirmy! Ez nem a tied volt???http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=687467&command=ugras&screenwidth=1024
aztak****va! azaz az én volt tütüm :smt119 hogy is van ez?
hát ezt másodszor meg zuzták azt most eladó!
nem-nem azóta ott áll! tudom mert oda adtam le még és ott is láttam párszor miko elmentem mellette
menyié is kellt el?Nullásan árulja mi?
Ezt írtam én is csak nem ilyen drasztikusan!
Mindig is fínom úriember voltál tesa! :lol:
gondolhatod! 250000ért vette meg. Én meg eladtam mert annyiért mert a biztosító kifizette a különbözetet ígyhát nem érdekelt. Ezért lenne érdemes törött autó kereskedést nyitni...
Valaki meg tudná mondani nekem ,hogy mikor leszek klubtag?? Kb. 1/5 hónapja küldtem mailt képekkel. :cry: :cry: