Én tegnap 2 óra 15 perc alatt értem haza (10 km). A moszkváról vissza kellet fordulnom, mert a Szilágyin állt a sor.Ráadásképp valamelyik nyomorult barom kiszakította járólapostól a parkolásgáltlómat. Ideje vasbeton oszlopokat telepítenem....
Az szép.. bár kíváncsi lennék hogy hogy a f*szba szakítja ki a parasztja... Amúgy tegnap este nem egy kocsit láttam amit a korlát fogott meg a rakparton...persze nyári gumi on
Én is a hó fogságába estem:Hívjátok gyorsan a belügyminisztériumot
Sajnos nem érnek rá ,mert tárgyalnak az osztrákokkal!
Valaki nem tudna nekem átvenni olajat újpalotán és a talira hizni? Utalnam a lovet...
milyen olaj mennyiért és mennyi?
TQ7000 csak a szokásos helyről, autoteka2000, és 5600/5L
Ma leadtam két első ülést egy kárpitoshoz, kíváncsi leszek milyen lesz.Rábeszélt az üléshuzatra a kárpitozás helyett, azt mondja meg sem fogom mondani, hogy nem áthúzva van az ülés...És olcsóbb is.hát pár nap és kiderül
Érdekes meglátása van a kárpitosnak..kíváncsi leszek erre
Egyszer nagyon régen már csináltattam effélét kárpitossal. Akkoriban még autókárpit-szövetekhez nem lehetett hozzájutni, így sima bútorszövettel csinálta.Nagyon jó lett, évek múltán sem lógott, szépen állt.
Jól néz ki Kíváncsi leszek, mennyire tartós folyamatos használat mellett
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/05/10/a_katalizator_mar_nem_eleg/
"A módosításban is szerepel, hogy a rosszul besorolt, 1996 előtti, de az Euro II-es normát teljesítő autóknak fekete helyett kék matrica jár."akkor kaphatok kék matricát? :O
nem tudja valaki, hogy jó árban hol lehetne venni minél sötétebb szürke vagy antracit autó bevonó fóliát?
pillangó ablakokat műbizi nélkül lehet fóliázni? és úgy átlagban mennyiben fáj 2db fóliázása?
Nem kell műbizonylat, akár be is bádogoztathatod...
Kicsit informálódnék.Mennyi a reális ár 4 ilyen lámpáért?Akitől venném 2000Ft/db áron akarja adni!Az új ajtókárpitokba szeretnék kilépőfényt mint a 406 -ba.
pug szalonban 2456ft/db izzóval. ennek max a felét adnám mert, hogy használt.
Ha valamit akarnak, úgy is ellopják ez igaz, de az ilyen szelepsapkákat általában fiatal gyerekek szokták lecsavarni, és amíg az okostelefonokban nem lesz imbuszkulcs, addig valószínűleg csak úgy gyorsan nem fogják tudni lekapni.
Bakker miért -2 a népszerűségem? kit bánthattam meg....
egyet javítottam a helyzeten
bellabali grat az új tütühöz Sok Baleset mentes Km-t