Szerelés és Tuning > Szerelés és Tuning
E85 tapasztalatok...
Rozsahegyir:
Ide lehet írni véleményeket kérdéseket tapasztalatokat!
Módosítva: 2010 Február, 08, 19:02:40 http://injektor.hu/index.jsp?id=2&main=181&akt=2
Nekem 2 tapasztalatom volt idáig vele...
306 GTi sport veztengely és állítolag írt ECU:
Kb. 30-40% E85-t toltam 95-s bengához.
Dinamikusabb lett az autó also tartományban felül már annyira nem volt érezhet!
Fogyasztásban meg pasz piros soha nem néztem, hogy most 9-10 vagy 15-16L/100Km-t fogyaszt. Hisz egy GTi-nél nem mindegy???
406 2.0b EW10J4 mocis:
Itt asszem kb. 50%-s volt a keverék 28L E85 + 20L 95-s + ami a tankban volt 95-s benga!
Reggel (hidegben) nagyon nehezen indult be és felment a 9.2-s átlagfogyi 14L-re!
nyalee:
na már kezdődik
Kata épp most mondja hogy ma már az Apehba azt repezsgetik hogy fel fogják nyomnyi valami adóval Az E85 árát.
túl sokan tankolna már azt bezin helyett.
ezt igy félfüllel hallotta
tibcsi:
--- Idézetet írta: nyalee - 2010 Február, 08, 19:49:29 ---na már kezdődik
Kata épp most mondja hogy ma már az Apehba azt repezsgetik hogy fel fogják nyomnyi valami adóval Az E85 árát.
túl sokan tankolna már azt bezin helyett.
ezt igy félfüllel hallotta
--- ---
Vagy nem. A benzinből akkor sem fogy majd több, mert kitalálnak valami mást ellene. Én például eladom a járgányt, mert ennyit nem adok ennek a tetű kormánynak a semmiért.
nyalee:
--- Idézetet írta: Tibcsi - 2010 Február, 08, 19:55:04 ---Vagy nem. A benzinből akkor sem fogy majd több, mert kitalálnak valami mást ellene. Én például eladom a járgányt, mert ennyit nem adok ennek a tetű kormánynak a semmiért.
--- ---
hát majd kiderül
a kormány bármire képes hogy nekik jó legyen mi meg kiseberek szivjunk.
Jesi:
--- Idézetet írta: Tibcsi - 2010 Február, 08, 19:55:04 ---Vagy nem. A benzinből akkor sem fogy majd több, mert kitalálnak valami mást ellene. Én például eladom a járgányt, mert ennyit nem adok ennek a tetű kormánynak a semmiért.
--- ---
Lehet be kell üzemelni az otthoni főzőberendezést? :-))
Navigáció
[#] Következő oldal